Ad Undas

  AD UNDAS er en kjedeuavhengig klesbutikk for damer som ligger i Markensgate 46 i Kristiansand.

  Vi har stor Samsøe & Samsøe "shop-in-shop" og fører merker som Maison Scotch, Selected Femme, Becksøndergaard, Mac, Part Two, Siri Brodersen m.m.

  Markensgate 46

  4610 Kristiansand

  b.young

  b.young,ichi,sisters,sorbet,floyd,A&C,maya-skjerf,trailer jeans,marc lauge,intex

  Hos b.young får du mye for pengene. Vi har gode priser på moteklær. Kundegruppen er fra 12-90år, men hovedtyngden ligger fra 20-60 år. Vi er opptatt av å yte god service til våre kunder, og hjelper gjerne å sette sammen antrekk. Jentene har gode produkt kunnskaper, og oppdateres hele tiden på de siste trendene. Vi ønsker nye og gamle kunder velkommen inn til oss. Hilsen fra b.young-jentene.

  Skippergt.2/Lillemarkens

  4611 Kr.sand

  Bik Bok, avd.Sandens

  Bik Bok er kjeden for alle moteglade jenter som er opptatt av trender og endringer i motebildet.
  Vi har derfor alltid oppdaterte kolleksjoner og nyheter hver uke. Vi tør å gå egne veier. Dette preger ikke bare klærne, men også butikkenes visuelle profil.

  Bik Boks image bygges av entusiastiske medarbeidere, kule butikker og en unik kolleksjon utviklet av Bik Boks egne designere.

  Tollbodgaten 14 / Markensgate

  4611 Kristiansand

  Blikkbox

  Blikkbox har en lang historie og har gjennom hele vår levetid skilt oss ut blant våre konkurrenter. I Kvadraturen finner du vår butikk i Markensgate 39 - rett ved siden av Joe & The Juice.

  Blikkbox ble etablert i 1991.

  Vi er i vekst, og en av årsakene tror vi er at vi ikke er tilknyttet en bestemt kjede, og med det som utgangspunkt står vi fritt til å ta inn de produktene kundene ønsker. Vi har et stort utvalg av merkevarer og et variert sortiment.

  BlikkBox selger merkevarer til alle aldre over de minste barnestørrelsene. Er man mellom 10 år og livets oppløp vil man garantert finne produkter hos oss som kan glede deg eller dine nærmeste.

  Markensgate 39

  4610 Kristiansand

  Bohem AS

  En flott butikk for den moderne kvinne. Hos oss finner du spennende merker innen klær, sko og accessorises.

  Skippergata 18

  4611 Kristiansand

  Buksesmekken

  Mote, Klær, Dameklær

  En av mange flotte butikker i Kvadraturen.

  Markens gate 44

  4612 Kristiansand

  Carlings, avd. Sandens

  Carlings er radikal og opprørsk. Moten er personlig, musikkinspirert og på tenåringens side. Målgruppen er jenter og gutter i alderen 15-30 år. Butikkene og klærne som selges er på de unges side og passer bedre til studenter enn til forretningsfolk. I tillegg til sine egne jeansmerker har Carlings et bredt utvalg jeans fra verdensledende navn som Levi’s, Diesel, Lee, Nudie og Fornarina.

  Tollbodgata 14

  4614 Kristiansand

  Centrum Sko AS

  sko, støvletter

  Centrum sko har stort utvalg i sko og klær til damer.

  Vi fører blant annet følgende merker: Hippi Grace. Tommy Hilfiger, Gustav, Rieker, Angel Infantes, Birkenstock, Kendall & Kylie, Anemone, Högl, Karen By Simonsen, Billi Bi, KMB Shoes, Tif Tiffy, Shabbies, Bukela, Gabor m.m.

