A - Dykk

  Dykking, Utstyr

  A Dykk Kristiansand AS er et komplett senter for sportsdykkere og ligger plassert i Gyldenløvesgate i Kristiansand sentrum. Senteret ble startet i februar 2004. Vi driver med salg og service av utstyr, utleie, luftfylling, dykkekurs og turer.

  Gyldenløvesgate 31

  4614 Kristiansand S

  /media/45978/a-salong.jpg

  A - Salong

  Frisør

  En av mange flotte butikker i Kvadraturen.

  Sandens, Tollbodgata 16

  4611 Kristiansand S

  /media/22553/web-artisjokken.jpg

  Artisjokken Helsekost

  En av mange flotte tilbud i Kvadraturen.

  Skippergata 12

  4611 Kristiansand

  /media/27020/barbererenas.jpg

  Barberer'n AS

  Herreklipp, Herrefrisør

  Herrefrisør, Grooming-senter kun for menn. Klipp, moteklipp, farging, struktur, barbering med kniv, ansiktsmassasje.

  Rådhusgaten 5, Kristiansand

  Postboks 60, 4661 KRS

  /media/1122/berge_libris.jpg

  Berge Libris

  bok, kart, sjøkart, barnebok, dvd, lydbok, kontorrekvisita, spill, kort, souvenir

  Vi er sørlandets eldste bokhandel, etablert i 1860. Butikken har et meget bredt bokutvalg og er i 3.etg. I kjelleren har vi en egen stor barneavdeling. 1. etg har vi godt utvalg av pocket bøker, kart og reisgudier. 2.etg. har vi sjøkart, kontorrekvisita og en stor bokavdeling.

  Markens gate 21

  4666 Kristiansand

  Norli

  bok,bøker,kart,papir,dvd,kort,fagbøker,spill,album,penn

  Norli er en ordentlig bokhandel. Hos oss finner du bøkene du ønsker deg - nesten uansett hva du liker best. Vi har 111 bokhandler spredt rundt i hele landet og i våre butikker finner du det store utvalget og alltid mange gode tilbud.

  I Kristiansand finner du oss midt i Markens, på adresse: Markensgate 34. Vi har til enhver tid mange tusen forskjellige titler innenfor alle kategorier. I tillegg til skjønnlitteratur, fakta og barnebøker finner du i flere av våre butikker et stort utvalg av skolebøker, fagbøker og bøker til høyere utdanning.

  Hos Norli finner du alltid det som gjelder akkurat nå. Våre anbefalinger får du i butikken, enten markert på bøkene, eller fra en av våre mange serviceinnstilte kolleger. Vi er klare for å hjelpe deg.

  Norli har alltid et stort utvalg av bøker på tilbud. Her velger vi ut det vi vet mange vil like, hos oss finner du de beste bøkene på tilbud. Et spesielt tilbud er «månedens bok hos Norli». Her kjøper vi inn i stort volum og kan dermed tilby deg et ekstra godt tilbud på en ekstra god bok – hver måned!

  I tillegg til bøkene finner du også stort utvalg i kontorvarer, spill, datarekvisita, reisetilbehør, studiemateriell, skolesekker, kort og sesongprodukter.

  Markensgate 34

  4611 Kristiansand

  Vivo Bokhandel

  Velkommen til en hyggelig handel. Vivo Kristiansand er landsdelens største bokhandel, med alt av litterære nyheter.

  Vi har også landets største og mest velassorterte kristne bokhandel.

  Hos oss finner du Ringo Leketøysavdeling, en flott Vivo Kaffebar, en stor interiør og hobbyavdeling og nå også garnet Knit at Home fra House of Yarn. Åpningstider hverdager 10-18, lørdag 10-16. Velkommen inn for en hyggelig handel!

  Markens gt 42

  Camillo Bastrup

  Kaffe Shop, Cafe

  En av mange flotte butikker i Kvadraturen.

  Markensgate 53

  4664 Kristiansand, Pb. 376

  Centrum Sko AS

  sko, støvletter

  Centrum Sko har i de siste år gjennomgått store endringer, og
  baserer seg nå på kvalitetsvarer med både nye og kjente merkevarer.
  Centrum Sko sikter mot en kundegruppe i alderen 25 - 60+, og innehar både dame og herreprodukter.

  Henrik Wergelandsgate 4

  4612 Kristiansand

  /media/46047/christiania belysning.jpg

  Christiania Belysning

  Lamper, Lyspærer, Belysning, Interiør

  Salg av alt innenfor belysning, samt lyskilder / el-materiell og møbler/småvarer.

  Henrik Wergelandsgate 26

  4612 Kristiansand

  Gullsmed Berglihn

  Gullsmed

  I over 40 år har vi vært "Gullsmeden ved parken". Hos oss finner du alt fra sølvbestikk, gaveartikler og gaver til barn til moteriktige smykker og merkenavn som Sandberg, Cecilie Melli, Camilla Prytz, Tom Wood og Rikke Harsheim. Vi har et rikt utvalg av diamantsmykker i alle prisklasser, fra klassiske modeller til spennende og tidløst design.

