Hjertestarter i bygave

07000 har hjerte for byen!

En gave til byen fra en aktør som bryr seg: 07000 Agder Taxi har gitt en hjertestarter til Kvadraturen! En viktig gave for byens besøkende, næringsliv, uteliv, restaurantbransje og bedrifter!

Tilgjengelig 24/7
Det har lenge vært hjertestartere i Kvadraturen, men flere av disse har ikke vært tilgjengelige gjennom hele døgnet, og vært utplassert på steder hvor du må ha god innsikt og kunnskap om hvor man finner den , sier Daniel Hauge i PSS Security.

Plasseringen nå skal gjøre hjertestarteren tilgjengelig for alle - og valget med å plasssere  den hos en aktør som er åpen alle dager - hele døgnet, nemlig hos Deli de Luca i Markens / Tollbodgata ble avgjørende. 

 

Trygg by
Det at publikum føler seg trygge og ivaretatt på byturen sin, er veldig viktige faktorer for at man skal kunne trives og oppholde seg i Kvadraturen - til alle døgnets tider. Det er mange innsatsfaktorer som gjør dette bildet komplett, men det er ingen tvil om at det at det finnes en hjertestarter godt tilgjengelig, dersom uhellet skulle være ute, er et utrolig godt og viktig initiativ som vi er veldig takknemlige for har kommet på plass, sier Rolf T. Øygarden fra Kvadraturforeningen

 

Samfunnsansvar fra 07000
Salg og markedssjef i 07000 Agder Taxi, Carl Fredrik Holst, er glad for å kunne sjenke byen en så viktig gave: Vi som selskap har en sentral rolle og funksjon i byen og for dets publikum med både og bringe og hente folk i Kvadraturen til alle døgnets tider. Nå som gjenåpningen er et faktum - samt at julebord og selskapssesongen er i anmarsj var det viktig for oss å få på plass denne nå.

 

Spre budskapet!
Alle aktørene er tydelig på en ting; Selv om hjertestarteren nå er på plass, handler det først og fremst om å spre denne kjennskapen til besøkende, næringsdrivende og tjenesteytende aktører i byen; Dersom uhellet først er ute, må du vite hvor du kan finne den og det raskt.

 

Oversikt over hjertestartere
Alle bør ha kjennskap til hvor din nærmeste hjertestarter befinner seg - for dersom uhellet skulle være ute har man ingen tid og miste. Her kan du finne din nærmeste hjertestarter

 

Alle kan bruke en hjertestarter!
Man trenger ikke grunnleggende hjerte og lungeredningskunnskaper for å kunne benytte hjertestarteren; Den store fordelen med en slik starter er at den er svært intiuitiv, og alle instruksjoner vil bli gitt direkte på selve starteren.