  Henrik Wergelandsgate 4

  4612 Kristiansand

  Change of Scandinavia

  Undertøy, Dame, Mote

  CHANGE Lingerie er en spesialforretning med undertøy, badetøy, strømper og nattøy for dame. CHANGE Lingerie har alltid et spennende og bredt sortiment av basis og motevarer, samt spesialprodukter som sportsundertøy, amme bh og mye mer. Butikken får inn nyheter hele året.

  CHANGE Lingerie er kjent for sitt virkelig store utvalg av BH størrelser; over 100 totalt. Vi har BH fra A-M cup.

  CHANGE Lingerie har utdannet personale som gir deg den hjelpen du behøver for tilpassing av BH.

  I tillegg til CHANGE og CHANGE Basic så har vi to andre kolleksjoner for enhver smak:

  - The Intimate by Change er en leken og ungdommelig kolleksjon med både undertøy og nattøy.
  - Charade er undertøyet for de som setter høye krav og vil ha «det lille ekstra». Denne kolleksjonen er den mest eksklusive av CHANGE Lingeries sortiment

  Vårt motto er at du alltid skal få litt mer enn du betaler for. Som kunde hos CHANGE Lingerie er du også velkommen til å bli Club Changemedlem, og få fordelen av bonus på hele 10%.

  Markens gate 40

  4612 Kristiansand

  Claire

  Mote, Klær

  Claire i Markensgate har våren 2014 pusset opp butikken, og fremstår nå med et tidsriktig og lyst interiør.

  Claire Group er et internasjonalt motehus med danske røtter. Firmaet ble grunnlagt i 1975 av den tidligere bankmann og fotballspiller Anders Hust.

  Siden starten har Claire Group vært en stor aktør på det danske motemarkedet. Vi har fokus på god kvalitet, value for money og hands? on, hvilket gjør at hvert eneste ledd i design- og produksjonsprosessen er optimalisert. Med dette i tankene oppbygde Anders Hust produksjonsfasiliteter og kontorer i Hong Kong, Kina og India.

  Claire Groups kolleksjoner er splittet i to; et komplett konsept rettet mot den motebevisste kvinne og et annet dedikert til barn med en aktiv livstil.

  Markens gate 20

  N-4611 Kristiansand

  /media/23853/web-cubus.jpg

  Cubus

  jeans, mote, barneklær, barnetøy, triumph, herreklær, dameklær, undertøy, trend, kosmetikk

  Cubus er en av Skandinavias største klesskjeder med trendy design og god kvalitet til fornuftige priser til barn, dame og herre. Spennende nyheter kommer inn hver uke slik at vi alltid er oppdatert. Vi fører også et bredt utvalg bijouteri og tilbehør som gir deg det lille ekstra. I tillegg finner du en innholdsrik kosmetikkavdeling med kjente merkevarer. Kom innom og la deg friste!

  Markensgate, 4611 Kristiansand

  Gyldenløvesgt. 4, 4611 Kristiansand

  Cubus Sandens

  Klesbutikken for kvinner, hvor du kan finne moteriktige klær, og et bredt utvalg undertøy. Hjertelig velkommen til oss! :)
  instagram: cubussandens

  Tollbodgt.8

  4611 Kristiansand

  Elegant AS

  Mote, Selskap, Brud

  ELEGANT AS
  MOTE - SELSKAP - BRUD

  Vi er en flott nisjebutikk for kvinner med et godt utvalg. Røffe, stilfulle jakker og skjørt med utmerket passform fra Airfield. Etterspurte Cambio bukser som passer ung og voksen. Bukser som er godt kjent for sin gode passform samt stort utvalg i diverse stiler. Lekre skjerf fra Mala Alisha og klassiske bluser fra Stenstøms. I tillegg har vi et godt utvalg fra flotte merker som Ilse Jacobsen og Riccovero.

  Elegant har også byens største utvalg i brud og selskapskjoler. Velkjente merker som St.Patrick: La sposa og White one, Morilee by Madelene Gardner og Modeca.