  Skal du gifte deg? Vi har elegante og unike frierringer, forlovelsesringer, gifteringer og morgengaver til de som planlegger å gifte seg. Vi har spesialisert oss på håndlaget bunadsølv til Aust-Agder, Vest-Agder, Telemark og Setesdalsbunader, samt at vi har et stor utvalg av tilbehør som slirekniver, lommeur, silkeskjerf og sko. Våre åpningstider er:
  Man-fre: kl 09.00-18.00, Torsdager: kl 09.00-19.00 og Lørdager: kl 10.00-16.00

  Gyldenløvesgate 11

  4633 Kristiansand, Pb. 180

  /media/24595/web1.jpg

  Elins Klær og Hatter

  Klær, Mote, Dameklær

  En av mange flotte butikker i Kvadraturen.

  Skippergata 43

  4611 Kristiansand

  EliteFoto Kjøstvedt

  digitale bilder, designkort,takkekort,fotokalender,rammer,album,foto,bilder,fotografering,fotobok

  Midt i Markens finner du gågatas eneste fotobutikk - en kvalitetsbevisst og nytenkende spesialforretning. Butikken er medlem av Norges største fotokjede. Hver dag produserer vi 1000-vis av bilder og div. fotoprodukter. I butikkens underetasje har vi fotostudio - barnefotografering er blitt vår spesialitet. Besøk vår hjemmeside kjostvedtfoto.no

  Hos oss får du god gammeldags service - velkommen

  Markensgt 35

  4611 Kristiansand

  Entré - Interiør og Klær

  Spesialbutikk for gaver, interiør og klær. Vår profil er utpreget service og individuell kundebehandling. Entre er butikken med høye kvalitetskrav og et variert prodututvalg.

  Det gode gamle Entré - navnet er nå tilbake i butikken i Rådhusgaten 8.
  I en periode har eier Grete Almedal drevet butikken under navnet Biba, men har nå pusset opp butikken, utvidet vareutvalget innen klær, gaver og interiør, og samtidig endret tilbake til det opprinnelig navnet Entré som har en god klang blant mange av byens kunder.

  Rådhusgaten 8, 4611 Kr.sand S

  Postboks 51, 4661 Kr.sand S.

  Reinhartsen as

  fisk, sjømat,delikatesser,vilt,spesialiteter,catering,kjøtt,mat,skalldyr

  Våre Åpningstider er mandag til fredag kl 0700 - 1700, lørdag kl 0700 - 1600.(Torvet 0900 - 1700/1500)Stort utvalg innen sjømat,vilt og spesialprodukter,samt catering og ferdigretter.Flere produkter kåret som Norges Beste. Eget Røykeri,fiskematproduksjon og andre delikatesser.Vi har 2 utsalg et på Fiskebrygga og et på Torvet. Vi har alltid smaksprøver.Helt benfrie fileter. Spør om råd.Velkommen.

  Gravane 8

  4610 KRISTIANSAND

  Fiskeeksperten Lillemarkens

  Fiskeutsalg

  Lillemarkens er en fisk-og delikatessebutikk med god personlig service og hvor vi tilbyr alt fra den enkle fiskemiddag til det beste gourmetmåltid.
  Vi har alltid det gode tilbehøret på lager! Hos oss får du fersk fisk og skalldyr hver eneste dag. (vær- og fangstforbehold). Vi har et stort utvalg av Husets ferdigretter og sauser, Husets hjemmerøkte laks og et bra utvalg lokale råvarer! Vi har også eksklusivt viltkjøtt fra alle verdensdeler i vårt sortiment. Velkommen innom til en hyggelig matprat, råd og tips!

  Lillemarkens

  4610 Kristiansand

  /media/40892/gnordby.jpg

  G.Nordby AS

  sykkel, sykkelverksted, verksted, hjelm, barn, voksen

  G. Nordbys Sykkelforretning ble etablert i 1917, og har lange tradisjoner og god erfaring med vårt fag, sykler! Med eget verksted i butikken kan vi yte den beste service for våre kunder! Kom inn for en hyggelig handel!

  Henriks Wergelandsgate 9

  4612 Kristiansand

  GameStop

  Markens gate 22

  4611 Kristiansand

  Grønberg Sport

  sportsfiske, fiskekort, stang, snelle, sluker, sene, fiskeutstyr

  Grønberg Sport er en av Norges største spesialforretninger innen sportsfiske. Med 30 års erfaring i bransjen, kjenner vi markedet.

  Vestre Strandgt.24

  4611 Kristiansand

  /media/46636/gull-funn.jpg

  Gull-Funn

  gull, sølv, klokker, diamanter, gifteringer, dåpsgaver, motesmykker, smykker, smukkeskrin

  " I Gull-Funn skal vi hele tiden leve opp til vårt ordspråk ""REN GLEDE"". Dette innebærer at du som kunde, alltid skal ha en god opplevelse hos Gull-Funn - uansett hvilken av våre butikker du besøker. Du vil til enhver tid, finne spennende varer til gunstige priser! Gull-Funn har gode garantiordninger som gir trygghet for gode kjøp."

