Bymote 10.april

Kvadraturens nisjebutikker inviterer til inspirasjonskveld og moteshow.

Kvadraturen inviterer til en sprudlende og inspirerende motekveld 10.april på Clarion Hotel Ernst.

Velkommen til en kveld med påfyll, sosialt samvær, hvite duker, bobler og høye hæler.

PROGRAM

Kl. 17:15

Dørene åpner, mulighet for å møtes for hyggelig og uformell "After Work" i foajeen.

Kl. 18:00

Kveldens program starter

"Hvordan bli den beste utgaven av seg selv?" - inspirerende foredrag med Hanne Kristin Rohde

Hanne Kristin Rohde regnes som en av Norges dyktigste foredragsholdere. Hun er forfatter, foredragsholder og lederskapsekspert. Hanne Kristin er utdannet jurist og har jobbet i politiet i 25 år. Fra 2008-2014 jobbet hun som politiinspektør og leder av Seksjon for volds- og seksualforbrytelser i Oslo Politidistrikt. Hanne Kristin ble av Aftenposten kåret til Årets Osloborger i 2010, nominert av Aftenpostens lesere, i 2011 ble hun nominert til Årets navn i VG og kåret til Årets råeste kvinne over 40 av bladet Alt for damene. I 2014 kåret damebladet Tara henne som tredje modigste kvinne 2014.

MOTESHOW - vårens og sommerens trender

Kvadraturens nisjebutikker innen klær, mote og tilbehør viser vårens og sommerens trender. Følgende butikker viser antrekk (liste oppdateres løpende):

T.Lynn / La Scarpa / FAM / Elegant / Husfliden / Centrum Sko / Skotique / Floyd / FIN / FreeQuent / Lars Langfeldt / Claras / Haust Collection ELINS / Hæla i Taket / Miabell Undertøy / Nomi Trend / Hopeful 

Trender, inspirasjon og tips - stylist Hilde Ottem

Hilde Ottem er en anerkjent makeup artisk og stylist som har jobbet med flere av Norges fremste artister og kulturpersonligheter. Hun har 20 års erfaring i jobber for diverse store magasiner. Hun holder kurs i makeup og klesstil for privatkunder der gir hun råd og tips til hvordan å finne sin egen stil og gjøre bedre innkjøp til garderoben.

Gavedryss

Det blir gavedryss med mulighet til å dra hjem med flotte gaver levert av deltakende butikker

Smaksprøver og god i glasset

Det blir servering av smaksprøver og "nipse-mat" i mingleområdet i forkant og underveis av arrangementet. Et utvalg av byens leverandører innen delikatesser har stand hvor det er mulighet både for smaksprøver og bestilling av mat. Egen bar hvor man kan få kjøpt godt i glasset til "Bymote"-priser.

 

 

Annet

Kveldens konferansier er Heidi Sørvig, leder av Kvadraturforeningen

Aldersgrense på arrangementet: 20 år

Billettkjøp er bindende, og billetter kan ikke refunderes.

Arrangør: Kvadraturforeningen i samarbeid med byens nisjebutikker

Hanne Kristin Rohde