Coop Extra

  Dagligvare

  Mai 2014 åpnet Ny Coop Extra i byen. Med Coop Extra som våpen rykker Coop nå fremover i lavprismarkedet. Det er Mega i Vestre Strandgate som nå er pusset opp og omprofilert til Coop Extra. Da med et langt større utvalg og lavere priser. Det loves lave priser på 5500 varer – hver dag, hele året. Prix- og Mega-butikkene som er omprofilerte har så langt i år en salgsøkning på 20 prosent, mens eksisterende Extra-butikker (butikk målt mot butikk) har hatt en omsetningsøkning på rundt 7,5 prosent, så langt i år, forteller Jensen i Coop. Butikken har åpent kl 8 - 22 (20)

  Vestre Strandgate 36

  4612 Kristiansand

  Fiskeeksperten Lillemarkens

  Fiskeutsalg

  Lillemarkens er en fisk-og delikatessebutikk med god personlig service og hvor vi tilbyr alt fra den enkle fiskemiddag til det beste gourmetmåltid. Vi har alltid det gode tilbehøret på lager! Hos oss får du fersk fisk og skalldyr hver eneste dag. (vær- og fangstforbehold). Vi har et stort utvalg av Husets ferdigretter og sauser, Husets hjemmerøkte laks og et bra utvalg lokale råvarer! Vi har også eksklusivt viltkjøtt fra alle verdensdeler i vårt sortiment. Velkommen innom til en hyggelig matprat, råd og tips!

  Lillemarkens

  4610 Kristiansand

  /media/31595/husholdningskjokkenet.jpg

  Husholdningskjøkkenet

  komper, hjemmelaget, lokale råvarer, kvalitetsmat

  Husholdningskjøkkenet har en lang historie og en tradisjon vi er stolte av! I rundt 80 år har vi forsynt Kristiansandere med tradisjonell hverdagsmat og vi opplever at vi er blitt en ”institusjon” i byen vår. I dag har vi to utsalgssteder i Kristiansand og 13 ansatte.

  Gyldenløvesgate 39

  4614 Kristiansand

  Joker

  Dagligvare, Butikk, Mat

  En av mange flotte butikker i Kvadraturen.

  Skippergata 21

  4611 Kristiansand

  Kiwi Markens

  Daglivare,post i butikk

  Daglivare butikk med lave priser.

  Gyldenløvsgate 4

  Postboks 3001 4672 Kristiansand

  KIWI minipris

  Dagligvare, Mat

  En av mange flotte butikker i Kvadraturen.

  Rådhusgata 16 A

  4611 Kristiansand

  /media/46406/narvesen.jpg

  Narvesen, Sandens

  Kiosk

  En av mange flotte butikker i Kvadraturen.

  Sandens, Tollbodgata 16

  4611 Kristiansand

  /media/27145/parko.jpg

  Parko A/S

  Parkering, parkeringshus, bensinstasjon , døgnåpent, tilhenger, tilhengerutleie, dekk , bilvask, polering , service

  Døgnåpen bensinstasjon med matservering hele døgnet.Video overvåket parkeringshus,vaskehall med selvvask og vaskemaskin. Verksted åpent 08:00 - 16:00. Vi tilbyr: Dekkservice, bilpleie,oljeskift,bilbatterier og annet.

  Vestre strandgate 13

  4610 Kristiansand

  /media/66450/rimi.jpg

  Rimi

  Dagligvare, Mat, Rimi

  Velkommen til oss - Rimi på Øvre Torv! På Rimi gjør du en rask og rimelig handel. På Rimi har vi gjort mange små og store forandringer. Det gjør handleturen din både enklere og raskere. Butikken er åpen og oversiktlig med lavere hyller og bedre skilting. Last ned Rimi Pluss til din smarttelefon for en enda raskere handel.

  Gyldenløves gate 14

  4611 Kristiansand

  /media/27175/sansogsmak.jpg

  Sans & Smak

  spennende butikk, gode lukter og masse gode smaker. Godt at sans & smak finns, for det er vel økologisk som gjelder nå?

  sans & smak er en økologisk daglig-varebutikk. Her finner du alt av mat, i økologisk kvalitet og smak. Butikken har også et godt utvalg i økologisk hud- & hårpleieprodukter, samt miljø- & hudvennlige vaske- og rengjøringsprodukter, godt for deg & miljøet. Sagt av kunder

  Markensgt. 25 B, Lillemarkens

  4611 Kristiansand

  /media/40567/blomsterbilder snadderkiosken 005.jpg

  Snadderkiosken Tangen AS

  Tangenburger, Milkshake, Pølser, Middagsretter, Pizza

  Snadderkiosken er byens eldste gatekjøkken, som raskt nærmer seg 60 år. Hele veien har vi jobbet for at våre kunder skal få rask og hyggelig betjening og produkter av høy kvalitet, i rene og trivelige omgivelser. Vi har en stor og variert meny, med alt fra kjøttkaker, fisk og lever i fløtesaus til pølser, pizza og hamburgere.Det som skiller oss mest fra andre gatekjøkken, er at vi ikke har frityr

  Tangen 1

  4664 Kr.sand /p.boks1019 Lundsiden 4687 Kr.sand

  /media/52099/oliveras2.jpg

  Oliviers & Co

  Oliven, Olivenolje, Gourmet, Gaver

  Oliviers & Co (O&CO) har spesialsert seg på høykvalitets olivenolje og kulinariske spesialiteter fra Middelhavslandene. Oljene kommer fra 7 forskjellige land og gjennomgår alle en meget streng kvalitetskontroll før de blir godkjent. Butikken er utformet i pakt med kulturen i Provence og personalet har alle høy kompetanse innen valg og bruk av olivenolje.

  Kristian IVs gate 15

  4611 Kristiansand S

  /media/40567/blomsterbilder snadderkiosken 005.jpg

  Snadderkiosken Tangen AS

  Tangenburger, Milkshake, Pølser, Middagsretter, Pizza

  Snadderkiosken er byens eldste gatekjøkken, som raskt nærmer seg 60 år. Hele veien har vi jobbet for at våre kunder skal få rask og hyggelig betjening og produkter av høy kvalitet, i rene og trivelige omgivelser. Vi har en stor og variert meny, med alt fra kjøttkaker, fisk og lever i fløtesaus til pølser, pizza og hamburgere.Det som skiller oss mest fra andre gatekjøkken, er at vi ikke har frityr.

  Tangen 1

  4610 Kristiansand


Tilbake til oversikt