  Markensgate 10, 4610 Kristiansand

  Tollbodgate 14, 4610 Kristiansand

  Hans J. Nilsen

  Urmaker, Optikk

  Urmaker og Optiker Hans J. Nilsen er medlem av Alliance Optikk. Vi vil gjerne være din faste rådgiver innen øyehelse og øyekomfort. Som kunde hos oss vil du kun forholde deg til en fast optiker som kjenner deg og din historikk, som har som mål å gi de beste rådene tilpasset akkurat ditt behov. I tillegg får du tilgang til unike forsikringsløsninger, enkle betalingsløsninger og mange andre fordeler.

  Markens gate 48

  4612 Kristiansand

  Hansen & Co

  Interiør, kjøkkenutstyr, jernvarer, gaver, bryllupsgaver, lexington, greengate, merkevarer, eva, rosendal

  Hansen & Co: Inspirasjon siden 1892 Velkommen til en koselig og inspirerende opplevelse. Vi har et spennende utvalg av gaver, interiørartikler samt nyttige ting til kjøkken og hjem. Sortimentet tuftes på merkevarer, funksjonalitet, design og kvalitet.

  Skippergata 14 - 16

  4612 Kristiansand

  Henriks Herre

  Armani, Corneliani, Polo Ralph Lauren, Hansen & Jacob, John Smedley og Brax.

  Vi selger kvalitetsklær til herre fra noen av verdens største motehus. Alt ifra fritidsklær til konfeksjon fra merker som Polo Ralph Lauren, Corneliani, Moncler, Armani, Hansen & Jacob, PT01, Hackett og John Smedley. Velkommen til Dronningensgate i byen!

  Dronningensgate 12

  4610 Kristiansand

  Hi-Fi Klubben Kristiansand

  Samsung, NAD, Denon, Dali, Panasonics, stereo, TV, flatskjerm, surround, hjemmekino, projektor

  Hi-Fi Klubben er Nordens største lyd og bildebutikk kjede. I tillegg til markedets mest konkurransedyktige priser, kan vi også tilby entusiasme, rådgiving, service og trygghet i særklasse. I Kristiansand har vi en dyktig stab med entusiaster som brenner for å gi deg de beste opplevelser på lyd og bilde. Du finner oss i Kirkegaten 9 (Sandens bygget).

  Kirkegaten 9

  Kirkegaten 9

  Husfliden Kristiansand

  bunad Vest-Agder,røros,oleana haugland,

  Husfliden Kristiansand har lange tradisjoner i byen. I vår butikk finner du et stort utvalg av varer som er håndplukket av oss – enten du leter etter en gave, klær, smykker, typiske husflidsprodukter eller noe nytt til hjemmet ditt. Vi ønsker å tilby produkter av høy kvalitet som varer lenge – og gjerne norskprodusert.

  Noen av våre leverandører: Oleana - Morild - Røros Tweed - Bunadspleddene - Funky Doris - Freemover - Växbo Lin - Ekelund - Huldresølv - Hillestad - Kazuri - Dale of Norway - Rauma tradisjonsstrikk - Tova - Du Store Alpakka - Sandnesgarn - Rauma Ullvarefabrikk.

  I vår bunadsavdeling har vi et godt utvalg av sko, silkeskjerf, bunadssølv og annet tilbehør til bunaden. Her kan se alle variantene og valgmulighetene du har når det gjelder Vest-Agder-bunaden.

  Har du behov for å justere bunaden din? Hver enkelt jobb er unik så vi ber deg om å ta med bunaden til oss så vi kan vurdere jobben og gi et prisoverslag. Vi hjelper deg gjerne - ta kontakt for timebestilling.

  Gyldenløvesgate 6A

  Kristiansand

  /media/31595/husholdningskjokkenet.jpg

  Husholdningskjøkkenet

  komper, hjemmelaget, lokale råvarer, kvalitetsmat

  Husholdningskjøkkenet har en lang historie og en tradisjon vi er stolte av! I rundt 80 år har vi forsynt Kristiansandere med tradisjonell hverdagsmat og vi opplever at vi er blitt en ”institusjon” i byen vår. I dag har vi to utsalgssteder i Kristiansand og 13 ansatte.

  Gyldenløvesgate 39

  4614 Kristiansand

  I Say

  Dameklær, Tilbehør, Mote, Klær

  En av mange flotte butikker i Kvadraturen.

  Markens gate 50

  4612 Kristiansand

  /media/46590/image.jpg

  Image

  Mote, Klær, Dameklær, Herreklær

  En av mange flotte butikker i Kvadraturen.

  Sandens, Markens gate 10

  4611 Kristiansand

  /media/20505/web-intersport.jpg

  Intersport Skippergt

  Intersport,Sykkelverksted,Skiverksted,

  2 etasjes sportsbutikk i Skippergt med stort utvalg av kjente merkevarer og med hovedvekt på sykkel/sykkelutstyr og treningstøy/mote

  Skippergt 13-17

  4611 Kristiansand

  J. Sørensen Sko

  sko

  J Sørensen sko. Byens eldste skobutikk - startet i 1911.

  Her finner du moteriktige kjente merkevarer med god passform og kvalitet til fornuftige priser. Vi fører vesker, dame- og herresko samt et stort utvalg i skopleiemidler.

  Kvalitet og service er vårt motto. Du finner oss på hjørnet skippergt/ Kirkegt.

  Åpningstider :man, tirs, ons, fre kl 10-17, torsd kl 10-18, lør kl 10-16.

