next: 3642
prev: 3635
Nyhet fra kvadraturen: Ny fordels APP er lansert!

Ny fordels APP er lansert!

..TROMMEVIRVEL...

KVADRATUREN MED EGEN APP!

Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves, sier en strålende fornøyd leder i Kvadraturforeningen; Harald Eikrem Andersen. – Vi har lett litt etter hvordan formen bør være på en kundevennlig app for Kvadraturen, men nå er vi klar for lansering! Vi ønsker at alle som har vår nye app skal få en spesielt god kundeopplevelse av å være i sentrum. Last ned appen BYLIV - gratis, som du finner både i App Store og Google Play Store.

– Vi ønsker å tilby mer en kun en tilbudsapp og har derfor inkludert en rekke fordeler og funksjoner som vi vet kundene våre spør etter.

GODE TILBUD: 
I appen vil du finne digitale kuponger som du ikke finner andre steder. Alt samlet på ett sted, og som du alltid har med deg i lommen, og som du åpner når det passer deg.

MANGFOLD
: Appen skal få frem byens puls, og derfor jobbes det for å sikre tilbud og fordeler fra restauranter, utesteder, kulturinstitusjoner og butikker. Denne smeltedigelen av aktivitetstilbud er Kvadraturens store fortrinn, og vil tilby alt fra opplevelser til unike tilbud i butikkene.

HVA SKJER
: Når du har lastet ned appen kan du når som helst sjekke hva som skjer i Kvadraturen. Du finner en god oversikt over kommende arrangementer og eventer. Her går du ikke gå glipp av noe!

KJØP KVADRATURENS GAVEKORT: 
På få år har Kvadraturens gavekort blitt Norges mest solgte sentrumsgavekort. I appen kan du enkelt kjøpe gavekort og sjekke både saldo og transaksjoner.

TOTAL OVERSIKT: 
I appen finner du totaloversikten over alle medlemmer i Kvadraturforeningen. Du kan enkelt søke opp hvem som selger sko eller dameklær, blomster eller interiør. Navn på alle butikker blir listet opp til deg, og du vil finne link til butikkens nettside. Google Maps hjelper deg å finne veien dit, og du kan ved et enkelt tastetrykk sende epost eller ringe til butikken. Butikkenes åpningstider har du i tillegg alltid tilgjengelig.

Via mobil: Last ned BYLIV appen her: https://byliv.kvadraturen.no/app

eller søk opp ordet BYLIV i Apple Store eller på Google Play.  

 

Ny fordels APP er lansert!