/media/68542/skjermbilde 2013-06-07 kl. 09.51.27.png

  Aquarama

  badeland, aquarama, svømming, barn, moro, hva skjer,

  I mars 2013 fikk Kristiansand og landsdelen sitt nye aktivitetssenter. Aquarama er et komplett anlegg med badeland, svømmebasseng, idrettsbasseng, stupeanlegg, spa, treningssenter, idrettshall og ulike tilbud innen folkehelse. Aquarama inneholder også næringslokaler, hotell og parkeringsanlegg. Åpent for alle!

  Tangen 1

  PB 2513, 4678 Kristiansand

  /media/20184/web-audshudpleie.jpg

  Auds hudpleie

  Velvære, Hudpleie

  En av mange flotte butikker i Kvadraturen.

  Markens gate 24

  4611 Kristiansand

  Aud´s lile hudpleie

  Vi har 4 salonger i Kristiansand. Med over 40 års erfaring i hudpleiebransjen vet vi mye om hva du som kunde ønsker. For at vi skal kunne tilfredsstille dine ønsker, tilbyr vi selvfølgelig markedets beste og mest effektive behandlinger. Et bredt utvalg av nye apparater brukes enten alene, eller for å forsterke de tradisjonelle behan dlingene. Bransjen er i konstant forandring, og for hele tiden å være oppdatert, reiser vi stadig på kurs i inn- og utland. Vi er også alle utdannet på Cidesco-godkjente skoler, så du er alltid i gode hender. Om du behøver hjelp med problemhud, ønsker å utsette hudens aldring, eller ganske enkelt vil bevilge deg en behandling for ren nytelse!

  Lillemarkens - inngang fra Markens

  /media/27020/barbererenas.jpg

  Barberer'n AS

  Herreklipp, Herrefrisør

  Herrefrisør, Grooming-senter kun for menn. Klipp, moteklipp, farging, struktur, barbering med kniv, ansiktsmassasje.

  Rådhusgaten 5, Kristiansand

  Postboks 60, 4661 KRS

  BliVakker Markens

  BliVakker har åpnet sin første fysiske butikk i Norge. Butikken ligger midt i Markens i Kristiansand, en av Norges mest kjente handlegater.

  Lokalet er på over 300 kvadratmeter, men det er simpelthen ikke plass til alt. Blivakker har i dag over 10.000 ulike produkter, og dermed blir det umulig å kunne tilby alle produktene i denne fysiske butikken.

  Men fortvil ikke!

  Alle produktene blivakker tilbyr kan kjøpes i butikken i Markens, bare på en litt annerledes måte.

  Her møtes nettbutikk og fysisk butikk på en hyggelig måte, du kan sitte i ro og mak med en kaffe kopp og lese om alle produktene som er i butikken og som tilbys via blivakker sine hjemmesider.
  Våre dyktige ansatte hjelper dere med ekspertise og veiledning til å finne frem til de rette produktene.

  Markensgate 19

  4611, Kristiansand

  Change of Scandinavia

  Undertøy, Dame, Mote

  CHANGE Lingerie er en spesialforretning med undertøy, badetøy, strømper og nattøy for dame. CHANGE Lingerie har alltid et spennende og bredt sortiment av basis og motevarer, samt spesialprodukter som sportsundertøy, amme bh og mye mer. Butikken får inn nyheter hele året.

  CHANGE Lingerie er kjent for sitt virkelig store utvalg av BH størrelser; over 100 totalt. Vi har BH fra A-M cup.

  CHANGE Lingerie har utdannet personale som gir deg den hjelpen du behøver for tilpassing av BH.

  I tillegg til CHANGE og CHANGE Basic så har vi to andre kolleksjoner for enhver smak:

  - The Intimate by Change er en leken og ungdommelig kolleksjon med både undertøy og nattøy.
  - Charade er undertøyet for de som setter høye krav og vil ha «det lille ekstra». Denne kolleksjonen er den mest eksklusive av CHANGE Lingeries sortiment

  Vårt motto er at du alltid skal få litt mer enn du betaler for. Som kunde hos CHANGE Lingerie er du også velkommen til å bli Club Changemedlem, og få fordelen av bonus på hele 10%.

  Markens gate 40

  4612 Kristiansand

  Gofoten & Kristiansand Hudpleie AS

  Vi tilbyr en rekke behandlinger innen pleie og velvære for dine føtter, som f.eks:
  Torner
  Fotvorter
  Negleskader
  Hard hud og sprekker
  Nedgrodde negler
  Råd og veiledning om egenpleie
  Utfører også farging av vipper og bryn, samt voksbehandling.
  Åpningstider: Mandag - fredag 09.00 - 16.00 (Tirsdag og torsdag kveld: Etter avtale). Hos oss er både menn og kvinner hjertelig velkommen – store og små – ung og gammel.

