Bakgården bar og restaurant

  Tapas - med spesialiteter innen rike oster, skinker og pølser. bar, nattklubb, restaurant, uteliv, Tapas

  Bakgårdens gir deg personlig service, bredt utvalg, god atmosfære og kvalitet i alle ledd! Med et sortiment på 800 forskjellige flasker, og prisbelønte bartendere i nasjonale og internasjonale konkurranser, ligger vi i toppsjiktet som en av Norges mest spennende barer. Vår største satsing innen mat serveres på en hjemmespikket trefjøl

  Tollbodgata 5, 4611 Kristiansand

  Pb. 77, 4662 Kristiansand

  /media/26700/webfrklarsen.jpg

  Frk.Larsen

  Kul café på dagtid. Stemning om kvelden. Hot nattklubb om natten.

  Markens gate 5

  4610 Kristiansand S

  /media/19503/web-patricks.jpg

  Patricks Pub

  nøgne ø, øl, guiness, irsk pub, god atmosfære, uteservering, pubmat

  På Patricks Pub finner du god, uformell atmosfære og hyggelig betjening. Vi har byens beste utvalg i øl, som hele tiden tilføres nye og spennende kuriositeter og internasjonale bestselgere. Om det skulle friste med noe å bite i kan vi tilby et stort utvalg av god og rustikk pubmat. Du finner oss i Markensgate 10.

  Markensgaten 10, 4611 Kristiansand

  Postboks 194, 4662 Kristiansand

  /media/2469/kick_malt_og_mat.jpg

  KICK Malt og Mat

  En gastropub kombinerer den avslappede atmosfæren på en pub med mat av meget god kvalitet. Personalet er uhøytidelig og tilstedeværende, og slår gjerne av en prat ved bordet. KICK Malt & Mat er sånn. I tillegg bruker vi ferske råvarer og er opptatt av å servere god og robust mat til riktige priser. Vi tar gjerne imot bordbestillinger men kun på et begrenset antall bord, så her er det bare å komme innom så ordner vi bord fortløpende. BOOKING: (+47) 38 02 83 30 (fra kl. 11:00)

  Dronningens gate 8

  4665 Kristiansand

  Telfords Pub

  Pub, Øl, Vin

  Tradisjonsrik pub med folkelig personale. Øl og vin. Åpningstider: Man - lør kl. 1400 - 0200

  Vestre Strandgate 7

  4610 Kristiansand

  Bakgården Både &

  Pub, Mat, fotball

  Både & er en klassisk pub hvor vi serverer skikkelig pubmat og solid norsk husmannskost. Er du på farten har vi egen take away meny. Vi har en rekke både spennende og tradisjonelle retter på menyen. Du skal spise like godt her som ellers på Bakgården! Du kan nyte et bredt utvalg av drikke med alle rettigheter. Utvalgte fotballkamper vises på storskjerm. Åpent alle dager.

  Tolbodgata 5

  4611 Kristiansand

  /media/65721/tollboden.jpg

  Tollboden

  Cocktails & Music. Velkommen til tollbodgatas partysted nummer 1. I våre stemningsfulle lokaler kan du nyte gode klassiske og nykomponerte drinker. På Tollboden står kvalitet på drikke og service sterkt i fokus. Våre DJ`s sprer gode rytmer flere dager i uken.

  Tollbodgaten 7

  4614 Kristiansand

  La Famiglia

  Familiedrevet, folkelig, raus og autentisk italiensk restaurant - som skal servere og sjarmere Kristiansands kvinner og menn med ekte hjemmelaget mat.

  Vestre Strandgate 22

  4611 Kristiansand

  Big Horn Steakhouse

  Vår Big Horn Steak House restaurant i Kristiansand åpnet sine dører i november 2000. Lokalene er nyoppusset i 2014 i stilrent interiør som gir en lun atmosfære. Et hyggelig spisested som passer for de fleste anledninger; middag med familie og venner så vel som forretningsmiddager, møtevirksomhet og kurs.

  Restauranten er en del av restauranthuset Rederiet med barer og nattklubb som kan oppleves både før og etter et uforglemmelig måltid. Her finnes trivelige lokaler som står til gjestens disposisjon, kostnadsfritt, enten man vil ha servering eller bare trekke seg tilbake, slappe av og være seg selv sammen med gode venner.

  VELKOMMEN TIL OSS!

  Vestre Strandgate 12

  4610 Kristiansand


Tilbake til oversikt