Atelier Ribe

  Besøk vår spennende interiørbutikk i Kirkegata.

  Design store in Kristiansand. Brands : Menu, &tradition, Carlhansen&søn, Fredericia, Aesop, Bang & Olufsen, Lala Berlin, Skultuna, Klong, Stoff, m.m

  Med hilsen Camilla og Richard Ribe.

  Kirkegata 20

  4612 Kristiansand

  /media/24666/web1.jpg

  Camillas blomsterdesign

  interflora, bukett, dekorasjon, brud, brudebukett, krans, plante, bårebukett, roser, oppsats

  Camillas blomsterdesign er en butikk som satser på godt håndtverk til alle anledninger. Vi bringer i hele stor Kr.sand og er medlem av interflora.

  Henrik Wergelandsgt 25

  4612 Kr.sand

  /media/46047/christiania belysning.jpg

  Christiania Belysning

  Lamper, Lyspærer, Belysning, Interiør

  Salg av alt innenfor belysning, samt lyskilder / el-materiell og møbler/småvarer.

  Henrik Wergelandsgate 26

  4612 Kristiansand

  /media/45914/clas ohlson.jpg

  Clas Ohlson

  Jernvare, Elektro

  En av mange flotte butikker i Kvadraturen.

  Sandens, Tollbodgata 14

  4611 Kristiansand

  /media/54508/enklereliv.jpg

  Enklere Liv

  Selskapet Enklere Liv er først i Norge med et virkelig bredt utvalg av produkter for å gjøre hverdagen enklere. Vi starter nå opp med ny butikk i sentrum med et stort produktutvalg innen bolig, helse, fritid og gaver over hele 2 etasjer i Markensgate 38. Vårt mål er å ha Norges beste utvalg av produkter som gjør livet enklere. Velkommen til oss!

  Markensgate 38

  4610 Kristiansand

  Entré - Interiør og Klær

  Spesialbutikk for gaver, interiør og klær. Vår profil er utpreget service og individuell kundebehandling. Entre er butikken med høye kvalitetskrav og et variert prodututvalg.

  Det gode gamle Entré - navnet er nå tilbake i butikken i Rådhusgaten 8.
  I en periode har eier Grete Almedal drevet butikken under navnet Biba, men har nå pusset opp butikken, utvidet vareutvalget innen klær, gaver og interiør, og samtidig endret tilbake til det opprinnelig navnet Entré som har en god klang blant mange av byens kunder.

  Rådhusgaten 8, 4611 Kr.sand S

  Postboks 51, 4661 Kr.sand S.

  Flying Tiger Copenhagen

  Vi har endret navnet vårt fra Tiger/TGR til Flying Tiger Copenhagen i hele verden og samtidig gitt logoen vår en ny, sprek design. Men du kan ta det helt rolig. Inni oss er vi fremdeles den samme lekne tigeren. Butikkene våre er fremdeles fulle av finurlig dansk design og et stadig skiftende utvalg av morsomme og annerledes ting i egen design til overkommelige priser. Og som alltid gleder vi oss selvfølgelig til å se deg.

  Markensgate 30

  4610 Kristiansand

  Galleri BI-Z

  Galleri BI-Z ble etablert i 1962 av Anny & Leif Bisseth Johanssen. Galleriet drives i dag av andre generasjon Bernt Bisseth, og Eva Marie Bentsen. Galleriet ligger i et eget hus i Dronningensgate 39 i Kristiansand. Galleri BI-Z er et av de største og eldste private gallerier i Norge.
  Galleriet har moderne innredet lokaler på over 350 m² i 1. etasje og kjeller. I andre etasje har galleriet egen rammeavdeling. Det vises et bredt utvalg i norsk samtidskunst. Det arrangeres 6-8 separatutstillinger i løpet av året, i tillegg kommer sommerutstilling og en stor juleutstilling.
  Galleriet har direkte kontakt og formidler arbeider av de fleste kjente norske kunstnere. Det er over 200 kunstnere presentert i magasinene med flere tusen arbeider i alle prisklasser og stilarter.