  Skippergaden 39

  4611 Kristiansand

  Kicks Parfymeri

  guerlain,dior,chanel,lancome,shiseido,dr.brandt,nuxe,clinique,fusion beauty,artdeco

  I vårt nye parfymeri på Sandens finner du et stort utvalg av eksklusive dufter, make-up og hudpleie.

  Markensgt 10 - Inngangs Sandens

  4611 Kristiansand

  Kicks Parfymeri Markensgate

  Velkommen til et flott og innholdsrikt parfymeri, sentralt plassert i Markensgate. Vi har stor faglig dyktighet og tilbyr et rikt utvalg innen følgende merker:

  A Agent Provocateur, Anastasia, Ardell B bareMinerals, Biotherm, Biotherm Homme, Bliss , Britney Spears, Bulldog, Burberry, Burt's Bees C Calvin Klein, Carven, Chanel, Chloé, Ciaté, Clarins, Clarins Men, Clean, Clinique, Coloran D Davidoff, Depend, Diesel, Dior, DKNY, Dolce & Gabbana E Elie Saab , Elizabeth Arden, Emma S, Eos, Escada, Estée Lauder, Estelle & Thild F Fiberwig G Giorgio Armani, Gucci H Hand Soap & Lotion, Honoré des Prés, Hugo Boss I Issey Miyake J James Bond , Jean Paul Gaultier, Jimmy Choo, Juicy Couture, Justin Bieber K KICKS L La Prairie , Lacoste, Lagerfeld, Lancaster, Lancôme M Marc Jacobs, Michael Kors, Miracle Nails N Narciso Rodriguez, Nicki Minaj, Nina Ricci, Nouriche by RevitaLash O O.P.I, One Direction, Origins P Paco Rabanne, Piz Buin R Ralph Lauren, Rituals S Scratch Nails, Seche, Sensai, Smashbox, St.Tropez T Taylor Swift, Tools & Accessories, Tweezerman V Versace, Viktor & Rolf, Vitry Y Yves Saint Laurent Z Zlatan

  Markensgate 20 A

  4611 Kristiansand

  Klinikk Nina

  Helse, skjønnhet og velvære.

  Nina Tharaldsen
  Hud- og kroppsterapaut MNFHK.
  Nina har 12 års erfaring som hud og kroppsterapeut. Nina utfører ansiktsbehandlinger med og uten massasje, kjemisk peelinger, farging av vipper og bryn,hårfjerning med voks,make up, vippeextension, vippebøy. Nina er også autorisert eximia terapeut med 8 års erfaring. Jobber også med kosthold, trening og ernæring.

  Skippergt.36

  4611 Kristiansand

  /media/27120/majasdropin.jpg

  Majas Drop in

  Redken,styling,drop in, klipp, hårklipp,herreklipp,barneklipp,dameklipp,farge,moteklipp

  Er du impulsiv? Vil du klippe,farge eller stripe håret ditt akkurat nå? eller kanskje det er på tide med krøller igjen? Majas drop in baserer seg kun på drop in-kunder. Dette betyr at du kan være impulsiv og besøke oss akkurat når det passer deg!Er det vanskelig å forutsi pga jobben? Vi kommer gjerne med forslag til hva som passer best til akkurat deg. Alle er velkommen til Majas Drop in

  Markensgate

  4610 Kristiansand

  Miabell Hudpleiesalong

  Velvære, Negler, Hud, Parfymeri

  I andre etasje i Torvkvartalet finner du Miabell hudpleie. Trenger du pleie av ansikt, kropp, negler og bryn – eller litt hjelp til ei gjenstridig sinnarynke – står de erfarne hudpleierne på Miabell alltid parat til å hjelpe. Merker de fører inkluderer Elixir, bareMinerals og Elisabeth Arden Pro.

  Torvkvartalet - Markensgate 16

  4611 Kristiansand

  Normal

  Normal er en kjede med butikker som selger helt normale varer til unormale priser.

  Alle varer vi tar inn og selger er helt normale ting, som du bruker i din helt normale hverdag. Vi selger for eksempel Ajax til rengjøring, Gillette barberingsutstyr, hårpleie fra L´Oreal og makeup fra Maybelline.

  Vi kjøper merkevarer der de er billigst, slik at vi kan selge dem til faste, lave priser - og fremdeles tjene litt på dem.

