Gøy i byen - vinterferie i byen

Det er masse gøy å finne på i byen i vinterferien! 

Her har vi samlet noen gode tips og forslag til aktiviteter m.m. som skjer i vinterferien. 

PS! Isbanen Kompis har åpent hver dag fra kl. 9 - 22 i hele vinterferien. Nypreppa is hver dag! 

Gøye arrangement du bør få med deg!

Åpen dag på Sørlandets Klatresenter første lørdag i vinterferien!

Lørdag 17. februar fra kl. 10 er det åpen dag på Sørlandet Klatresenter på Odderøya. Gratis inngang og gratis lån av utstyr - super mulighet for å prøve ut klatring, teste løyper, lek og moro.

Barneimpro i Kilden 17. februar

Barneimpro er en morsom, fantasifull og leken forestilling der barna selv er med på å inspirere historiene! Hver forestilling er ulik, og de tar utgangspunkt i publikummet som er der akkurat den dagen. Vil du se et eventyr som foregår i hjernen? Eller hvordan det går om man skal stjele verdens største diamant? Hva skjer egentlig om natta på skolen? Denne forestillingen passer for barn fra 3-99 år, så lenge man synes det er gøy å ha det gøy!

Barnesøndag på Teateret: Passe hatt 18. februar

Baldrian & Musa "Passe hatt" kl. 1330 Dukketeaterforestilling hvor det skapes en verden der det umulige blir mulig; naturlovene oppheves og ingen vet hvilken vei eplene faller. Teateret sin restaurant og café har åpent fra 12:00 og serverer deilig kaker og snacks før forstillingen, eller en god og varm middag passende til hele familien i etterkant. Vi har både spill og tegnesaker slik at de minste har noe å leke med både før- og etter forestillingen.

Vinterferieverksted i Odderøya Musueumshavn 19. februar

Bli med på gøy verksted for barn med tangtrykk sammen med Melaine Endemann! Verksted er fra kl. 11 - 15. Museet har åpent fra kl. 11 - 16 med flere forskjellige aktiviteter, utstilling og åpen kafé.

Baldrian og Musa i Kilden 24. februar

Baldrian og Musa "Skrinet med det rare i". I denne forestillingen skal Baldrian og Musa selv lage dukketeater. Det blir så skummelt at de selv blir redde. Men hvordan det ender kan du selv komme å se….Fra 3 år.

Jenteklatring på Sørlandets Klatresenter

Bli med på jenteklatring tirsdag 20. februar på Sørlandets Klatresenter kl. 18.

Se hva som skjer i byen i vinterferien

Vinterferietilbud på Klatreverket

Prøv klatring i vinterferien! Klatreverket på Grim har tilbud på klatring til barn og ungdom i Vinterferien i uke 8. Hvis du ikke har prøvd klatring før så hjelper vi deg i gang. Opplev utfordring og mestring og ha det gøy sammen! Barn og ungdom opp til 19 år får låne gratis utstyr i uke 8 og betaler bare inngang: kr 115 for dagspass. Vi har gratis parkering, og det er lett å ta bussen til oss. Vi har koselig kaffekrok, kiosk og god kaffe! Det er lov å ta med niste.

Bli med på KrimLab og Rakettverksted!

Vitensenter Sørlandet i Markens har åpent hver dag i vinterferien fra kl. 11 - 16. Bli med på interaktiv utstilling, spennende KrimLab og gøy Rakettverksted!

Åpen dag på Sørlandet Klatresenter lørdag 17. februar

Første lørdag i vinterferien er det åpen dag på Sørlandet Klatresenter på Odderøya. Da kan alle komme å prøve seg på klatring - i det som er Sørlandets største klatresenter! I vinterferien har Sørlandet Klatresenter åpent alle dager. Her er det klatring for alle nivå - og spesielt moro er det med klatrerutene for barna!

30 grader i vannet!

Aquarama badeland er et lett valg i vinterferien! Varmt inne - og varmt ute! Om du ennå ikke har testet ut det nye utendørsbassenget så har du sjansen nå. Trykk på lenken for å finne åpningstider og oversikt aktiviteter i vinterferien.

Kristiansand Camping: innendørs minigolf

14-hulls minigolfbane kun et golfslag fra Markens. Kristiansand Camping har åpent i hele vinterferien, og her kan både barnefamilier, vennegjenger og andre slå seg løs med gøy og ikke minst engasjerende runder med minigolf. Sjekk åpningstider og priser på hjemmesiden. Mulig både med drop-in og forhåndsbestilling.

Escape Room Kristiansand

Escape Room har åpent hver dag fra kl. 10 - 2030. Passer for spenningssøkere i alle aldre! Mandag 19. februar i vinterferien er det studentdag med egne tilbud.