  Instagram: elegant_mote.no
  facebook: elegant as

  Gyldenløvesgate 1, inngang v/Lillemarkens

  4610 Kristiansand

  Entré - Interiør og Klær

  Spesialbutikk for gaver, interiør og klær. Vår profil er utpreget service og individuell kundebehandling. Entre er butikken med høye kvalitetskrav og et variert prodututvalg.

  Det gode gamle Entré - navnet er nå tilbake i butikken i Rådhusgaten 8.
  I en periode har eier Grete Almedal drevet butikken under navnet Biba, men har nå pusset opp butikken, utvidet vareutvalget innen klær, gaver og interiør, og samtidig endret tilbake til det opprinnelig navnet Entré som har en god klang blant mange av byens kunder.

  Rådhusgaten 8, 4611 Kr.sand S

  Postboks 51, 4661 Kr.sand S.

  FAM

  Motebutikken FAM ligger i kjøpesenteret Lillemarkens midt i Markens i Kristiansand. FAM er en flott nisjebutikk for damer som er ute etter det lille ekstra.

  FAM fører klær fra følgende merker:
  Tommy Hilfiger / Elle & il / Stella Nova / Faithful the brand / Dear Dharma / Rains / 120% Lino / Lee / Rodebjer
  Stenströms / Catwalk Junkie / Bella Balou / Notes du Nord / Dante 6 / Gaimo / Sibin Linnebjerg / Blanche

  Lillemarkens

  Markensgt. 25b, 4611 Kristiansand

  Fin

  FIN er en koselig klesbutikk i Skippergata Kristiansand. Vi setter fokus på fine hverdagsklær og flott tilbehør. Vi fører: byTiMo, Line of Oslo, InWear, Diesel, Katrin Uri, Close to My Heart, Stand, CosBag.

  Anne og Eirin ønsker velkommen til en hyggelig og avslappet handel.
  Hos oss får du god service!

  Skippergata 22

  4611 Kristiansand

  /media/46521/gina tricot.jpg

  Gina Tricot

  Dameklær, Mote, Klær

  En av mange flotte butikker i Kvadraturen.

  Sandens, Markens gate 10

  4611 Kristiansand

  Hennes & Mauritz

  Barneklær, Tilbehør, Dameklær, Herreklær, Mote, Klær

  Hennes & Mauritz har fullsortiment på Slottet med konseptene HERRE, DAME, BARN og HOME

  Slottet, Tordenskjoldsgate 9

  4612 Kristiansand

  Hennes & Mauritz

  Dameklær, Barneklær, Herreklær, Mote, Klær, Tilbehør

  En av mange flotte butikker i Kvadraturen.

  Sandens, Markens gate 10

  4611 Kristiansand

  Husfliden Kristiansand

  bunad Vest-Agder,røros,oleana haugland,

  Husfliden Kristiansand har lange tradisjoner i byen. I vår butikk finner du et stort utvalg av varer som er håndplukket av oss – enten du leter etter en gave, klær, smykker, typiske husflidsprodukter eller noe nytt til hjemmet ditt. Vi ønsker å tilby produkter av høy kvalitet som varer lenge – og gjerne norskprodusert.

  Noen av våre leverandører: Oleana - Morild - Røros Tweed - Bunadspleddene - Funky Doris - Freemover - Växbo Lin - Ekelund - Huldresølv - Hillestad - Kazuri - Dale of Norway - Rauma tradisjonsstrikk - Tova - Du Store Alpakka - Sandnesgarn - Rauma Ullvarefabrikk.

  I vår bunadsavdeling har vi et godt utvalg av sko, silkeskjerf, bunadssølv og annet tilbehør til bunaden. Her kan se alle variantene og valgmulighetene du har når det gjelder Vest-Agder-bunaden.

  Har du behov for å justere bunaden din? Hver enkelt jobb er unik så vi ber deg om å ta med bunaden til oss så vi kan vurdere jobben og gi et prisoverslag. Vi hjelper deg gjerne - ta kontakt for timebestilling.