  Skippergata 35

  Japan Photo

  Foto, Kamera, Utstyr

  En av mange flotte butikker i Kvadraturen.

  Markens gate 42

  4612 Kristiansand

  /media/63687/kaffe og pasta 2012.jpg

  Kaffe & Pasta

  Kaffe,pasta,lòccitane,spode,bodum, kusmi te, figgjo,postkort,servietter

  Vi er byens spesialforretning. Hos oss finner du italiensk pasta i en mengde smaksvarianter, farger og fasonger. Olivenolje,balsamico og eddik hører også med. Vi har også kaffe med de utsøkte smaker og aromaer,og vi fører dessuten det du trenger av kjøkkentilbehør for å lage god kaffe og pasta.Velkommen innom. Hilsen Else og Eli

  skippergt 35

  4611

  /media/39928/lars_langfeldt_web.jpg

  Lars Langfeldt Garn

  Kvalitetsgarn, garn, Rowan forhandler, Dale ferdigstrikk, Tyrihans silkeskjerf, Flora serviset, Dame festdrakt, Herre festdrakt, Souvernirs

  Spesialbutikk i håndstrikkegarn. Byens eldste. I tillegg fører vi souvenirs, ferdigstrikk, festdrakter, bunad, Floraserviset m.m. Vi satser på kvalitet og god service. Vi er Rowan forhandleren i byen, og er medlem av organisasjonen Fagstrikk. Drifter i tillegg Strikkecafeen på Hotel Norge. Åpen for alle som vil lære og inspirere hverandre!

  Henrik Wergelandsgate 21

  4612 Kristiansand

  /media/24480/web1.jpg

  Lyspunktet interiør

  Interiør

  En av mange flotte butikker i Kvadraturen.

  Skippergata 49

  4611 Kristiansand

  Løplabbet

  joggesko,løpesko,piggsko,aerobicsko,gåsko,barnesko,treningstøy,nike,pulsklokker,sportsbh

  Løplabbet er landest eneste spesialistkjede for løpere. Den høyeste kompetansen, det beste og mest komplette utvalget og ikke minst-testen på speilkasse og tredemølle-er tre elementer som må fungere sammen. Vi fører også gåsko-barnesko og treningssko for innebruk,og funksjonellt treningstøy. Våren 2014 flyttet vi noen meter, og åpnet enda større butikk i Kvadraturen. Daglig leder Jack Bjørnsen ønsker velkommen til en butikk med god fagkompentanse og stappfull av sesongens nyheter. I tillegg har man investert i en ny tredemølle.

  Markensgate 17 (inngang Tollbodgaten)

  Postboks 656, 4610 Kristiansand

  MC senteret

  MC

  En av mange flotte butikker i Kvadraturen.

  Dronningens gate 59

  4610 Kristiansand

  Mestergull Hodne AS

  Gull, diamant, sølv, forlovelsesringer, gravering, ring, smykke, Mestergull, Georg Jensen, smykkeskrin

  Byens ledende gullsmed, etablert i 1887. Drives i dag av 4. og 5. generasjon gullsmedmestere. Vi har eget verksted, tilbyr gravering og utøver takstarbeid.

  Butikken ligger midt i Markens ved inngangen til Lillemarkens.Fører merker som Georg Jensen, Huldresølv, Calvin Klein, Hillestad, Susanne Friis Bjørner, Lily and Rose og Drakenberg Sjölin. Stort utvalg av diamantsmykker, gifteringer, bunadssølv og dåpsartikler.
  Velkommen til en hyggelig handel!

  Markensgaten 27, 4611 Kristiansand

  Postboks 192, 4662 Kristiansand

  Miabell Undertøysalong AS

  Undertøy,badetøy, Damella, Primadonna, Patricia, Fantasi, Triumph, Freya.,

  Vi er en spesialbutikk som fører undertøy og badetøy i alle størrelser. Spesielt godt utvalg i store størrelser. Vi satser på god personlig service.

  Lillemarkens

  Lillemarkens

  Milla Interiør

  interiør, klær

  Milla Interiør er en unik butikk med det siste innen interiør og klær. På Milla finner du mye kule merker som Tolix, TineK Home, Day Home, Bleu Nature, Louise Roe, By Nord, Lisbeth Dahl, East of India, Himla osv. I tillegg finner du en liten Dayshop, med mye fine klær fra DAY Birger et Mikkelsen.

  Skippergata

  4612 Kristiansand

  /media/22081/web-morris.jpg

  Morris

  Vesker, skjerf, kofferter, handsker, luer, vanter, lommebøker, solbriller,bagger, accessoarer.

  Morris tilbyr et variert reise og veskesortiment av god kvalitet. Hos Morris finner du alt fra firehjulskofferter i lakk til motevesker i skinn. Sortimentet henvender seg til både kvinner og menn som vil ha den rette vesken i alle anledninger.

  Gyldenløvesgt. 6

  Postboks 796 4666 Kristiansand.