  Dronningensgate 39

  4611 Kristiansand

  Gullsmed Berglihn

  Gullsmed

  I over 40 år har vi vært "Gullsmeden ved parken". Hos oss finner du alt fra sølvbestikk, gaveartikler og gaver til barn til moteriktige smykker og merkenavn som Sandberg, Cecilie Melli, Camilla Prytz, Tom Wood og Rikke Harsheim. Vi har et rikt utvalg av diamantsmykker i alle prisklasser, fra klassiske modeller til spennende og tidløst design.

  Skal du gifte deg? Vi har elegante og unike frierringer, forlovelsesringer, gifteringer og morgengaver til de som planlegger å gifte seg. Vi har spesialisert oss på håndlaget bunadsølv til Aust-Agder, Vest-Agder, Telemark og Setesdalsbunader, samt at vi har et stor utvalg av tilbehør som slirekniver, lommeur, silkeskjerf og sko. Våre åpningstider er:
  Man-fre: kl 09.00-18.00, Torsdager: kl 09.00-19.00 og Lørdager: kl 10.00-16.00

  Gyldenløvesgate 11

  4633 Kristiansand, Pb. 180

  Hansen & Co

  Nordisk interiørdesign, gode følelser og en unik historie.

  Vår unike historie gjennom fire generasjoner har utviklet vår kunnskap og lidenskap for interiør og design. I dag er Hansen & Co en av Nordens ledende møteplasser og inspirasjonskilde for nordisk interiørdesign. Våre mange og nøye utvalgte merkevarer er presentert over 500m2 i en tradisjonsrik trebygning. Vi har et ønske om å dele gode og inspirerende opplevelser med deg. Gjerne den gode følelsen som følger en nydelig gave i lekkert gavepapir.

  Velkommen, hilsen damene hos Hansen & Co.

  Skippergata 14 - 16

  4612 Kristiansand

  HM Home

  HM Home åpnet på Slottet i oktober 2013. Dette er Hennes & Mauritz kjedens satsing innen interiør og hjemmeartikler.

  Velkommen.

  Tordenskjoldsgate 9

  Hopeful

  Hopeful gir arbeidstrening og er til for å skape håp om nye muligheter for unge som sliter med å finne dette på egenhånd. Hopeful søker å oppnå formålet, gjennom å utvikle og drive med ulike aktiviteter for unge i vår målgruppe. Målet er å gjøre de unge til gode samfunnsborgere som bidrar til fellesskapet og som bruker energien sin på en samfunnsnyttig måte.

  Vi har skapt en mestringsarena i Hopeful butikken hvor vi har:
  · KUNST
  · GAVEARTIKLER
  · KAFE

  VELKOMMEN TIL EN HYGGELIG HANDEL I KIRKEGATEN 20B

  Kirkegata 20 B

  4612 Kristiansand

  /media/27095/jerniatorjussen.jpg

  Jernia Torjesen AS

  weber, eva solo, rosendahl, menu, bosch, jotun, gressklipper, maling, lås

  Jernia Torjesen har det meste som trengs av ting og tang til hus og hjem. Hvis du skal pusse opp eller bare trenger å fornye innholdet i kjøkkenskapene, vil Jernia Torjesen være det naturlige stedet å begynne. Vi har stort utvalg i verktøy og utstyr til både amatører og proffe. Vår kjøkkenavdeling inneholder det meste av det som trengs for å utstyre et moderne kjøkken. Velkommen til oss!

