Flunkende ny butikk!

Velkommen til nye G. Nordbys - en institusjon i byen!

Mange i Kristiansand har et forhold til G. Nordbys og guttene bak disken og i verkstedet! Den tradisjonsrike butikken fylte 100 år i 2017.

Mai 2023 sto endelig den nye butikken klar - vegg i vegg med den gamle - og Kvadraturen gratulerer med en oppdatert, moderne sykkelbutikk og et helt nytt verksted på bakkeplan! 

 

Kristiansands mest solgte elsykkel
Sigvart Skeie er en kar mange i Kristiansand kjenner, og har forandlet sykler i byen i en mannsalder! Nå er det det tyske merket Kalkhoff som er det heteste på markedet; Dette er Kristiansands mest solgte elsykkel om dagen - og vi er aleneforhandler på Sørlandet,  sier innhaveren stolt. 

Kalkhoff er tysk design, kommer i tre ulike modeller - og har sykkelcomputer fra velkjente Bosch. 

- Når kunder vurderer sykkel vil de gjerne prøve den, da ber jeg dem ta en tur opp i parkeringshuset over veien, så de virkelig kan kjenne hvor effektiv og bra denne sykkelen er! Kom og prøv - og du vil bli imponert, forsikrer Sigvart.

 

Sykler til alle!
Elsykler, racersykler, manuelle sykler og barnesykler! Hos G. Nordbys har de sykler for alle generasjoner! I tillegg til et rikt utvalg av tilbehør, sykkelvesker og hjelmer! Her finner du garantert noe du liker og trenger!

 

Verkstedet - hjertet i forretningen
Verkstedet som tidligere har vært i kjelleren, har nå kommet opp på bakkeplan;  Her settes nye sykler i stand og utstyres med det siste ekstrautstyret, service og serviceavtaler utføres på alle type sykler! Sammen med G. Nordbys flinke verkstedfolk er du sikret et godt og langt liv med din nye sykkel!

 

Visste du at?
Mange bytter nå ut bil nummer 2 med elsykkel? Med kapasitet på 12 mil og god drakraft til både barnehenger og utstyr er elsykkel en god investering. I tillegg er elsykkel både miljøvennlig, bærekraftig og betydelig billigere!

G. Nordbys har stort verksted og dykte folk som hjelper deg!

Tysk kvalitet; Kalkhoff elsykkel leveres med Bosch sykkelcomputer