Grenseløst god frokost!

Grenseløs Restaurant & Bar på Caledonien har nylig vunnet den gjeve prisen for fylkets aller beste hotellfrokost!

- Jeg er utrolig stolt over teamet mitt her nede, som har jobbet knallhardt med frokostopplevelsen helt siden nyåpningen av restauranten! Spesielt så har vår soussjef, Lillian Sameien Sørensen, vært en ledestjerne på kjøkkenet og i utviklingen av frokostproduktet, sier restaurantsjef Jonas Kumlemark.

Tok utfordringen
Soussjef Lillian har vært med på laget på Grenseløs siden oppstarten, og innrømmer at det ligger mye hard jobbing bak å skape den aller beste frokosten. - Jeg fikk beskjed om å utvikle den aller beste frokostopplevelsen i byen, og da er det bare å brette opp armene, men se hvor flott det har blitt!

Ser dere noen frokosttrender?
Vi ser at vi må differensiere produktet vårt mellom ukedag og helg da gjestenes ønsker er forskjellige. I ukedagene går det mye mer frukt, grønt og sunnere produkter fra buffeten, mens helgene ser vi et betydelig innhogg i egg, bakevarer og kaker. Vi har faktisk satset spesielt på kaker og bakst i helgene, da vi ser at gjester har bedre tid og ønsker å kose seg litt ekstra. Er du heldig, finner du til og med marsipankake på bordet, sier Lillian

Avgjørende for gjestetilfredshet
Frokost er en viktig start på dagen, og et lekkert og innbydende frokostprodukt kan ofte være det som skiller hotellaktører fra hverandre - og føre til at gjester velger nettopp ditt overnattingssted. Frokostduellen i Norge er beinhard, og Grenseløs får tøff konkurranse når de skal bryne seg mot Scandic Nidelven, et hotell med som har fått kåringen "norges beste hotellfrokost" flere år på rad. 

Flere konsepter på gang
Men det er ikke bare hotellgjester som kan nyte godt av fylkets beste frokost. Grenseløs Restaurant & Bar har egen inngang fra Vestre Strandgate og tar mer enn gjerne imot lokale gjester som gjerne ønsker en ekstra god start på dagen.

I tillegg satser Grenseløs på flere helgekonsepter, med DJ, livemusikk og god mat! Hver fredag er det duket for "Eat to the beat", med hyggelige priser på mat, godt drikke og lun klubbstemning!

Vi ønsker Jonas, Lillian og resten av teamet på Grenseløs masse lykke til å jakten på heder, ære og de aller mest fornøyde frokostgjestene i landet!

Velkommen til Grenseløs Restaurant & Bar.

Lekker frokost på Grenseløs!

Hva med ferskt brød og en av restaurantens marmelader?