  Skippergata 4 / Lillemarkens

  Pb 67, 4661 Kristiansand

  /media/63687/kaffe og pasta 2012.jpg

  Kaffe & Pasta

  Kaffe,pasta,lòccitane,spode,bodum, kusmi te, figgjo,postkort,servietter

  Vi er byens spesialforretning. Hos oss finner du italiensk pasta i en mengde smaksvarianter, farger og fasonger. Olivenolje,balsamico og eddik hører også med. Vi har også kaffe med de utsøkte smaker og aromaer,og vi fører dessuten det du trenger av kjøkkentilbehør for å lage god kaffe og pasta.Velkommen innom. Hilsen Else og Eli

  skippergt 35

  4611

  Kid interiør

  Interiør, Sengetøy, Gaver

  Du finner oss i Lillemarkens!
  Kid Interiør er en landsdekkende tekstilkjede med et stort utvalg gardiner, sengesett og andre nyttige interiørvarer til hjemmet ditt. Kid Interiør har mer enn 125 heleide butikker over hele landet, en samlet omsetning på ca 1 milliard kroner og 900 dedikerte medarbeidere som har som mål å fornye det norske hjem. Det er hyggelig med noe nytt, og det skal være enkelt å få til. Vår visjon er å inspirere deg til fornyelse. Vårt ønske er at du skal få det fint!

  Lillemarkens, Skippergata 4

  4611 Kristiansand

  /media/55660/kitchn.jpg

  Kitchn Markens

  Nespresso, kjøkken, utstyr

  Sentralt i Markens finner du din lokale Kitchn butikk! Kitch’n fører mange kjente merkevarer, bl.annet: Global, Eva Trio, Eva, Eva Solo, Kitchen Aid, Ritzenhoff, Rosendahl, Riedel, Alessi, Menu, Mac, Nespresso, Stelton, Victorinox m.flere. Produktene holder høy kvalitet og profil, og er i hovedsak: Gryter og panner, kokkekniver, stålbestikk, vin og barglass, glass til kaffebarer, spesielle elektriske artikler til kjøkkenet m.m.

  Markensgate 38

  4611 Kristiansand

  /media/64002/kremmerhuset.jpg

  Kremmerhuset AS - ting og sånt

  Kremmerhuset Ting og Sånt er en litt annerledes gavebutikk med mange fristelser. Det bugner av ting som gjør deg glad, ting som inspirerer og kanskje overrasker. Vi ønsker å gjøre ditt hjem vakkert, og det uten at du må spise havregrøt resten av måneden. Utvalget endrer seg ofte, faktisk fra uke til uke. Våre herlige innkjøpere reiser flere ganger i året til Østen for å finne fine varer.

  Markensgate 37

  4612 Kristiansand

  Lars Langfeldt Garn

  Kvalitetsgarn, garn, Rowan forhandler, Dale ferdigstrikk, Tyrihans silkeskjerf, Flora serviset, Dame festdrakt, Herre festdrakt, Souvernirs

  Spesialbutikk i håndstrikkegarn.
  En av byens eldste butikker, som har lange tradisjoner og ekspertise i faget.

  I tillegg fører vi souvenirs, ferdigstrikk, festdrakter, bunad, Vi satser på kvalitet og god service. Vi er Rowan forhandleren i byen, og er medlem av organisasjonen Fagstrikk. Hver måned inviterer vi til strikkekafé på Kjerstis Kjøkken i Skippergata. Følg oss gjerne på FB for å få gode tilbud og informasjon om arrangement som strikkekafé m.m.
  Åpen for alle som vil lære og inspirere hverandre!

  Henrik Wergelandsgate 21

  4612 Kristiansand

  /media/24480/web1.jpg

  Lyspunktet interiør

  Interiør

  En av mange flotte butikker i Kvadraturen.

  Skippergata 49

  4611 Kristiansand

  Mellomstor/Manamana leker-barnerom-klær

  Mellomstor/Manaman selger leker, barneinteriør, festartikler, hobby og en haug av annet gøy!
  Fører merker som Gullkorn Design, Prikken over ién, Djeco, Liewood, Trybike, Blafre, Petit Monkey, A Little Lovely Company, Mini Rodini, WAWA Cph og mye mer.
  Dette er butikken for deg som ønsker det lille ekstra, morsomme og fine kvalitetsleker og utstyr som du ikke finner alle andre steder.

