/media/68542/skjermbilde 2013-06-07 kl. 09.51.27.png

Aquarama

badeland, aquarama, svømming, barn, moro, hva skjer,

I mars 2013 fikk Kristiansand og landsdelen sitt nye aktivitetssenter. Aquarama er et komplett anlegg med badeland, svømmebasseng, idrettsbasseng, stupeanlegg, spa, treningssenter, idrettshall og ulike tilbud innen folkehelse. Aquarama inneholder også næringslokaler, hotell og parkeringsanlegg. Åpent for alle!

Tangen 1

PB 2513, 4678 Kristiansand

Atelier Ribe

Besøk vår spennende interiørbutikk i Kirkegata.

Design store in Kristiansand. Brands : Menu, &tradition, Carlhansen&søn, Fredericia, Aesop, Bang & Olufsen, Lala Berlin, Skultuna, Klong, Stoff, m.m

Med hilsen Camilla og Richard Ribe.

Kirkegata 20

4612 Kristiansand

/media/39405/01-gallery.jpg

Det lille galleri

Galleri, Kunst

Firmaet har i de siste årene vært drevet av Ragnhild Skaiaa. Klemmet Aaneland, nevøen til tidligere eier, har overtatt firmaet nå. Vi har lang bransjeerfaring, nesten 30 år. Det lille Galleri driver med kunst og innramming. Vi holder til i sentrum av byen. På hjørnet med Kirkegt.

Kristian IVs gate 31

4612 Kristiansand

/media/1150/fonix_kino.jpg

Fønix kino

Kino, Kinosal, Film, Barnefilm, Barnefilmfestival, Festival, Norgespremierer, Konferanse, Utleielokaler

Kristiansand Kino er møtestedet som ryster, engasjerer og gleder mennesker. Alle våre saler har god komfort, meget god lyd- og bildekvalitet, og store lerreter. Vi har totalt ca. 400.000 besøkende hvert år. Kinoen er eid av Kristiansand Kommune.

Vestre Strandgate 9

4638 Kristiansand

Galleri BI-Z

Galleri BI-Z ble etablert i 1962 av Anny & Leif Bisseth Johanssen. Galleriet drives i dag av andre generasjon Bernt Bisseth, og Eva Marie Bentsen. Galleriet ligger i et eget hus i Dronningensgate 39 i Kristiansand. Galleri BI-Z er et av de største og eldste private gallerier i Norge.
Galleriet har moderne innredet lokaler på over 350 m² i 1. etasje og kjeller. I andre etasje har galleriet egen rammeavdeling. Det vises et bredt utvalg i norsk samtidskunst. Det arrangeres 6-8 separatutstillinger i løpet av året, i tillegg kommer sommerutstilling og en stor juleutstilling.
Galleriet har direkte kontakt og formidler arbeider av de fleste kjente norske kunstnere. Det er over 200 kunstnere presentert i magasinene med flere tusen arbeider i alle prisklasser og stilarter.

Dronningensgate 39

4611 Kristiansand

Hopeful

Hopeful gir arbeidstrening og er til for å skape håp om nye muligheter for unge som sliter med å finne dette på egenhånd. Hopeful søker å oppnå formålet, gjennom å utvikle og drive med ulike aktiviteter for unge i vår målgruppe. Målet er å gjøre de unge til gode samfunnsborgere som bidrar til fellesskapet og som bruker energien sin på en samfunnsnyttig måte.

Vi har skapt en mestringsarena i Hopeful butikken hvor vi har:
· KUNST
· GAVEARTIKLER
· KAFE

VELKOMMEN TIL EN HYGGELIG HANDEL I KIRKEGATEN 20B

Kirkegata 20 B

4612 Kristiansand

KILDEN - Teater- og konserthus for Sørlandet

billetter, forestilling, konserter, skuespiller, figurteater, scene, lys, lyd, teater, kilden

Kilden Teater- og Konserthus for Sørlandet er hjem for Agder Teater, Kristiansand Symfoniorkester og Opera Sør. Sammen med Kulturdriften og Kilden Konferanse skal Sørlandets kulturelle kraftsentrum sørge for berøring og begeistring i bredde og kvalitet.

Sjølystveien 2, 4610 Kristiansand

Odderøya Museumshavn

museum, Kristiansand, Kvadraturen, opplevelse, ting å gjøre i Kristiansand

Odderøya museumshavn ligger i Nodeviga bare et steinkast fra Markens. Museet har fokus på maritime aktiviteter, og spesielt plastbåtens historie og småbåtlivet etter 2.verdenskrig.

Museet har en mengde aktiviter tilrettelagt for barn. Om sommeren kan barna låne robåt, bruke vannkikkert, lage krabbesnører og barkebåter og spille på verdens eneste "dobbofon".

Kafe med salg av vafler, kaffe og kioskvarer.

Bak Aktivitetshuset er det egen lekeplass som kan benyttes hele året.

Nodeviga 38

Odderøyveien 21

Scandic Kristiansand Bystranda

Scandic Kristiansand Bystranda ligger midt på idylliske "Bystranda” i Kristiansand. Fra stranden er det kun noen minutters gange til byens hovedgate. Fra hotellet vil man ha en fantastisk utsikt over den norske skjærgården, både fra hotellets rom og restaurant.

Scandic Kristiansand Bystranda er et hotell som har noe for alle. Hotellet ligger vegg-i-vegg med Aquarama, som blant annet har et badeland, treningssenter og spa. Scandic Kristiansand Bystranda har 229 rom, 814 senger og en konferanseavdeling for opptil 300 personer.

Østre Strandgate 74

4608 Kristiansand

Sørlandets Kunstmuseum

Sørlandets Kunstmuseum ble stiftet i 1995, og åpnet dørene til det nye museumsanlegget i Kristiansand sentrum i februar 2000. Det er et museum for hele Agder-regionen. Et karakteristisk trekk ved denne institusjonen er at den, som ett av bare to kunstmuseer i Norge, viser både billedkunst og kunsthåndverk. Juni 2014 åpnet en ny spennende avdeling; "Barnas Kunstmuseum" på SKMU, hvor barn fra 0 – 10 år kan boltre seg og utforske kunsten. Stikkord er sanse – bevege – utforske – leke. Tilbudet er gratis og vil ha åpent hver eneste dag.

Skippergata 24 B

4611 Kristiansand

TeamQuest Kristiansand

Spennende opplevelse og utfordring midt i Kristiansand sentrum:
TeamQuest har Escape Rooms og Adventure Rooms hvor du og gruppen din får i oppgave å løse nervepirrende oppgaver og mysterier innen 60 minutter.

Opplegg for alle typer grupper (privat/bedrift, store/små grupper, ulik alder)

Husk å forhåndsbestille.

Ligger i 2.etg. i Tollbodgt. 2, inngang rett ved Cuba Libre Kaffebar.

Tollbodgt. 6

Tollbodgt. 6

Vitensenter Sørlandet

Mini-vitensenteret i Kristiansand ligger midt i Markens, med inngang ved Kiwi (trapp opp til 2.etasje).
Her er det aktiviteter for hele familien, og det er alltid flere verksteder som man kan delta på.

Vi har også en liten interaktiv utstilling med tankenøtter og installasjoner. Ukedagene er forbeholdt forhåndsbestilte grupper og undervisning, men lørdag, søndag og i skoleferiene har vi åpent for publikum.

Se vårt program for hvilke aktiviteter vi har til enhver tid.

Markensgate 21a

4611 Kristiansand


Tilbake til oversikt