  Gyldenløvesgate 6A

  Kristiansand

  Høyer

  Flott butikk for damer og herrer i Slottet. Historien bak: Huset Høyer ble startet av Ørnulf Høyer i 2003. Ørnulf har tidligere bygget opp SAND i Norge og har i dag stor suksess med flere merker som By Malene Birger, SAND, NN07 og DAY. I Mai 2005 åpnet han sin første Høyerbutikk på Sjølyst i Oslo, og i 2013 består kjeden av 21 butikkvirksomheter, bestående av Høyer-butikker og Concept Stores.

  Høyer finner du i Kvadraturen i kjøpesenteret Slottet, Øverst i Markensgate.

  Tordenskjoldsgt.9

  4611 Kristiansand

  I Say

  Dameklær, Tilbehør, Mote, Klær

  En av mange flotte butikker i Kvadraturen.

  Markens gate 50

  4612 Kristiansand

  /media/39974/la_scarpa_web.jpg

  La Scarpa

  Sko, Dameklær, Mote, Klær

  Hos La Scarpa finner du klær og sko som vi er alene om i byen. Hos oss får du som kunde personlig service. Vi kler deg opp fra tå til topp. vi fører merker som Via Vai, Billi Bi, Camper, Manas, K+S, Liza Tucci, Høgel, Ed Hardy, Bruno Premi, Epilogue, Nicowa, Rene Derhy Velkommen!

  Dronningens gate 20

  4610 Kristiansand

  Lindex A/S

  Triumph,Swegmark,Abecita,FIX,Tretorn,Økologisk,Bamse,amme-bh,ull undertøy,

  Lindex tilbyr en inspirerende og prisgunstig mote. Vi har et bredt og variert utvalg av undertøy til dame. Barneklær med god passform, som lar barn være barn. Lindex har produkter i alle avdelinger som er framstilt av økologisk bomull.

  Henrik Wergelands gt. 16-20

  4612 Kristiansand

  /media/59237/match 2011.jpg

  Match

  Herreklær, Dameklær, Mote, Klær, Jean Paul, Henrik Choice, Redford, State of art, Vavitte, Donna

  ”Vi vet hva som skal til for at du skal se bra ut”. Dette er Match løfte til våre kunder. Med fokus på kombinasjoner og antrekk til livets mange ulike situasjoner, skal kvinner og menn i 20 til 50 årene alltid kunne finne gode løsninger, og føle seg komfortable med de valg og den veiledning de får hos oss.

  Skippergata 13

  4611 Kristiansand

  Miabell Undertøysalong AS

  Undertøy,badetøy, Damella, Primadonna, Patricia, Fantasi, Triumph, Freya.,

  Vi er en spesialbutikk som fører undertøy og badetøy i alle størrelser. Spesielt godt utvalg i store størrelser. Vi satser på god personlig service.

  Lillemarkens

  Lillemarkens

  Milla Interiør

  interiør, klær

  Milla Interiør er en unik butikk med det siste innen interiør og klær. På Milla finner du mye kule merker som Tolix, TineK Home, Day Home, Bleu Nature, Louise Roe, By Nord, Lisbeth Dahl, East of India, Himla osv. I tillegg finner du en liten Dayshop, med mye fine klær fra DAY Birger et Mikkelsen.

  Skippergata

  4612 Kristiansand

  Nomi Trend

  Nomi Trend er en selvstendig nisjebutikk som fører klær og mote for trendbevisste damer og jenter.

  Inngang i Dronningensgate 24 (selv om adressen er Kirkegaten)

  Vi fører følgende merker:
  2nd Day - American Vintage - ASFVLT Sneakers - ATP Atelier - BRGN - byTiMo - Caprice - Ciesse Piumini- Enamel Copenhagen - Gestuz -JimRickey - LeSpecs - Lois - Maud - Miss Mathiesen - Neo Noir - Olajens
  One&Other - WOUF

  Besøk også vår nettbutikk.