  /media/59675/fasade_elvegt2011.jpg

  Best Marin Navigare

  Båt, Utstyr

  Kvalitet, kunnskap og enormt vareutvalg på ett sted. Navigare Båt & Fritid AS driver forretning i Reinhardtbygget (Elvegata 4) i Kristiansand. Vi er i dag en av landets største båtutstyrsforretninger med alt du trenger av utstyr til båt og båtliv. I tillegg har vi et stort vareutvalg inne fiskeutstyr. Vi er forhandler av Yanmar marine motorer.

  Elvegata 4

  4608 Kristiansand

  /media/23028/web-no1.jpg

  no.1 gave&interiør

  kjøkken,bad,lys,servietter,gaveartikler,såper,liftgardiner,gardiner,puter,duker,serviser

  " Et unikt og stort varespekter sørger for de riktige detaljene til alle rom. Fargene går som en rød tråd gjennom butikken. Målet er også å ha ""fine"" priser på varene!"

  Skippergata 37

  4611 Kristiansand

  Peacock

  Mote, Klær, Dameklær

  En av mange flotte butikker i Kvadraturen.

  Skippergata

  4611 Kristiansand

  /media/25345/web1.jpg

  Princess

  Interiør, Gaver

  En av mange flotte butikker i Kvadraturen.

  Henrik Wergelands gate 26

  4612 Kristiansand

  /media/40056/rasmus_tallaksen_web.jpg

  Rasmus Tallaksen

  Carla F., GP, Mirage, Masai, Gerry Weber, Triumph, Chantelle, Wolford, Oroblu, Panos

  Rasmus Tallaksen ble etablert i 1908, og drives fremdeles av samme familie, nå fjerde generasjon. Vi eier og driver i dag 4 butikker i Agder, og har ambisjoner om å være den ledende lokale aktør i vårt distrikt. Vi tilbyr mote og kvalitetsklær til den voksne kvinne. I vår hovedbutikk i Kvadraturen har vi i tillegg landsdelens største utvalg i undertøy, badetøy og strømper. Vi har i dag 30 ansatte.

  Markensgt. 22

  postboks 279., 4663 Kristiansand

  Reiersen VVS

  VVS, Interiør

  Velkommen til vår flotte butikk i Kirkegata 28! Vi har vært byens rørlegger i over 30 år og hos oss får du god og faglig hjelp. Går du med planer om å pusse opp badet, vil du finne inspirasjon og gode ideer i våre utstillinger av møbler, dusjløsninger, klosetter, servantkraner, kjøkkenkraner og masse baderoms tilbehør. Husk at våre rørleggere kan montere alt vi selger! Vi er moderniseringsspesialisten og kan tegne drømmebadet ditt og styre hele prosjektet – alt til fast pris og avtalt tid!

  Kirkegata 28

  4612 Kristiansand

  Reisemagasinet A/S

  Koffertspesialisten,Samsonite,Bjørn Borg,Veskespesialisten,Converse,Guess,

  Meget stort vare utvalg. Høy fagkompetanse. Fører ledende merker som Samsonite, Bjørn Borg, Guess, Converse mm. Butikken ligger i 1.etasje i kjøpesenteret Slottet, Tordenskjoldsgt. 17, med gode parkeringsfasiliteter.

  Tordenskjoldsgt. 17

  4612 Kristiansand S

  SaitS Helse og Velvære/LASERKLINIKK

  føflekk, laser, kjemisk peeling, hudpleie, esthederm, laserklinikk, hypnose,

  Ansvarlig lege dr. Pedro Sait Vi tilbyr flere typer av behandlinger, bredt utvalg innen kosmetikk, medisinsk behandling og hudpleie. Se vår hjemmeside. Har lasere til hårfjerning, sprengte blodkar , peelinger, sjokkbølge for senebetennelser, kjemiske peelinger , hypnoseterapi, med mer.

  Skippergate 3 , 4 etg

  4611 Kristiansand

  /media/27175/sansogsmak.jpg

  Sans & Smak

  spennende butikk, gode lukter og masse gode smaker. Godt at sans & smak finns, for det er vel økologisk som gjelder nå?

  sans & smak er en økologisk daglig-varebutikk. Her finner du alt av mat, i økologisk kvalitet og smak. Butikken har også et godt utvalg i økologisk hud- & hårpleieprodukter, samt miljø- & hudvennlige vaske- og rengjøringsprodukter, godt for deg & miljøet. Sagt av kunder

  Markensgt. 25 B, Lillemarkens

  4611 Kristiansand

  Strømmestiftelsen

  Foreninger

  En av mange flotte tilbud i Kvadraturen.

  Skippergata 5, 4611 Kristiansand

  Pb. 414, 4664 Kristiansand

  Tea & Coffee shop

  Nisje, Te, Kaffe

  En av mange flotte butikker i Kvadraturen.

  Markens gate 39

  4612 Kristiansand

  /media/23831/web-upstairs.jpg

  Upstairs AS

  Lys, Servietter, Gaver, Interiør, Spennende, Opplevelse, Lave priser, Hyggelig

  Upstairs er butikken som har tatt Sørlandet med storm, og er blitt meget populær på de 13 årene den har eksistert. Butikken er satt opp som en labyrint, og på din vei rundt vil du få masse opplevelser, inspirasjon og ideer til ditt hjem. Dette kombinert med en hyggelig betjening og lave priser, gjør dette til en butikk vel verdt å besøke. Hver eneste uke finner du nye spennende varer, samt et stor.

