JULEFORESTILLING MED BARNE- OG UNGDOMSTEATERET

"Jakten på Juleskurken" på Teateret 19. - 24.november

Endelig er juleforestillingene med Kristiansand Barne- og ungdomsteater tilbake!

For mange er det en kjent og kjær tradisjon å dra på juleforestillingen til Kristiansand Barne- og ungdomsteater (KBUT). Etter noen års fravær er forestillingene for og av barn og unge tilbake igjen. 

"Jakten på Juleskurken" er en spennende familiemusikal hvor julenissen blir sviktet av sin nærmeste medhjelper. Det hele ender med at julenissen får skylden for å stjele sine egne pakker – men selvsagt løses saken sammen med barna! 19. november har altså KBUT premiere på Teateret med forestillingen. 

KBUT er et amatørteater for barn og ungdom i alderen 9-18 år på scenen og foreldre i kulissene. Samtidig har vi hentet inn profesjonelle til regi og teknikk. I mange år hadde KBUT juleforestillinger på Agder Teater og skapte julemagi for byens barn hver jul - denne magien ønsker vi å skape igjen. Vi er nå igjen tilbake på scenen i Kongensgate og gleder oss til å se både små og store på scenen og i salen. 

Forestillingen spilles fra 19. - 24.november. 

Billetter kjøper du her. 

Kristiansand Barne- og ungdomsteater

KBUT er Kristiansands eldste barne - og ungdomsteater, og ble opprettet i 1964. Mange barn i byen fått utbytte av å være med, lært om samarbeid og fått masse glede. Flere har senere søkt profesjonelle scener og fått sitt virke der. KBUT øvde på Agder teater frem til teateret ble flyttet til Kilden. Nå ønsker KBUT til å bidra til at «nye» Teateret får sin egen teatertrupp gjennom KBUT. KBUT er åpent for barn og ungdom fra 9-19 år.