  Henrik Wergelandsgt. 11a

  4611 Kristiansand

  Mester Grønn

  Velkommen til Mester Grønn! Mester Grønn er Norges største heleide blomsterkjede med nærmere 100 butikker fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Velkommen til Mester Grønn i Slottet, øvert i Markens. www.mestergronn.no

  Slottet, Tordenskjoldsgate 9

  4612 Kristiansand

  Milla Interiør

  interiør, klær

  Milla Interiør er en unik butikk med det siste innen interiør og klær. På Milla finner du mye kule merker som Tolix, TineK Home, Day Home, Bleu Nature, Louise Roe, By Nord, Lisbeth Dahl, East of India, Himla osv. I tillegg finner du en liten Dayshop, med mye fine klær fra DAY Birger et Mikkelsen.

  Skippergata

  4612 Kristiansand

  /media/20595/nille 2012.jpg

  Nille

  Interiør, Gaver

  Gode kjøp til hyggelige anledninger. Velkommen inn til oss. Følg oss på våres blogg http://blogg.nille.no/ Facebook på http://www.facebook.com/nillenorge

  Markensgate

  4611 Kristiansand

  Nille Sandens

  Nille er en ledende norsk lavpriskjede, som tilbyr gode kjøp til hyggelige anledninger. Butikkonseptet har fokus på utvalgte produktkategorier og sesongvarer. Nille følger året - er det farsdag, morsdag, karneval, valentine, midtsommer, skolestart eller Halloween, har Nille det som trengs for å skape den rette stemningen. Høysesonger er advent, jul og påske.

  Tollbodgaten 14 / Markensgate

  4611 Kristiansand

  no.1 gave&interiør

  Nisjebutikk innenfor:
  Interiørprodukter
  Småmøbler
  Lamper
  Tekstiler/pledd
  Lys og servietter
  Baderomsartikler/håndklær
  Kjøkkenartikler
  Serviser
  Posters fra Pictureit og Tove Frank

  Vi har et unikt sortiment med hyppig utskifting slik at du alltid vil oppleve butikken som ny og spennende!

  Vi er alene om mange brands i Kristiansand som for eksempel:
  - Willow Tree
  - Pip Studio serviset
  - Coming Home
  - Hübsch
  - Bahne
  - PR home (lamper)
  - Zack (kjøkken)
  - Enjoy design (kjøkken)


  Vi er levende opptatt av å gi deg den beste kundeopplevelsen og servicen du fortjener!


  Vår visjon er at vi skal inspirere, glede og at du forlater oss med en lykkefølelse, enten med eller uten pose!
  Velkommen!

  Skippergata 37

  4611 Kristiansand

  Oliviers & Co Kristiansand

  Oliviers & Co (O&CO) er spesialister på olivenolje og kulinariske spesialiteter fra Middelhavslandene.

  Følg oss gjerne på FB for å få med deg nyheter arrangement og annet som skjer hos oss gjennom året.

  Velkommen til vår koselige butikk i Skippergata 30.

  Skippergata 30

  Skippergata 30

  /media/25345/web1.jpg

  Princess

  Interiør, Gaver

  En av mange flotte butikker i Kvadraturen.

  Henrik Wergelands gate 26

  4612 Kristiansand

  Rituals

  Med den unike kombinasjonen av hudpleie, kroppsprodukter og hjemmeprodukter blander Rituals moderne teknologi med gamle tradisjoner ritualer fra fjerne Østen. Rituals lifestyle konsept sikrer deg deilige, milde produktene med naturlige dufter. Ta turen til Rituals og få skreddersydd dine ritualer.

  "Glede kan finnes i de minste ting. Det er vår lidenskap å forvandle dine daglige rutiner til mer meningsfylte ritualer."

