Urspesialisten - ny urmaker i byen

Jan Morten Rø driver Urspesialisten i "Bryggebakken", og er ny urmaker i Kvadraturen.

Urspesialisten og Jan Morten Rø er et nytt bekjentskap i Kvadraturen. Som sin far så ble også Jan Morten urmaker, og han har tidligere drevet urmakerverksted både i Stjørdal og Arendal og har vært i bransjen mer eller mindre siden 1996.

Når startet dere virksomhet i Kvadraturen?

Vi er en ganske ny aktør, og startet opp her i september 2018. Før dette har vi hatt butikk og reparasjonsverksted i Arendal under samme navn. Å ligge i et bysentrum er naturlig for oss, der treffer vi kundene våre og ikke minst er vi spent på sommeren og ferie og fritidsmarkedet i sommerbyen Kristiansand.

Hvem er kundene dine i dag?
Hovedvekten av kundestrømmen er i dag godt voksne mennesker, som gjerne har klokker og urverk de ønsker å reparere. Samtidig har vi stadig besøk av kvalitetsbevisste kunder som er genuint opptatt av klokker, kvalitet og urverk.

Har du noen gavetips?
Det er snart tid for både nasjonaldag, konfirmasjoner og festligheter. En veldig populær gave er et stilling lommeur i sølv eller stål. Lommeuret passer perfekt til dress og bunader og kompletterer ethvert festantrekk.

Unike merker
Som eneste forhandler i Norge, kan du hos Urspesialisten se et godt utvalg av merket Bulova, et amerikansk varemerke fra 1875, nå eid av mer kjente Citizen.

I tillegg har  Jan Morten tatt inn et veldig spennende norsk merke, Van Doren, hvor design og opphavsidé er fra Ålesund, og klokkene selv blir produsert i Sveits. Med andre ord godt håndverk, god kvalitet og klassisk look.  Van Doren har blant annet knyttet til seg Magnus Carlsen som sin merkevareambassadør hvor han fronter deres flaggskipmodell “Grand Master mark 2. “

 

Velkommen innom til en hyggelig faghandel hos Jan Morten i Rådhusgata 3