  Markensgate 20

  4616 Kristiansand

  /media/39022/img_1129.jpg

  Vinmonopolet

  vin, sterkøl, alkohol, alkoholfritt, champagne, fest

  Byens Vinmonopol finner du i Lillemarkens. Vi har store flotte lokaler med et rikt produktutvalg og høy faglig kompetanse. Spør oss om riktig drikke til maten. Vi fører drikke både med og uten alkohol.

  Markensgate 25 b

  4611 Kristiansand

  Wintersborg

  Ur, Foto

  En av mange flotte butikker i Kvadraturen.

  Skippergata 21

  Pb.652, 4666 Kristiansand

  /media/50720/blomsterbaren1.jpg

  Blomsterbaren

  Blomster

  Blomsterbaren er en blomsterforretning som ligger i Kristiansand sentrum. Du finner oss i Lillemarkens! Med prisbelønte florister som legger vekt på design og faglig kompetanse, fremstår Blomsterbaren som et kvalitetsalternativ for både private og bedrifter. Ta en tur innom oss i Lillemarkens, eller bestill gjerne blomster på vår website.

  Markensgate 25b

  4611 Kristiansand

  Miabell Hudpleiesalong

  Velvære, Negler, Hud, Parfymeri

  I andre etasje i Torvkvartalet finner du Miabell hudpleie. Trenger du pleie av ansikt, kropp, negler og bryn – eller litt hjelp til ei gjenstridig sinnarynke – står de erfarne hudpleierne på Miabell alltid parat til å hjelpe. Merker de fører inkluderer Elixir, bareMinerals og Elisabeth Arden Pro.

  Torvkvartalet - Markensgate 16

  4611 Kristiansand

  /media/52099/oliveras2.jpg

  Oliviers & Co

  Oliven, Olivenolje, Gourmet, Gaver

  Oliviers & Co (O&CO) har spesialsert seg på høykvalitets olivenolje og kulinariske spesialiteter fra Middelhavslandene. Oljene kommer fra 7 forskjellige land og gjennomgår alle en meget streng kvalitetskontroll før de blir godkjent. Butikken er utformet i pakt med kulturen i Provence og personalet har alle høy kompetanse innen valg og bruk av olivenolje.

  Kristian IVs gate 15

  4611 Kristiansand S

  /media/54508/enklereliv.jpg

  Enklere Liv

  Selskapet Enklere Liv er først i Norge med et virkelig bredt utvalg av produkter for å gjøre hverdagen enklere. Vi starter nå opp med ny butikk i sentrum med et stort produktutvalg innen bolig, helse, fritid og gaver over hele 2 etasjer i Markensgate 38. Vårt mål er å ha Norges beste utvalg av produkter som gjør livet enklere. Velkommen til oss!

  Markensgate 38

  4610 Kristiansand

  /media/60495/hvite hus.jpg

  Diamant Huset

  Vi er en tradisjonell gullsmed og urmaker som fører et bredt utvalg av ringer, smykker, klokker i ulike prisklasser. Vi har alt fra en enkel hverdagsgave til de mer eksklusive produktene. Hos oss finner alle noe som kan skape glede i hverdagen. Vi kjøper også ditt gull og utfører reperasjoner. Diamanthuset er autorisert forhandler av kjente merkevarer som bl.a. Casio, Certina, Calvin Klein og Seiko.

  Markensgate 29

  4610 Kristiansand S

  /media/64002/kremmerhuset.jpg

  Kremmerhuset AS - ting og sånt

  Kremmerhuset Ting og Sånt er en litt annerledes gavebutikk med mange fristelser. Det bugner av ting som gjør deg glad, ting som inspirerer og kanskje overrasker. Vi ønsker å gjøre ditt hjem vakkert, og det uten at du må spise havregrøt resten av måneden. Utvalget endrer seg ofte, faktisk fra uke til uke. Våre herlige innkjøpere reiser flere ganger i året til Østen for å finne fine varer.

  Markensgate 37

  4612 Kristiansand

  /media/68542/skjermbilde 2013-06-07 kl. 09.51.27.png

  Aquarama

  badeland, aquarama, svømming, barn, moro, hva skjer,

  I mars 2013 fikk Kristiansand og landsdelen sitt nye aktivitetssenter. Aquarama er et komplett anlegg med badeland, svømmebasseng, idrettsbasseng, stupeanlegg, spa, treningssenter, idrettshall og ulike tilbud innen folkehelse. Aquarama inneholder også næringslokaler, hotell og parkeringsanlegg. Åpent for alle!

  Tangen 1

  PB 2513, 4678 Kristiansand

  Babycare

  baby, barn, bilstol, barnevogn, utstyr

  Velkommen til Babycare Kristiansand.

  Vi er Kristiansands nye faghandel i barneutstyr og klær så trenger du råd og veiledning er du velkommen til å besøke butikken vår!

  Vår butikk har stort utvalg i barneutstyr og barneklær, våre fagfolk vil hjelpe deg å finne de riktige produktene for dere. Du finner butikken vår på Slottet øverst i Markensgate (2.etg) i Kristiansand.

  Velkommen til din lokale faghandel!

