next: 3582
prev: 3551
Nyhet fra kvadraturen: - Skremmende gøy!

- Skremmende gøy!

Ekte spøkelsesrom

I flere uker har man jobbet med detaljer i det nye spøkelsesrommet på Sandens! Anlegget åpner lørdag 21.oktober og har fri inngang for alle til og med tirsdag 31.oktober, i forbindelse med Halloween uka i Kvadraturen. 

***

Dette blir så bra! - sier en henrykt senterleder Christina Omland på Sandens. Hun har fått med seg utvidet ekspertise i Halloween effekter ved prosjektleder Ann-Cathrin Olsen, markedskoordinator Silje Rullestad og driftsleder Richard Eriksen.

Over 100 m2 spøkelsesrom fylles med skumle korridorer, mørke soner, blinkende lyseffekter, skremmende dukker, små zombier som fyker over gulvet, røykmaskiner, edderkopper, slanger, spindelvev m.m.

I tillegg har vi et ekstraordinært fokus på lyd som skal skape den riktige stemningen, sier Christina Omland, og fortsetter; - vi har med oss en av våre butikker; Hi - Fi Klubben, som virkelig er de beste til å skape riktige og gode lydeffekter. I tillegg har en rekke andre butikker bidratt med gode råd og rekvisita; alt fra Teknikmagasinet til BR-leker, Nille, Clas Ohlson og Camillas Blomsterdesign.

- det er faktisk så virkelighetsnært en del av disse effektene at vi blir redde selv under rigging, ler markedskoordinator Silje Rullestad. Det er jo hele hensikten da! forteller prosjektleder Ann-Cathrin Olsen.

Men samtidig er vi veldig tydelig på at dette skal være "skremmende gøy", avslutter senterleder Christina Omland. Vi startet med dette tiltaket i fjor i et samarbeid med Kvadraturforeningen, og fikk se hvordan spøkelsesrommet på kort tid ble kjempepopulært. Barna elsker at det er litt skremmende under Halloween, og vi håper at flest mulig barnefamilier tar turen til byen og Sandens i de kommende dagene.

Dette må bare oppleves! Det vil skje flere spennende ting i Halloweenuka i Kvadraturen. Mer informasjon kommer!

Velkommen innom - hvis du tør...

Sted: SANDENS - like ved siden av Teknikmagasinet.

Åpningstider: Hverdager: 15 - 19. Lørdager: 12 - 17.

(Foto: Kvadraturforeningen. Fra venstre; senterleder Christina Omland, prosjektleder Ann-Cathrin Olsen og markedskoordinator Silje Rullestad. Navnet på personen i midten er vi litt usikker på).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Skremmende gøy!