  Vi er i stand til å konkurrere på markant lavere priser på merkevarer, på grunn av import av varer fra distributører over alt i europa. Vi kjøper varene der de er billigst og unngår samtidig dyre mellomledd i prosessen. Derfor kan du ofte spare 30-60% sammenlignet med markedsprisen.

  Normal er mye mer enn bare faste lave priser på hverdagens merkevarer. Målet vårt er at du som kunde får en unik opplevelse hver gang du besøker butikkene.

  Markensgate 30

  4610 Kristiansand

  Renates Hud og Makeup, avd.Sandens

  Vi ønsker deg velkommen til vårt siste tilskudd - Renates Hud & Make up.
  Vi har samme fokus som alltid: FORNØYDE KUNDER.
  Dette er et ungt, kreativt og aktivt sted, hvor vi skal gjøre vårt ytterste for at du som kunde skal bli fornøyd. Kom og besøk oss i 2 etg på Sandens.

  Tollbodgaten 14 / Markensgate

  4611 Kristiansand

  Rett fra Rio

  Velkommen til Rett fra Rio
  Vi kan tilby varierte behandlinger innen voksing, manikyr, pedikyr, forming\farging av bryn og tannbleking. Enkelte spesielle behandlinger blir utført i samarbeid med tannhelsepersonell. Vi kan også tilby råd og veiledning om hvordan du virkelig skal ta vare på din glatte hud, bli kvitt inngrodde hår, røde nupper og betente hårsekker.

  Skippergata 36

  4611 Kristiansand

  Rituals

  Med den unike kombinasjonen av hudpleie, kroppsprodukter og hjemmeprodukter blander Rituals moderne teknologi med gamle tradisjoner ritualer fra fjerne Østen. Rituals lifestyle konsept sikrer deg deilige, milde produktene med naturlige dufter. Ta turen til Rituals og få skreddersydd dine ritualer.

  "Glede kan finnes i de minste ting. Det er vår lidenskap å forvandle dine daglige rutiner til mer meningsfylte ritualer."

  Tollbodgaten 14 / Markensgate

  4611 Kristiansand

  SaitS Helse og Velvære/LASERKLINIKK

  føflekk, laser, kjemisk peeling, hudpleie, esthederm, laserklinikk, hypnose,

  Ansvarlig lege dr. Pedro Sait Vi tilbyr flere typer av behandlinger, bredt utvalg innen kosmetikk, medisinsk behandling og hudpleie. Se vår hjemmeside. Har lasere til hårfjerning, sprengte blodkar , peelinger, sjokkbølge for senebetennelser, kjemiske peelinger , hypnoseterapi, med mer.

  Skippergate 3 , 4 etg

  4611 Kristiansand

  Sunkost Markens

  Helsekost

  I Sunkost er vi opptatt av å ha kunden i fokus og vi gir deg gjerne råd om hvilke produkter som passer best for deg. Produktene våre strekker seg fra naturlige hudpleieprodukter til barn og voksne, til treningsprodukter til alle som vil holde seg i form og få maksimalt treningsutbytte, økologisk og naturlig mat og drikke,slankeprodukter og mange ulike kosttilskudd. Velkommen innom!

  Markensgate 31, 1 etg

  Markensgate 31, 4611 Kristiansand

  Tango Carmasi frisør

  Frisør, Velvære

  En av mange flotte butikker i Kvadraturen.

  Markens gate 2

  4610 Kristiansand

  /media/64127/the body shop.jpg

  The Body shop

  Kosmetikk, Velvære

  Alle våre produkter er laget med kjærlighet til livet, med individualitet, samfunnsengasjement og etisk handel.

  Rådhusgata 7 /9

  4611 Kristiansand

  Sacha Beauty - salong og butikk

  Sacha Beauty ligger sentralt i Henrik Wergelandsgate like ved der bussene stopper.

  Sacha ble etablert i 2008 midt i hjertet av Kristiansand. Dette er en hudpleisalong og butikk med varer og produkter fra en rekke spennende leverandører. Salongen har stort fokus på anti age og har ulike behandlinger som hud og fotpleie ,negledesign, massasje, make up tattoo, microblading, botox og restylane.

  Sacha fører kvalitetsmerker fra danske og norske designere som: Blusbar, Steeam be Inspired, ByBasic m.m.

  Forhandler av Babor. Sertifiserte behandlere for Restylane, microblading m.m.

  Henrik Wergleandsgt. 4

  Henrik Wergelandsgt. 4


Tilbake til oversikt