/media/45914/clas ohlson.jpg

    Clas Ohlson

    Jernvare, Elektro

    En av mange flotte butikker i Kvadraturen.

    Sandens, Tollbodgata 14

    4611 Kristiansand

    Hansen & Co

    Interiør, kjøkkenutstyr, jernvarer, gaver, bryllupsgaver, lexington, greengate, merkevarer, eva, rosendal

    Hansen & Co: Inspirasjon siden 1892 Velkommen til en koselig og inspirerende opplevelse. Vi har et spennende utvalg av gaver, interiørartikler samt nyttige ting til kjøkken og hjem. Sortimentet tuftes på merkevarer, funksjonalitet, design og kvalitet.

    Skippergata 14 - 16

    4612 Kristiansand

    /media/27095/jerniatorjussen.jpg

    Jernia Torjesen AS

    weber, eva solo, rosendahl, menu, bosch, jotun, gressklipper, maling, lås

    Jernia Torjesen har det meste som trengs av ting og tang til hus og hjem. Hvis du skal pusse opp eller bare trenger å fornye innholdet i kjøkkenskapene, vil Jernia Torjesen være det naturlige stedet å begynne. Vi har stort utvalg i verktøy og utstyr til både amatører og proffe. Vår kjøkkenavdeling inneholder det meste av det som trengs for å utstyre et moderne kjøkken. Velkommen til oss!

    Skippergata 4 / Lillemarkens

    Pb 67, 4661 Kristiansand

    Kvadraturen Farveland

    Interiør, Maling

    En av mange flotte butikker i Kvadraturen.

    Kristian Ivs gate 29

    4612 Kristiansand

    Reiersen VVS

    VVS, Interiør

    Velkommen til vår flotte butikk i Kirkegata 28! Vi har vært byens rørlegger i over 30 år og hos oss får du god og faglig hjelp. Går du med planer om å pusse opp badet, vil du finne inspirasjon og gode ideer i våre utstillinger av møbler, dusjløsninger, klosetter, servantkraner, kjøkkenkraner og masse baderoms tilbehør. Husk at våre rørleggere kan montere alt vi selger! Vi er moderniseringsspesialisten og kan tegne drømmebadet ditt og styre hele prosjektet – alt til fast pris og avtalt tid!

    Kirkegata 28

    4612 Kristiansand

    /media/55660/kitchn.jpg

    Kitchn Markens

    Nespresso, kjøkken, utstyr

    Sentralt i Markens finner du din lokale Kitchn butikk! Kitch’n fører mange kjente merkevarer, bl.annet: Global, Eva Trio, Eva, Eva Solo, Kitchen Aid, Ritzenhoff, Rosendahl, Riedel, Alessi, Menu, Mac, Nespresso, Stelton, Victorinox m.flere. Produktene holder høy kvalitet og profil, og er i hovedsak: Gryter og panner, kokkekniver, stålbestikk, vin og barglass, glass til kaffebarer, spesielle elektriske artikler til kjøkkenet m.m.

    Markensgate 38

    4611 Kristiansand


Tilbake til oversikt