TENKER PÅ DEG - GI EN OPPMERKSOMHET

Kvadraturens julekampanje: Vi kom hjem til Mia (15)

"Tenker på deg" er navnet på Kvadraturens førjulskampanje; Om ikke du kan komme til byen før jul, så kan byen komme til deg!

Vi lever i en rar tid hvor mange ikke har anledning eller mulighet til å omgås så mange som vi pleier. Savnet etter å være sammen og det å kjenne seg ensom kan også være stor og gjør hverdagen litt mer utfordrende. Mange har også planlagt og gledet en tur til Julebyen i år, men for noen så er dette ekstra utfordrende i år. Noen av disse har vi lyst til å glede litt ekstra!

Kjenner du noen som trenger en ekstra førjulsoppmerksomet? Da må du gjøre følgende.

1. Tenk på noen som du har hjerte for - og nominer vedkommende til oss

2. Fortell oss hvofor akkuratt denne personen eller familien trenger en ektra hyggelig oppmerksomhet i en litt tung og vanskelig tid.

3. Du sender inn forslaget ditt til julebyen@kvadraturen.no innen 16. desember. Husk å oppgi fult navn og adresse både på den du har nominert og deg selv, slik at vi kan komme i kontakt med dere ved behov. 

 

Psst! Vi ønsker å spre disse hyggelige julehistoriene med hjelp av bilder og video - så husk at både du som nominerer  de du nominerer er komfortable med å bli intervjuet, samt tatt bilder og video av. 

 

Lykke til! 

Tenker på deg

Møt Mia (15) - vinneren av "Tenker på deg"