  Tordenskjoldsgt. 9

  4612 Kristiansand

  Bandagisten Norengros

  Bandagisten Norengros ligger på hjørnet av Markens gate og Østre Strandgate i Kristiansand, og er en spesialforretning innenfor sykepleieartikler og medisinske forbruksvarer. Her finner du også et stort utvalg av produkter som dekkes på blå resept. Som kunde hos oss får du nødvendig veiledning av sykepleiere og fagpersoner med lang erfaring innenfor ulike fagområder og produktgrupper. Våre lokaler er tilbasset funksjonshemmede og her finnes også et samtalerom/prøverom. Diskresjon er viktig for oss. Vi hjelper også med hjemkjøring av varer dersom ønskelig.

  Østre Strandgate 12

  PB 4043, 4689 Kristiansand

  Will I juice

  Har du prøvd will.i.juice? I byen din, nærmere bestemt i gyldenløvesgate 11, Kristiansand, er det vokst frem et rendyrket konsept i form av en juice & smoothie kafe som tilbyr velsmakende og næringsrik mat & drikke.

  På will.i.juice får du som gjest fersk juice, smoothie, sandwicher, salater, wraps, nytraktet kaffe (v60) og et bredt utvalg te basert på råvarer av høy kvalitet.

  Hjertelig velkommen :)

  Gyldenløvesgate 11

  4611 Kristiansand

  Det lille konditori

  Det Lille Konditori åpnet i 2014. Her finner du en meget koselig café i et historisk bygg. I Skippergata 43 bodde nemlig eidsvollmann Peder Johnsen fra 1814 til sin død i 1836, sammen med sin kone,og etterhvert ti barn. Ni av barnene er født i huset. Bygget var Riksantikvarens hovedsatsing i Vest-Agder ved 200-årsjubeiileet for grunnloven.

  Vi lover deg god mat i en herlig atmosfære. Caféen har også en nydelig bakhage som benyttes flittig om sommeren!

  Skippergata 43

  4611 Kristiansand

  Galleri BI-Z

  Galleri BI-Z ble etablert i 1962 av Anny & Leif Bisseth Johanssen. Galleriet drives i dag av andre generasjon Bernt Bisseth, og Eva Marie Bentsen. Galleriet ligger i et eget hus i Dronningensgate 39 i Kristiansand. Galleri BI-Z er et av de største og eldste private gallerier i Norge.
  Galleriet har moderne innredet lokaler på over 350 m² i 1. etasje og kjeller. I andre etasje har galleriet egen rammeavdeling. Det vises et bredt utvalg i norsk samtidskunst. Det arrangeres 6-8 separatutstillinger i løpet av året, i tillegg kommer sommerutstilling og en stor juleutstilling.
  Galleriet har direkte kontakt og formidler arbeider av de fleste kjente norske kunstnere. Det er over 200 kunstnere presentert i magasinene med flere tusen arbeider i alle prisklasser og stilarter.

  Dronningensgate 39

  4611 Kristiansand

  Aud´s lile hudpleie

  Vi har 4 salonger i Kristiansand. Med over 40 års erfaring i hudpleiebransjen vet vi mye om hva du som kunde ønsker. For at vi skal kunne tilfredsstille dine ønsker, tilbyr vi selvfølgelig markedets beste og mest effektive behandlinger. Et bredt utvalg av nye apparater brukes enten alene, eller for å forsterke de tradisjonelle behan dlingene. Bransjen er i konstant forandring, og for hele tiden å være oppdatert, reiser vi stadig på kurs i inn- og utland. Vi er også alle utdannet på Cidesco-godkjente skoler, så du er alltid i gode hender. Om du behøver hjelp med problemhud, ønsker å utsette hudens aldring, eller ganske enkelt vil bevilge deg en behandling for ren nytelse!

  Lillemarkens - inngang fra Markens

  Blikkbox

  Blikkbox har en lang historie og har gjennom hele vår levetid skilt oss ut blant våre konkurrenter. I Kvadraturen finner du vår butikk i Markensgate 39 - rett ved siden av Joe & The Juice.

  Blikkbox ble etablert i 1991.

  Vi er i vekst, og en av årsakene tror vi er at vi ikke er tilknyttet en bestemt kjede, og med det som utgangspunkt står vi fritt til å ta inn de produktene kundene ønsker. Vi har et stort utvalg av merkevarer og et variert sortiment.

  BlikkBox selger merkevarer til alle aldre over de minste barnestørrelsene. Er man mellom 10 år og livets oppløp vil man garantert finne produkter hos oss som kan glede deg eller dine nærmeste.

  Markensgate 39

  4610 Kristiansand

  Sykkelpikene


  Sykkelpikene ønsker sykkelglade i alle aldre velkommen inn i vår butikk i Kvadraturen. Vårt ønske er å gjøre dine sykkelturer enda bedre og tryggere. Vi kan friste med flotte bysykler og sykkelutstyr som gjør at du kan sykle med stil!