  Kirkegata 7b

  4610 Kristiansand

  /media/21923/skjermbilde 2012-07-03 kl. 12.49.40.png

  ONLY

  only,pieces,jeans,leggings,tights,topper,jakker,cardigan,genser,skjorte

  " Only er en koselig butikk i Markensgate. Her finner du kule klær og tilbehør,både til unge og voksne damer. Vår filosofi er: ""ONLY wants to create a denim revolution, spreading the true jeans-attitude to everybody. Our aim is to transform the everyday life from grey and monotonous to fun, colourful and creatively eventful"""

  Markensgate 37

  4611 Kristiansand

  Paula AS

  Paula er en koselig klesbutikk i Skippergaten, Kr.sand som selger barneklær og dameklær. Vår visjon er kvalitet, fashion og kjempegod service til folket.

  Skippergata 19

  4611 Kristiansand

  PIP Stormote

  Mote, Klær, Stormote

  Våre nisjebutikker selger moteklær til deg med former og som ønsker å følge med på moten. Vi har merker som plukker opp det siste i farger og styles,- med riktig passform som framhever det beste ved din fasong. God hjelp, stort utvalg gjør at det skal være kjekt å handle hos oss! Fra str. 42 til 56.

  Henriks Wergelandsgate 4

  4612 Kristiansand

  /media/22446/web-pm.jpg

  PM Mote

  Mote, Klær, Dameklær

  En av mange flotte butikker i Kvadraturen.

  Markens gate 30

  4611 Kristiansand

  /media/40056/rasmus_tallaksen_web.jpg

  Rasmus Tallaksen

  Carla F., GP, Mirage, Masai, Gerry Weber, Triumph, Chantelle, Wolford, Oroblu, Panos

  Rasmus Tallaksen ble etablert i 1908, og drives fremdeles av samme familie, nå fjerde generasjon. Vi eier og driver i dag 4 butikker i Agder, og har ambisjoner om å være den ledende lokale aktør i vårt distrikt. Vi tilbyr mote og kvalitetsklær til den voksne kvinne. I vår hovedbutikk i Kvadraturen har vi i tillegg landsdelens største utvalg i undertøy, badetøy og strømper. Vi har i dag 30 ansatte.

  Markensgt. 22

  postboks 279., 4663 Kristiansand

  Regntøyspesialisten

  Regntøy, Klær

  Velkommen til en hyggelig handel hos oss!

  Regntøyspesialisten selger klær og sko til tur og fritid. Vi fører merker som Helly Hansen, FjällRäven, Viking, Norrøna, Bergans, , Napapijri, Björn Borg, Didriksons, Blæst, med flere!

  Du finner oss midt i Markensgate, like ved inngangspartiet til Lillemarkens!

  Markensgaten 25, 4611 Kristiansand

  4611 Kristiansand

  Retro

  Mote, Klær, Herreklær, Dameklær

  Motebutikken Retro har avdelinger i Oslo, Bergen, Trondheim og Kristiansand. På Retro finner du klær, sko, vesker og tilbehør til både herre og dame. Merker inkluderer blant annet Acne Studios, Holsweiler, Dagmar, Filippa K, Tiger of Sweden.

  Torvkvartalet - Markensgate 16

  4611 Kristiansand

  Selected Femme/Homme Kristiansand

  Selected Femme/Homme i Markens har herre og dameklær i klassisk snitt. De blander klassiske stiler med de nyeste trendene, og er enkle, men dristige

  Selected Homme er kjent for god design og passform for herre.

  Selected Femme en skandinavisk eleganse og en sofistikert, men feminin stil.

  Selected kjeden er representert i 25 land rundt i verden, og åpnet sin butikk midt i Markens i september 2018.

  Markensgt. 30

  Markensgt. 30

  Skotique

  Sko, Mote

  Nisjebutikken Skotique ligger i den hyggelige handlegaten Skippergata i Kvadraturen i Kristiansand.

