Apotek 1

  Apotek 1 er Norges ledende apotekkjede med kunnskapsrike medarbeidere og gode produkter. Kjeden har også landets største nettapotek med over 5000 legemidler og andre apotekvarer. Bestiller du noe på apotek1.no, kan varen hentes uten ekstra leveringskostnader hos Apotek 1 i Torvkvartalet.

  Torvkvartalet - Markensgate 16

  4611 Kristiansand

  /media/41780/apotek1_web.jpg

  Apotek 1 Løven

  Apotek

  Apotek 1's hovedmål er å vise vei til kloke helsevalg og bedre livskvalitet. Vi legger vekt på personlig service og å stimulere våre kunder til å ta vare på egen helse. Vi har et bredt utvalg av produkter til egenomsorg og velvære. Vi hjelper deg å finne de produktene som er rett for deg og dine behov. I tillegg har vi kontinuerlig svært gode kampanjer, hvor du får et stort utvalg av produkter til sterkt reduserte priser. Følg med, - den 15. hver måned lanserer vi nye tilbud!

  Lillemarkens, Skippergata 6

  4611 Kristiansand

  /media/22553/web-artisjokken.jpg

  Artisjokken Helsekost

  En av mange flotte tilbud i Kvadraturen.

  Skippergata 12

  4611 Kristiansand

  Babylon Esigarett

  Siden vår oppstart i 2014, har vi skaffet de beste produktene innen e-sigaretter. Siden vår oppstart har vi prøvd ut nye merker, og nye smaker, til vår varebeholdning. For å gi deg det beste fra esigarett bransjen. Våre produkter er genuint ekte, og vår garanti er din rett til å reklamere/heve kjøpet hvis dette viser seg å ikke stemme.

  Som vanlig forholder vi oss til kjøpsloven, som gir deg 2 års reklamasjonsrett på det du kjøper her, bortsett fra forbruksvarer som evæske og coiler.

  Velkommen til vår butikk i Kristiansand sentrum:
  Babylon Esigarett Kristiansand, Vestre strandgate 42, Kristiansand

  Markensgt. 45

  4612 Kristiansand

  Kristiansand Damputstyr

  Vår butikk Kristiansand Damputstyr ønsker å hjelpe deg, eller noen du kjenner, til å slutte å røyke. Vi har startsett, viderekommende produkter og produkter for dem som tar dampingen steget videre. Meld deg inn i Kristiansand Dampklubb når du kommer i butikken og du vil få tilgang til vår flotte kjeller. Deilige sofa-er, Lp`spiller og herlige mennesker venter deg!

  Dronningensgate 55

  4612 Kristiansand

  Normal

  Normal er en kjede med butikker som selger helt normale varer til unormale priser.

  Alle varer vi tar inn og selger er helt normale ting, som du bruker i din helt normale hverdag. Vi selger for eksempel Ajax til rengjøring, Gillette barberingsutstyr, hårpleie fra L´Oreal og makeup fra Maybelline.

  Vi kjøper merkevarer der de er billigst, slik at vi kan selge dem til faste, lave priser - og fremdeles tjene litt på dem.

  Vi er i stand til å konkurrere på markant lavere priser på merkevarer, på grunn av import av varer fra distributører over alt i europa. Vi kjøper varene der de er billigst og unngår samtidig dyre mellomledd i prosessen. Derfor kan du ofte spare 30-60% sammenlignet med markedsprisen.

  Normal er mye mer enn bare faste lave priser på hverdagens merkevarer. Målet vårt er at du som kunde får en unik opplevelse hver gang du besøker butikkene.

  Markensgate 30

  4610 Kristiansand

  /media/46498/vitusapotek.jpg

  Vitusapotek Sandens

  apotek, legemiddel, medisin, hudpleie, kosttilskudd, tabletter

  Stor selvvalgsavdeling med utvidet hudpleiesortiment. Hyggelig betjening som hjelper å finne det du trenger. Rask ekspedering av reseptmedisin. Svært godt utvalg i julegaver.Velkommen inn til en hyggelig handel!

  Tollbodgata 16

  4611 Kristiansand

  Sunkost Markens

  Helsekost

  I Sunkost er vi opptatt av å ha kunden i fokus og vi gir deg gjerne råd om hvilke produkter som passer best for deg. Produktene våre strekker seg fra naturlige hudpleieprodukter til barn og voksne, til treningsprodukter til alle som vil holde seg i form og få maksimalt treningsutbytte, økologisk og naturlig mat og drikke,slankeprodukter og mange ulike kosttilskudd. Velkommen innom!

  Markensgate 31, 1 etg

  Markensgate 31, 4611 Kristiansand

  /media/64127/the body shop.jpg

  The Body shop

  Kosmetikk, Velvære

  Alle våre produkter er laget med kjærlighet til livet, med individualitet, samfunnsengasjement og etisk handel.

  Rådhusgata 7 /9

  4611 Kristiansand

  Vita

  Diverse

  En av mange flotte butikker i Kvadraturen.

  Slottet, Tordenskjoldsgate 9

  4612 Kristiansand

  VitusApotek Elefanten

  Apotek

  En av mange flotte butikker i Kvadraturen.

  Gyldenløvesgate 13

  Pb. 88, 4662 Kristiansand


Tilbake til oversikt