Nyhet: Coverbrands har åpnet butikk i Kvadraturen!

Coverbrands har åpnet sin første fysiske butikk i Kristiansand. Her får du kjente merker og velvære i to etasjer.

I slutten av juni sto den nye butikken ferdig. Daglig leder Louise Medaas Skogen er så fornøyd med resultatet etter måneder med oppussing og klargjøring. Butikken ligger i Gyldenløvesgate vis-a-vis inngangen til Biblioteket, kun noen få meter fra Markensgate. 

I de nye lyse lokalene er det et rikholdig utvalg av kjente merkevarer kosmetikk, hudpleieprodukter og hårpleieprodukter i første etasje. Her kan du bestille sminking, og du kan også bestille din egen "personal shopper" i form av en faglært hudpleier som hjelper deg med å finne produkt akkurat til deg og din hud, innenfor ditt budsjett. Dette gjør du enkelt på pusteromhudpleie.no 

Coverbrands + Pusterom Hudpleie 

I andre etasje er det innredet med behandlingsrom for alt innen hudpleie, manikyr, pedikyr og kosmetiske behandlinger. Pusterom er klinikken til Louise Medaas Skogen som hun nå har tatt med seg inn i samarbeidet med Coverbrands slik at kundene kan få en helhetlig opplevelse. De lekre lokalene er innredet i duse farger i en skandinavisk stil. Her er det også en større yoga-sal hvor det blir kurs og og etterhvert også ulike events. I tillegg til salongen i Gyldenløvesgate, har de også en lekker avdeling i Rådhusgata 39 i Posebyen. 

Stas at Coverbrands velger Kristiansand 

Vi er så stolte over at Coverbrands har valgt å åpne sin første fysiske butikk nettopp her i Kristiansand sentrum, sier Heidi Sørvig som er daglig leder i Kvadraturforeningen. Dette føyer seg inn i rekken av flere nyetableringer i Kvadraturen siste tiden, noe som viser at det er attraktivt å være lokalisert i bysentrum. 

 

BESTILL BEHANDLINGER PÅ PUSTEROMHUDPLEIE.NO