  Skotique en butikk som først og fremst er spesialisert på sko, men fører også klær og tilbehør for deg som er ute etter kvalitet og det "lille ekstra" som man ikke finner alle andre steder.

  Skotique fører følgende merker:
  UNISA - LAURA BELLARIVA -ARCHE - A.S 98 - MJUS - GANT - BLUNDSTONE -

  POMMEDO`R - OPENCLOSEDSHOES - ALBERVILLE - BLACKSTONE -CARMELA - DEPECHE - KATARINA LORETTA - BÆLTEKOMPANIET

  Skippergata 20

  4611 Kristiansand

  T.Lynn

  T.LYNN
  Eksklusiv nisjebutikk i Kristiansand sentrum.

  T.Lynn er en motebutikk i Kristiansand sentrum. Varene på T. Lynn tas inn i små volum for å kunne tilby kundene eksklusivitet.

  Varesortimentet er i sin helhet er rettet mot en kjøpegruppe med sans for flotte kvaliteter, gode snitt, flott design, men også fornuftige priser! T. Lynn tilbyr det lille ekstra til den som er ute etter noe spesielt...

  Dronningensgate 12

  4610 Kristiansand

  /media/19139/web-urban.jpg

  Urban

  Sko, Mote, Klær, Dameklær, Herreklær

  En av mange flotte butikker i Kvadraturen.

  Sandens

  4611 Kristiansand

  /media/64237/veromoda.jpg

  Vero Moda

  Mote, Klær, Dameklær

  " VERO MODA - ""Powered by fashion people"". This is VERO MODA's vision. These words represent a persistent effort to improve and develop the efficiency of the entire brand - every department, every function - at all times. Du finner oss i store nye lokaler i Markensgate 30! Velkommen"

  Markens gate 30

  4612 Kristiansand

  Olivias Hus

  Olivias Hus finner du på Slottet i 2.etg. Vi er en livsstilsbutikk etablert i 2004. Vi fører ledende merkevarer blandet med unik vintage innen interiør, møbler, klær, sko, kaffe & te. Olivias Hus er en kilde til inspirasjon og fornyelse av deg og din bolig, hos oss kan vi tilby våre kunder en avslappende handleopplevelse og god gammeldags service.

  Tordenskjoldsgt. 9

  4611 Kristiansand

  Sacha Beauty - salong og butikk

  Sacha Beauty ligger sentralt i Henrik Wergelandsgate like ved der bussene stopper.

  Sacha ble etablert i 2008 midt i hjertet av Kristiansand. Dette er en hudpleisalong og butikk med varer og produkter fra en rekke spennende leverandører. Salongen har stort fokus på anti age og har ulike behandlinger som hud og fotpleie ,negledesign, massasje, make up tattoo, microblading, botox og restylane.

  Sacha fører kvalitetsmerker fra danske og norske designere som: Blusbar, Steeam be Inspired, ByBasic m.m.

  Forhandler av Babor. Sertifiserte behandlere for Restylane, microblading m.m.

  Henrik Wergleandsgt. 4

  Henrik Wergelandsgt. 4

  ZAP Man & Woman

  Zap ble etablert i 2001, og er en eksklusiv motebutikk for herre og dame.

  Vårt varemerke er personlig service og en brennende interesse for klær, og vi våger å påstå at vi har byens beste dressavdeling.

  Vi fører følgende merker: DSQUARED2, DOLCE&GABBANA, MARC JACOBS, TIGER, ACNE, FILIPPA K, DIESEL, J.LINDEBERG,VANESSA BRUNO, MALENE BIRGER, BRUUNS BAZAAR, ETON, JUICY COUTURE, HUNTER, PARAJUMPERS, TOMMY HILFIGER, BJØRN BORG

  Markensgate 41

  Postboks 373, 4664 KRISTIANSAND

  ZARA

  Hele 2000 m2 flott motebutikk med ZARA finner du i Torvkvartalet.

  Torvkvartalet - Markensgate 16

  4611 Kristiansand


Tilbake til oversikt