  Tollbodgaten 14 / Markensgate

  4611 Kristiansand

  Rolfs Elektro

  hvitevarer brunevarer tv parabol vaskemaskin tørketrommel oppvaskmaskin parabol kjøleskap fryseboks fryseskap komfyr

  Rolfs Elektro selger hvite og brunevarer,vi har gratis hjemkjøring og vår velkjente service får du på kjøpet.

  Sjekk prisen hos Rolfs før du handler!

  Øvre fergested 8

  4614 Kristiansand S

  Shalam

  Byens desidert største 2.hand butikk!
  Shalam har butikk/utsalg både i Dronningsgt. 16 og 70.

  Et skattekammer med 2.hand klær, sko, møbler, interiør m.m.

  Velkommen til en god handel!

  Dronningensgt 16 og 70

  Småting

  Småting er et konsept med flotte barneprodukter som treleker, drikkeflasker, matbokser, puslespill, småmøbler og trehjulssykler med mer.

  Torvkvartalet - Markensgate 16

  4611 Kristiansand

  Tea & Coffee shop

  Nisje, Te, Kaffe

  En av mange flotte butikker i Kvadraturen.

  Markens gate 39

  4612 Kristiansand

  /media/39841/til_bords_web.jpg

  Tilbords Lillemarkens

  Serviser, Glass , Bestikk , Hardanger , Wedgwood, Rosendahl ,Kosta Boda, Magnor, Gaveartikler, Kjøkenutstyr

  " Et morderne Glassmagasin med alt for hjemmet og det ""dekkede bord"". Godt utvalg i Serviser, Glass, Bestikk og Kjøkkenutstyr samt Gaver, Lys og Servietter. Vi har Ønskelisteservice til Bryllup og Jubileum. Vi har Tilbords Gavekort."

  Markensgate 25B

  4611 Kristiansand

  Ting

  Ting er et moderne butikkonsept som byr på et variert utvalg av kjente designmerkevarer, spesielt skandinaviske, innen forskjellige kategorier og prisklasser. Ting har egenproduserte varer, samt produkter fra merker som Normann Copenhagen, Muuto, Menu, House Doctor og Anne Black.

  Småting er et konsept med flotte barneprodukter som treleker, drikkeflasker, matbokser, puslespill, småmøbler og trehjulssykler med mer.

  Ting har over 140 flotte merker, og vi legger stadig til flere! Følg oss gjerne på Instagram (@tingbutikkene) og Facebook (Ting) og sjekk ut nyhetskategorien her i nettbutikken for oppdateringer og nyheter. Vi har et stort utvalg av interiør, gaver og kule ting, og hos oss finner du alltid noe du trenger til deg selv, hjemmet ditt eller noen du er glad i.

  Torvkvartalet - Markensgate 16

  4611 Kristiansand

  /media/23831/web-upstairs.jpg

  Upstairs AS

  Lys, Servietter, Gaver, Interiør, Spennende, Opplevelse, Lave priser, Hyggelig

  Upstairs er butikken som har tatt Sørlandet med storm, og er blitt meget populær på de 13 årene den har eksistert. Butikken er satt opp som en labyrint, og på din vei rundt vil du få masse opplevelser, inspirasjon og ideer til ditt hjem. Dette kombinert med en hyggelig betjening og lave priser, gjør dette til en butikk vel verdt å besøke. Hver eneste uke finner du nye spennende varer, samt et stor.

  Markensgate 20

  4616 Kristiansand

  Olivias Hus

  Olivias Hus finner du på Slottet i 2.etg. Vi er en livsstilsbutikk etablert i 2004. Vi fører ledende merkevarer blandet med unik vintage innen interiør, møbler, klær, sko, kaffe & te. Olivias Hus er en kilde til inspirasjon og fornyelse av deg og din bolig, hos oss kan vi tilby våre kunder en avslappende handleopplevelse og god gammeldags service.

  Tordenskjoldsgt. 9

  4611 Kristiansand


Tilbake til oversikt