/media/45914/clas ohlson.jpg

  Clas Ohlson

  Jernvare, Elektro

  En av mange flotte butikker i Kvadraturen.

  Sandens, Tollbodgata 14

  4611 Kristiansand

  Hansen & Co

  Nordisk interiørdesign, gode følelser og en unik historie.

  Vår unike historie gjennom fire generasjoner har utviklet vår kunnskap og lidenskap for interiør og design. I dag er Hansen & Co en av Nordens ledende møteplasser og inspirasjonskilde for nordisk interiørdesign. Våre mange og nøye utvalgte merkevarer er presentert over 500m2 i en tradisjonsrik trebygning. Vi har et ønske om å dele gode og inspirerende opplevelser med deg. Gjerne den gode følelsen som følger en nydelig gave i lekkert gavepapir.

  Velkommen, hilsen damene hos Hansen & Co.

  Skippergata 14 - 16

  4612 Kristiansand

  /media/27095/jerniatorjussen.jpg

  Jernia Torjesen AS

  weber, eva solo, rosendahl, menu, bosch, jotun, gressklipper, maling, lås

  Jernia Torjesen har det meste som trengs av ting og tang til hus og hjem. Hvis du skal pusse opp eller bare trenger å fornye innholdet i kjøkkenskapene, vil Jernia Torjesen være det naturlige stedet å begynne. Vi har stort utvalg i verktøy og utstyr til både amatører og proffe. Vår kjøkkenavdeling inneholder det meste av det som trengs for å utstyre et moderne kjøkken. Velkommen til oss!

  Skippergata 4 / Lillemarkens

  Pb 67, 4661 Kristiansand

  /media/55660/kitchn.jpg

  Kitchn Markens

  Nespresso, kjøkken, utstyr

  Sentralt i Markens finner du din lokale Kitchn butikk! Kitch’n fører mange kjente merkevarer, bl.annet: Global, Eva Trio, Eva, Eva Solo, Kitchen Aid, Ritzenhoff, Rosendahl, Riedel, Alessi, Menu, Mac, Nespresso, Stelton, Victorinox m.flere. Produktene holder høy kvalitet og profil, og er i hovedsak: Gryter og panner, kokkekniver, stålbestikk, vin og barglass, glass til kaffebarer, spesielle elektriske artikler til kjøkkenet m.m.

  Markensgate 38

  4611 Kristiansand

  Reiersen VVS

  VVS, Interiør

  Velkommen til vår flotte butikk i Kirkegata 28! Vi har vært byens rørlegger i over 30 år og hos oss får du god og faglig hjelp. Går du med planer om å pusse opp badet, vil du finne inspirasjon og gode ideer i våre utstillinger av møbler, dusjløsninger, klosetter, servantkraner, kjøkkenkraner og masse baderoms tilbehør. Husk at våre rørleggere kan montere alt vi selger! Vi er moderniseringsspesialisten og kan tegne drømmebadet ditt og styre hele prosjektet – alt til fast pris og avtalt tid!

  Kirkegata 28

  4612 Kristiansand


Tilbake til oversikt