Ark Markens

  Ark Bokhandel AS består av 101 butikker fra Alta i nord til Kristiansand i sør. Ark er en moderne og aktiv bokhandelkjede som først og fremst har fokus på kundenes behov. Medarbeiderne elsker bøker og ønsker å formidle denne kjærligheten. Hos oss skal du finne de bøkene som selger best og er mest aktuelle, samtidig som du skal få et mangfold av inspirasjon, tips og ideer.

  Markensgate 31

  4611 Kristiansand

  /media/1122/berge_libris.jpg

  Berge Libris

  bok, kart, sjøkart, barnebok, dvd, lydbok, kontorrekvisita, spill, kort, souvenir

  Vi er sørlandets eldste bokhandel, etablert i 1860. Butikken har et meget bredt bokutvalg og er i 3.etg. I kjelleren har vi en egen stor barneavdeling. 1. etg har vi godt utvalg av pocket bøker, kart og reisgudier. 2.etg. har vi sjøkart, kontorrekvisita og en stor bokavdeling.

  Markens gate 21

  4666 Kristiansand

  /media/20595/nille 2012.jpg

  Nille

  Interiør, Gaver

  Gode kjøp til hyggelige anledninger. Velkommen inn til oss. Følg oss på våres blogg http://blogg.nille.no/ Facebook på http://www.facebook.com/nillenorge

  Markensgate

  4611 Kristiansand

  Norli

  bok,bøker,kart,papir,dvd,kort,fagbøker,spill,album,penn

  Norli er en ordentlig bokhandel. Hos oss finner du bøkene du ønsker deg - nesten uansett hva du liker best. Vi har 111 bokhandler spredt rundt i hele landet og i våre butikker finner du det store utvalget og alltid mange gode tilbud.

  I Kristiansand finner du oss midt i Markens, på adresse: Markensgate 34. Vi har til enhver tid mange tusen forskjellige titler innenfor alle kategorier. I tillegg til skjønnlitteratur, fakta og barnebøker finner du i flere av våre butikker et stort utvalg av skolebøker, fagbøker og bøker til høyere utdanning.

  Hos Norli finner du alltid det som gjelder akkurat nå. Våre anbefalinger får du i butikken, enten markert på bøkene, eller fra en av våre mange serviceinnstilte kolleger. Vi er klare for å hjelpe deg.

  Norli har alltid et stort utvalg av bøker på tilbud. Her velger vi ut det vi vet mange vil like, hos oss finner du de beste bøkene på tilbud. Et spesielt tilbud er «månedens bok hos Norli». Her kjøper vi inn i stort volum og kan dermed tilby deg et ekstra godt tilbud på en ekstra god bok – hver måned!

  I tillegg til bøkene finner du også stort utvalg i kontorvarer, spill, datarekvisita, reisetilbehør, studiemateriell, skolesekker, kort og sesongprodukter.

  Markensgate 34

  4611 Kristiansand

  Vivo Bokhandel

  Velkommen til en hyggelig handel.

  Vivo Kristiansand er landets største og mest velassorterte kristne bokhandel.

  Vi har en stort utvalg av barnebøker og en leketøysavdeling.

  Vi har egen garnavdeling og stort utvalg i strikkebøker.

  Åpningstider hverdager 10-18, lørdag 10-16.

  Velkommen inn for en hyggelig handel, og slå deg gjerne ned i lesekroken vår.

  Markensgate 9


Tilbake til oversikt