Cultiva: 200 JULEKONSERTER PÅ 20 DAGER

Få plutselig med deg en mini-julekonsert med Tom Hugo, Pål Rake eller Geirmund Hansen på et vilkårlig sted i Julebyen!

200 KONSERTER PÅ 20 DAGER I JULEBYEN!
- Julesanger for bidrag til Redd Barna og Demensaksjonen
For å skape julestemning og samle inn penger til Redd Barna og Demensaksjonen vil Tom Hugo Hermansen, Pål Rake og Geirmund Hansen gi Kristiansandere en musikalsk overraskelse til deg som kunde, spisegjest eller forbipasserende gjennom hele 200 minikonserter i november og desember.
 
Konsertene er finansiert av Cultiva og del av samarbeid med Kvadraturforeningen for program i Julebyen Kristiansand.
De tre herrene er vokalister i Kristiansands mest folkekjære band: Radiojam og Bryggebandet.
 
Pål, Tom og Geirmund er vant til å få folk i sommerstemning på brygga og Torvet, men har også lang erfaring som julemusikanter. På 200 utvalgte steder i Kristiansand sentrum vil en av musikerne "poppe opp" med en høyttaler å gjøre en minikonsert.
 
Du som forbipasserende publikum får også mulighet til å være med å bidra til det gode formålet julemusikantene samler inn til:
  • REDD BARNA

Redd Barna arbeider for de barna som verden svikter. De som står bakerst i køen når mat og drikke, skole- og helsetilbud deles ut. De som blir utsatt for fattigdom og diskriminering. (VIPPS 2230 eller 200 kr via BIDRA til 2230)

  • DEMENSAKSJONEN 2020

Nasjonalforeningen for folkehelsen samler inn penger til forskning på demens gjennom Demensaksjonen Demens er en dødelig hjernesykdom som griper brutalt inn i hverdagen til den som selv har en demens og familien. Det kreves stor innsats i årene som kommer før vi kan stoppe eller bremse alzheimers sykdom og andre demenssykdommer. VIPPS 2216 (eller 50 kr via kodeord SAMMEN til 2216)

Det er bare å glede seg!
 
PS! Konsertene vil i all hovedsak bli gjennomført på ukedager fra 1.desember. Alle nødvendige forhåndsregler i forhold til smittevern vil bli ivaretatt.

Konsertene vil i all hovedsak bli gjennomført på ukedager fra 1.desember.

Alle nødvendige forhåndsregler i forhold til smittevern vil bli ivaretatt.