/media/60495/hvite hus.jpg

  Diamanthuset

  Vi er en tradisjonell gullsmed og urmaker som fører et bredt utvalg av ringer, smykker, klokker i ulike prisklasser. Vi har alt fra en enkel hverdagsgave til de mer eksklusive produktene. Hos oss finner alle noe som kan skape glede i hverdagen. Vi kjøper også ditt gull og utfører reperasjoner. Diamanthuset er autorisert forhandler av kjente merkevarer som bl.a. Casio, Certina, Calvin Klein og Seiko.

  Markensgate 29

  4610 Kristiansand S

  /media/46636/gull-funn.jpg

  Gullfunn

  gull, sølv, klokker, diamanter, gifteringer, dåpsgaver, motesmykker, smykker, smukkeskrin

  " I Gullfunn skal vi hele tiden leve opp til vårt ordspråk ""REN GLEDE"". Dette innebærer at du som kunde, alltid skal ha en god opplevelse hos Gullfunn - uansett hvilken av våre butikker du besøker. Du vil til enhver tid, finne spennende varer til gunstige priser! Gullfunn har gode garantiordninger som gir trygghet for gode kjøp."

  Gullfunn finner du på Sandens kjøpesenter i Markens/Tollbodgt.

  Markensgate 10, 4610 Kristiansand

  Tollbodgaten 14, 4610 Kristiansand

  Gullsmed Berglihn

  Gullsmed

  I over 40 år har vi vært "Gullsmeden ved parken". Hos oss finner du alt fra sølvbestikk, gaveartikler og gaver til barn til moteriktige smykker og merkenavn som Sandberg, Cecilie Melli, Camilla Prytz, Tom Wood og Rikke Harsheim. Vi har et rikt utvalg av diamantsmykker i alle prisklasser, fra klassiske modeller til spennende og tidløst design.

  Skal du gifte deg? Vi har elegante og unike frierringer, forlovelsesringer, gifteringer og morgengaver til de som planlegger å gifte seg. Vi har spesialisert oss på håndlaget bunadsølv til Aust-Agder, Vest-Agder, Telemark og Setesdalsbunader, samt at vi har et stor utvalg av tilbehør som slirekniver, lommeur, silkeskjerf og sko. Våre åpningstider er:
  Man-fre: kl 09.00-18.00, Torsdager: kl 09.00-19.00 og Lørdager: kl 10.00-16.00

  Gyldenløvesgate 11

  4633 Kristiansand, Pb. 180

  Hans J. Nilsen

  Urmaker, Optikk

  Urmaker og Optiker Hans J. Nilsen er medlem av Alliance Optikk. Vi vil gjerne være din faste rådgiver innen øyehelse og øyekomfort. Som kunde hos oss vil du kun forholde deg til en fast optiker som kjenner deg og din historikk, som har som mål å gi de beste rådene tilpasset akkurat ditt behov. I tillegg får du tilgang til unike forsikringsløsninger, enkle betalingsløsninger og mange andre fordeler.

  Markens gate 48

  4612 Kristiansand

  Mestergull Hodne AS

  Gull, diamant, sølv, forlovelsesringer, gravering, ring, smykke, Mestergull, Georg Jensen, smykkeskrin

  Byens ledende gullsmed, etablert i 1887. Drives i dag av 4. og 5. generasjon gullsmedmestere. Vi har eget verksted, tilbyr gravering og utøver takstarbeid.

  Butikken ligger midt i Markens ved inngangen til Lillemarkens.Fører merker som Georg Jensen, Huldresølv, Calvin Klein, Hillestad, Susanne Friis Bjørner, Lily and Rose og Drakenberg Sjölin. Stort utvalg av diamantsmykker, gifteringer, bunadssølv og dåpsartikler.
  Velkommen til en hyggelig handel!

  Markensgaten 27, 4611 Kristiansand

  Postboks 192, 4662 Kristiansand

  /media/21816/web-askelandur.jpg

  Urmaker Askeland A/S

  ROLEX,OMEGA,TAG-HEUER,RADO

  Vi fører merker som,ROLEX,OMEGA,TAG-HEUER,RADO.RAYMOND WEIL,TECHNOMARINE,VICTORINOX,CERTINA,TISSOT,SEIKO,GUESS,D&G,POLICE,CASIO OG MONT BLANC.

  Markensgate 20

  4611 Kristiansand


Tilbake til oversikt