/media/68542/skjermbilde 2013-06-07 kl. 09.51.27.png

  Aquarama

  badeland, aquarama, svømming, barn, moro, hva skjer,

  I mars 2013 fikk Kristiansand og landsdelen sitt nye aktivitetssenter. Aquarama er et komplett anlegg med badeland, svømmebasseng, idrettsbasseng, stupeanlegg, spa, treningssenter, idrettshall og ulike tilbud innen folkehelse. Aquarama inneholder også næringslokaler, hotell og parkeringsanlegg. Åpent for alle!

  Tangen 1

  PB 2513, 4678 Kristiansand

  /media/27831/fvn.jpg

  Fædrelandsvennen AS

  Nyheter, kultur, byredaksjon, abonnement, annonser, rubrikk, fordelskortet, ukens fordeler, billetter, bilder

  Hos oss kan du bestille og endre på ditt abonnement samt bestille små og store annonser. Har du et nyhetstips? Eller ønsker du å bestille et bilde som har stått på trykk i avisen eller på FVN.no? Våre abonnenter kan også kjøpe billetter til mange kulturarrangementer på Sørlandet her. Hjertelig velkommen inn til oss på Øvre Torv!

  Rådhusgata 16

  4610 Kristiansand

  Kristiansand Parkeringsselskap

  Parkering

  Kristiansand parkeringsselskap ble opprettet i 1973 og var i en årrekke en kommunal bedrift. I 2002 ble virksomheten omorganisert til et kommunalt foretak. Ut i fra formålet vil parkeringsselskapet arbeide for: a) At fremkommeligheten for alle trafikantgrupper fungerer, b) God tilgjengelighet til parkeringsplasser c) At trafikksikkerhet og miljø ivaretas, d) Gode livsvilkår for næringslivet.

  Festningsgata 40, 4614 Kristiansand

  Serviceboks 417, 4604 Kristiansand

  /media/27110/kvadraturenlogo.jpg

  Kvadraturen i Kristiansand AS

  Kvadraturen, Gavekort, Kvadraturens gavekort, Markedsføring, Internett, Nettbutikk, Elektronisk gavekort, Shopping, Kristiansand, Sentrum

  Kvadraturen i Kristiansand AS (Kvadraturforeningen) er handelsstandsforeningen i Kristiansand. Vi har nærmere 400 medlemmer og representerer over 90 % av butikkdriverne innenfor Kvadraturen, samt de fleste cafeer, restauranter og hoteller mot media, investorer, poltikere og andre interessegrupper. Kvadraturforeningen markedsfører sentrum mot forbruker og er ansvarlig for Kvadraturens gavekort.

  Rådhusgaten 6, 4610 Kristiansand

  PB 141, 4662 Kristiansand

  NAV Kristiansand

  NAV Vest-Agder har egne markedsrådgivere som bistår din bedrift med å finne kompetansen dere har behov for. Vi kjenner til lokale forhold og kan gi individuelt tilpassede tjenester, alle kostnadsfrie. NAV kan bistå deg med å rekruttere kandidater lokalt, regionalt og nasjonalt til ulike bransjer, avklarer aktuelle kandidater, kan inngå samarbeidsavtale med din virksomhet/bedrift, kan bistå med å rekruttere arbeidskraft fra Europa, når det ikke er kvalifisert arbeidskraft i Norge.

  Vi arrangerer jevnlig jobbmesser og kan tilrettelegge spesielt for din bedrift hvis du har større rekrutteringsbehov.

  Er du arbeidssøkende, så finner du all informasjon på våre nettsider: Nav.no

  Gyldenløvesgate 23

  PB 502 Lundsiden, 4605 Kristiansand

  Strømmestiftelsen

  Foreninger

  En av mange flotte tilbud i Kvadraturen.

  Skippergata 5, 4611 Kristiansand

  Pb. 414, 4664 Kristiansand

  Taxi sør

  Taxi, Transport

  En av mange flotte tilbud i Kvadraturen.

  Kartheia 5

  4626 Kristiansand


Tilbake til oversikt