Atelier Ribe

  Besøk vår spennende interiørbutikk i Kirkegata.

  Design store in Kristiansand. Brands : Menu, &tradition, Carlhansen&søn, Fredericia, Aesop, Bang & Olufsen, Lala Berlin, Skultuna, Klong, Stoff, m.m

  Med hilsen Camilla og Richard Ribe.

  Kirkegata 20

  4612 Kristiansand

  /media/39405/01-gallery.jpg

  Det lille galleri

  Galleri, Kunst

  Firmaet har i de siste årene vært drevet av Ragnhild Skaiaa. Klemmet Aaneland, nevøen til tidligere eier, har overtatt firmaet nå. Vi har lang bransjeerfaring, nesten 30 år. Det lille Galleri driver med kunst og innramming. Vi holder til i sentrum av byen. På hjørnet med Kirkegt.

  Kristian IVs gate 31

  4612 Kristiansand

  Galleri BI-Z

  Galleri BI-Z ble etablert i 1962 av Anny & Leif Bisseth Johanssen. Galleriet drives i dag av andre generasjon Bernt Bisseth, og Eva Marie Bentsen. Galleriet ligger i et eget hus i Dronningensgate 39 i Kristiansand. Galleri BI-Z er et av de største og eldste private gallerier i Norge.
  Galleriet har moderne innredet lokaler på over 350 m² i 1. etasje og kjeller. I andre etasje har galleriet egen rammeavdeling. Det vises et bredt utvalg i norsk samtidskunst. Det arrangeres 6-8 separatutstillinger i løpet av året, i tillegg kommer sommerutstilling og en stor juleutstilling.
  Galleriet har direkte kontakt og formidler arbeider av de fleste kjente norske kunstnere. Det er over 200 kunstnere presentert i magasinene med flere tusen arbeider i alle prisklasser og stilarter.

  Dronningensgate 39

  4611 Kristiansand

  Hopeful

  Hopeful gir arbeidstrening og er til for å skape håp om nye muligheter for unge som sliter med å finne dette på egenhånd. Hopeful søker å oppnå formålet, gjennom å utvikle og drive med ulike aktiviteter for unge i vår målgruppe. Målet er å gjøre de unge til gode samfunnsborgere som bidrar til fellesskapet og som bruker energien sin på en samfunnsnyttig måte.

  Vi har skapt en mestringsarena i Hopeful butikken hvor vi har:
  · KUNST
  · GAVEARTIKLER
  · KAFE

  VELKOMMEN TIL EN HYGGELIG HANDEL I KIRKEGATEN 20B

  Kirkegata 20 B

  4612 Kristiansand

  KILDEN - Teater- og konserthus for Sørlandet

  billetter, forestilling, konserter, skuespiller, figurteater, scene, lys, lyd, teater, kilden

  Kilden Teater- og Konserthus for Sørlandet er hjem for Agder Teater, Kristiansand Symfoniorkester og Opera Sør. Sammen med Kulturdriften og Kilden Konferanse skal Sørlandets kulturelle kraftsentrum sørge for berøring og begeistring i bredde og kvalitet.

  Sjølystveien 2, 4610 Kristiansand

  Sørlandets Kunstmuseum

  Sørlandets Kunstmuseum ble stiftet i 1995, og åpnet dørene til det nye museumsanlegget i Kristiansand sentrum i februar 2000. Det er et museum for hele Agder-regionen. Et karakteristisk trekk ved denne institusjonen er at den, som ett av bare to kunstmuseer i Norge, viser både billedkunst og kunsthåndverk. Juni 2014 åpnet en ny spennende avdeling; "Barnas Kunstmuseum" på SKMU, hvor barn fra 0 – 10 år kan boltre seg og utforske kunsten. Stikkord er sanse – bevege – utforske – leke. Tilbudet er gratis og vil ha åpent hver eneste dag.

  Skippergata 24 B

  4611 Kristiansand


Tilbake til oversikt