/media/27025/clarionernst.jpg

  Clarion Hotel Ernst

  catering, hotell, kurs, konferanse, restaurant, bar, hotel, overnatting, choice, clarion,

  Clarion Hotel Ernst ligger sentralt til i sentrum av Kristiansand og er hotell for den reisende som ønsker noe litt utenom det vanlige.
  Internasjonalt interiørdesign og spennende samtidskunst er blandet med byggets tradisjonsrike arkitektur og resultatet er noe du ikke har sett tidligere. Velkommen til Sørlandets råeste hotell!

  Rådhusgaten 2

  Postboks 459

  Hotel Norge

  Hotell, Overnatting

  Lykke er å bo godt på Hotel Norge. Her kan du nyte en god nattesøvn
  på Jensen Ambassadør madrasser i rolige omgivelser. Hotel Norge er et førsteklasses hotell med varm atmosfære. Våre 172 rom er av høy kvalitet med original kunst av kjente kunstnere, aircondition, minibar og kabel tv. Hotellet er kåret til beste frokost i region sør 6. året på rad. Nystekte bakervarer fra eget bakeri hver dag.

  Dronningensgate 5, 4611 Kristiansand

  4662 Kristiansand, Pb. 729

  Scandic Kristiansand Bystranda

  Scandic Kristiansand Bystranda ligger midt på idylliske "Bystranda” i Kristiansand. Fra stranden er det kun noen minutters gange til byens hovedgate. Fra hotellet vil man ha en fantastisk utsikt over den norske skjærgården, både fra hotellets rom og restaurant.

  Scandic Kristiansand Bystranda er et hotell som har noe for alle. Hotellet ligger vegg-i-vegg med Aquarama, som blant annet har et badeland, treningssenter og spa. Scandic Kristiansand Bystranda har 229 rom, 814 senger og en konferanseavdeling for opptil 300 personer.

  Østre Strandgate 74

  4608 Kristiansand


Tilbake til oversikt