Coop Extra

  Dagligvare

  Mai 2014 åpnet Ny Coop Extra i byen. Med Coop Extra som våpen rykker Coop nå fremover i lavprismarkedet. Det er Mega i Vestre Strandgate som nå er pusset opp og omprofilert til Coop Extra. Da med et langt større utvalg og lavere priser. Det loves lave priser på 5500 varer – hver dag, hele året. Prix- og Mega-butikkene som er omprofilerte har så langt i år en salgsøkning på 20 prosent, mens eksisterende Extra-butikker (butikk målt mot butikk) har hatt en omsetningsøkning på rundt 7,5 prosent, så langt i år, forteller Jensen i Coop.

  Butikken har åpent kl 8 - 22 (20)

  Vestre Strandgate 36

  4612 Kristiansand

  Fiskeeksperten Lillemarkens

  Fiskeutsalg

  Lillemarkens er en fisk-og delikatessebutikk med god personlig service og hvor vi tilbyr alt fra den enkle fiskemiddag til det beste gourmetmåltid.
  Vi har alltid det gode tilbehøret på lager! Hos oss får du fersk fisk og skalldyr hver eneste dag. (vær- og fangstforbehold). Vi har et stort utvalg av Husets ferdigretter og sauser, Husets hjemmerøkte laks og et bra utvalg lokale råvarer! Vi har også eksklusivt viltkjøtt fra alle verdensdeler i vårt sortiment. Velkommen innom til en hyggelig matprat, råd og tips!

  Lillemarkens

  4610 Kristiansand

  Flying Tiger Copenhagen

  Vi har endret navnet vårt fra Tiger/TGR til Flying Tiger Copenhagen i hele verden og samtidig gitt logoen vår en ny, sprek design. Men du kan ta det helt rolig. Inni oss er vi fremdeles den samme lekne tigeren. Butikkene våre er fremdeles fulle av finurlig dansk design og et stadig skiftende utvalg av morsomme og annerledes ting i egen design til overkommelige priser. Og som alltid gleder vi oss selvfølgelig til å se deg.

  Markensgate 30

  4610 Kristiansand

  Kiwi Markens

  Daglivare,post i butikk

  Daglivarebutikk med lave priser.

  Markensgate

  Postboks 3001 4672 Kristiansand

  Kiwi Torvet

  Dagligvarebutikk med lave priser.

  Kirkegata 14

  4611 Kristiansand

  Meny Torvet

  Byens flotteste kolonialforretning ligger i Torvkvartalet og kan skilte med Kvadraturens største dagligvareutvalg samt 25 meter med ferskvaredisker. Profesjonelle kokker og slaktere hjelper deg gjerne med å finne svaret på verdens vanskeligste spørsmål; hva skal vi ha til middag i dag? Vil du lage mat fra bunnen av, så får du tips om retter, tilbehør og tilberedning.

  Vil du ha noe lettvint, finnes det en egen Take Away-avdeling og disk med Heat and Eat. Og er du i det ekstra sunne hjørnet, kan du kjøpe dagsferske salater eller mikse din egen variant i salatbaren.

  Sørlandets råeste ferskvarebutikk finner du midt i Kvadraturen, i underetasjen i det nye Torvkvartalet midt i Markens. Parkerer du i Torvparkeringen, så kan du gå direkte fra parkeringshuset og inn i vår store MENY butikk!

  Torvkvartalet - Markensgate 16

  4611 Kristiansand

  /media/46406/narvesen.jpg

  Narvesen, Sandens

  Kiosk

  En av mange flotte butikker i Kvadraturen.

  Sandens, Tollbodgata 16

  4611 Kristiansand

  Normal

  Normal er en kjede med butikker som selger helt normale varer til unormale priser.

  Alle varer vi tar inn og selger er helt normale ting, som du bruker i din helt normale hverdag. Vi selger for eksempel Ajax til rengjøring, Gillette barberingsutstyr, hårpleie fra L´Oreal og makeup fra Maybelline.

  Vi kjøper merkevarer der de er billigst, slik at vi kan selge dem til faste, lave priser - og fremdeles tjene litt på dem.

  Vi er i stand til å konkurrere på markant lavere priser på merkevarer, på grunn av import av varer fra distributører over alt i europa. Vi kjøper varene der de er billigst og unngår samtidig dyre mellomledd i prosessen. Derfor kan du ofte spare 30-60% sammenlignet med markedsprisen.

  Normal er mye mer enn bare faste lave priser på hverdagens merkevarer. Målet vårt er at du som kunde får en unik opplevelse hver gang du besøker butikkene.

  Markensgate 30

  4610 Kristiansand

  /media/27145/parko.jpg

  Parko A/S

  Parkering, parkeringshus, bensinstasjon , døgnåpent, tilhenger, tilhengerutleie, dekk , bilvask, polering , service

  Døgnåpen bensinstasjon med matservering hele døgnet.Video overvåket parkeringshus,vaskehall med selvvask og vaskemaskin. Verksted åpent 08:00 - 16:00. Vi tilbyr: Dekkservice, bilpleie,oljeskift,bilbatterier og annet.

  Vestre strandgate 13

  4610 Kristiansand

  /media/27175/sansogsmak.jpg

  Sans & Smak

  spennende butikk, gode lukter og masse gode smaker. Godt at sans & smak finns, for det er vel økologisk som gjelder nå?

  sans & smak er en økologisk daglig-varebutikk. Her finner du alt av mat, i økologisk kvalitet og smak. Butikken har også et godt utvalg i økologisk hud- & hårpleieprodukter, samt miljø- & hudvennlige vaske- og rengjøringsprodukter, godt for deg & miljøet. Sagt av kunder

  Markensgt. 25 B, Lillemarkens

  4611 Kristiansand

  /media/40567/blomsterbilder snadderkiosken 005.jpg

  Snadderkiosken Tangen AS

  Tangenburger, Milkshake, Pølser, Middagsretter, Pizza

  Snadderkiosken er byens eldste gatekjøkken, som raskt nærmer seg 60 år. Hele veien har vi jobbet for at våre kunder skal få rask og hyggelig betjening og produkter av høy kvalitet, i rene og trivelige omgivelser. Vi har en stor og variert meny, med alt fra kjøttkaker, fisk og lever i fløtesaus til pølser, pizza og hamburgere.Det som skiller oss mest fra andre gatekjøkken, er at vi ikke har frityr.

  Tangen 1

  4610 Kristiansand


Tilbake til oversikt