Ren bil HELE året!

Parko lanserer Easywash; Det har aldri vært lettere å holde bilen din ren!

EASYWASH

Som en av de aller første aktørene i landet, har Parko i Kvadraturen nylig startet opp med konseptet Easywash; Et vaskeabbonement for deg som vil ha ren bil - hele året. Fra kr. 349 per måned kan du vaske bilen så mye du måtte trenge. Konseptet er blitt veldig populært blant annet i Tromsø, men som første aktør på sørlandet følger nå Parko etter.

 

NESTEN SOM ET TRENINGSABBONEMENT

Spesielt gjennom vinteren er det viktig å vaske bilen ofte, og hos oss anbefaler vi at man vasker bilen ca. to ganger per måned både for å holde bilen ren, forebygge lakk og holde bilen i form. Dersom du kjører mye kan det faktisk være behov for å vaske bilen enda oftere, og et abbonement kan for mange være en besparelse, sier daglig leder ved Parko, Arild Jacobsen.

Med Easywash kan du hele tiden holde bilen din skinnende ren - og det til en veldig hyggelig pris!

Idéen rundt et vaskeabbonement, er hentet fra treningssenterbransjen, men med kort oppsigelsestid og ingen bindingstid. Dette er god trening og vedlikehold av bilen din,  du laster ned appen og kan vaske bilen din når det måtte passe deg. Parko er døgnåpent og er godt tilrettelagt med god plass i vaskeanlegget, avslutter Arild. 

 

INTRODUKSJONSTILBUD:  KOM IGANG TIL HALV PRIS

Akkurat nå får du første måned med Easywash til halv pris! Last ned appen og få en renere bil idag:

Apple Store

Google Play