  Du finner butikken i "Det hvite hus" - på hjørnet Markensgate / Skippergata, i et flott kjellerlokale. (tidl.Rockline).

  butikk: Skippergata 6 / Markens

  Kvadraturen

  Kristiansand Damputstyr

  Vår butikk Kristiansand Damputstyr ønsker å hjelpe deg, eller noen du kjenner, til å slutte å røyke. Vi har startsett, viderekommende produkter og produkter for dem som tar dampingen steget videre. Meld deg inn i Kristiansand Dampklubb når du kommer i butikken og du vil få tilgang til vår flotte kjeller. Deilige sofa-er, Lp`spiller og herlige mennesker venter deg!

  Dronningensgate 55

  4612 Kristiansand

  Hardcore Dealer

  Hardcore Dealer Kristiansand fører et meget stort utvalg fra Proteinfabrikken og GASP / Better Bodies. I tillegg har vi profesjonelt treningstøy for både menn og kvinner. Nettpriser i Butikk. Våre åpningstider er: Mandag - Fredag: 10:00 - 18:00. Lørdag - 10:00 - 16:00.

  Kom innom. Vi gir personlig veiledning og råd om riktig kjøp tilpasset deg. Velkommen

  Dronningens gate 24 B

  4611 Kristiansand

  Tvedt Optikk

  Tvedt Optikk er en privat optiker midt i hjertet av Kristiansand. Vi er fem optikere og to butikkmedarbeidere, klare for å hjelpe deg på veien mot en bedre synshverdag. Velkommen innom for en hyggelig handel.

  Markensgate / Tollbodgaten 8

  4610 Kristiansand

  Kjoreskole.no

  sertifikat, lappen, kjøreskole

  Kjoreskole.no er et samarbeid mellom flere kjøreskoler og trafikkskoler med full opplæring i flere klasser. Her får du kvalitet, service, gode priser, hyggelige lærere, og effektiv opplæring.

  Det viktigste for oss er at du som elev blir godt ivaretatt og har det beste grunnlaget med deg videre i trafikken. Våre lærere er gode på å gi konstruktive og ærlige tilbakemeldinger og setter også pris på om du som elev gjør det samme tilbake. Alle samarbeidspartnere er tilsluttet Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund.

  Dronningens gate 51

  4608 Kristiansand

  Nomi Trend

  Innehaver Linn Connie Danielsen og Monica Jensen`s målsetting er å skape en forretning med ytterst god service, samt et håndplukket vareutvalg for damer.

  Vår interesse for klær, mote og trender er glitrende, etisk og ekte.

  Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Nomi Trend sin verden av ekte design og kvalitet.

  Kirkegata 7b

  4610 Kristiansand

  Hopeful

  Hopeful gir arbeidstrening og er til for å skape håp om nye muligheter for unge som sliter med å finne dette på egenhånd. Hopeful søker å oppnå formålet, gjennom å utvikle og drive med ulike aktiviteter for unge i vår målgruppe. Målet er å gjøre de unge til gode samfunnsborgere som bidrar til fellesskapet og som bruker energien sin på en samfunnsnyttig måte.

  Vi har skapt en mestringsarena i Hopeful butikken hvor vi har:
  · KUNST
  · GAVEARTIKLER
  · KAFE

  VELKOMMEN TIL EN HYGGELIG HANDEL I KIRKEGATEN 20B

  Kirkegata 20 B

  4612 Kristiansand

  Atelier Ribe

  Besøk vår spennende interiørbutikk i Kirkegata.

  Design store in Kristiansand. Brands : Menu, &tradition, Carlhansen&søn, Fredericia, Aesop, Bang & Olufsen, Lala Berlin, Skultuna, Klong, Stoff, m.m

  Med hilsen Camilla og Richard Ribe.

  Kirkegata 20

  4612 Kristiansand

  Flying Tiger Copenhagen

  Vi har endret navnet vårt fra Tiger/TGR til Flying Tiger Copenhagen i hele verden og samtidig gitt logoen vår en ny, sprek design. Men du kan ta det helt rolig. Inni oss er vi fremdeles den samme lekne tigeren. Butikkene våre er fremdeles fulle av finurlig dansk design og et stadig skiftende utvalg av morsomme og annerledes ting i egen design til overkommelige priser. Og som alltid gleder vi oss selvfølgelig til å se deg.

  Markensgate 30

  4610 Kristiansand

  Apotek 1

  Apotek 1 er Norges ledende apotekkjede med kunnskapsrike medarbeidere og gode produkter. Kjeden har også landets største nettapotek med over 5000 legemidler og andre apotekvarer. Bestiller du noe på apotek1.no, kan varen hentes uten ekstra leveringskostnader hos Apotek 1 i Torvkvartalet.

  Torvkvartalet - Markensgate 16

  4611 Kristiansand

  Hæla i taket

  Hæla i taket; En annerledes skobutikk som fører sko til herre, dame og barn. Det er 4 butikker i regionen, byens utsalg finner du på Slottet Shopping øverst i Markens. Fører følgende merker; Birkenstock, Picolinos, Unisa, Campers, Diesel, Krio, Ilse Jacobsen, Dr Martens, Sorell, Toms, Thimberland, Ecco,Palladium, Lola Ramona, Blackstone, Viking, Helly Hansen, GO, Bisgaard, Replay, m.m

  Følg oss på facebook: https://www.facebook.com/haelasko/
  Eller Instagram: @haelaitaket

  Tordenskjoldsgt. 9

  4611 Kristiansand


Tilbake til oversikt