Bli fin til jul!

Bli førjulsfin i Kvadraturen! Vi tar hånd om deg fra topp til tå!

Det er ikke bare juletreet og gulvene som skal skinne til jul! I Kvadraturen blir du julefin fra øverste hårstrå til ytterste tånegl.

💈 The Mancave Barber Lounge 💈
Hårklipp og barbering med millimeterpresisjon for gutta i byens røffeste bule! Unn deg en skikkelig behandling fra en ekte barberer! Timene flyr unna, så sikre deg en før julebordsesongen! Ledige timer finner du her.

👔 Slips & tips hos Henriks Herre 👔
Pynt deg opp til festlighetene med en deilig kvalitetsskjorte og et nytt silkeslips! Finn din egen stil - og kombiner stilen med kule dressjakker, lommetørklær og matchende sokker. Det er alltid stil på Henriks Herre! 

Psst! Kan du ikke knyte slipset ditt? Knut viser deg gjerne én av 30 måter å knytte slipsknute på! 

💇 Pageboy 💇
Bli kul til jul! Hos Christina på Pageboy får du nesten rockefot av interiøret - og i tillegg en fresh og moderne hårklipp. Den lille sjarmerende salongen i Dronningensgate er et funn i Kvadraturen!

Her bestiller du time hos byens mest retromoderne frisørsalong

💆‍♂️ Rett fra Rio 💆‍♂️
Unn huden din det aller beste - og kom på årets julebord med fornyet glød! Rett Fra Rio tilbyr sin ekspertise innen voksing, hud - og fotpleie som garantert vil få deg til å skinne som en stjerne!

Din neste behandling booker du enkelt her.

👁️ Auds Hudpleie 👁️
Fresh opp vipper og bryn før festilighetene starter! Auds Hudpleie har blitt kåret til byens beste hudpleier av KRSby sine lesere! La dyktige fagfolk gjøre deg fin - mens du slapper av og blir dullet med! 

Velg mellom flere salonger i Kvadraturen for din neste hudpleietime

🛁 Aquarama 🛁
Ta en TIMEOUT på Aquarama før jul! Stress ned, senk pulsen og unn deg en deilig spaopplevele og steng ute førjulstøyen og nyt øyeblikket!

Les mer om spaet og behandlingene

💅 Sacha Beauty 💅
Unn deg en ansiktsbehandling hos jentene hos Sacha Beauty i Skippergata 11. Her møter du kyndige ansatte som gir huden din ny glød og energi! 

Les mer om hva Sacha Beauty tilbyr

 

GI OPPLEVELSER I JULEGAVE!

Legg personlig pleie, velvære og opplevelser under juletreet i år! Med Kvadraturen Gavekort sikrer du at alle blir fornøyd - du kan bruke gavekortet som betalingsmiddel på over 230 steder midt i byen! 

KJØP KVADRATUREN GAVEKORT HER