Høstferie i byen!

Gjør deg klar for mye gøy i byen i høstferien!

Sirkus, klatring, fysikkshow, bading, kino, ballongkurs, escaperoom og restaurantbesøk; Høstferien i byen er spekket med kule familieaktiviteter; Her blir det blir gøy i byen!

Artikkelen oppdateres fortløpende 

Lørdag 30. september: PLUTSELIG SIRKUS!
Plutselig Sirkus inntar Torvkvartalet i høstferien! Lørdag 30. september blir det sirkusskole, show og underholdning! Her kan barn og voksne både la seg engasjere i et ekte sirkusshow og får selv prøve seg som sirkuskunstner! Du kan prøve deg på blant annet rockeringdans, sjonglering med baller, spinning av tallerkner og diabolotriksing! 

Bli sirkusartist i høstferien - les mer!

 

Lørdag 30. september: ÅPEN DAG PÅ SØRLANDET KLATRESENTER

3 års jubileum og åpen dag; Gratis inngang og leie av utstyr for alle. Dette er den perfekte dagen og prøve klatring og bokstavelig talt bli hekta! Teamet på Odderøya er klare til å ta deg i mot og håper få full rulle hele dagen! Lurt å komme tidlig for å sikre deg plass; Det hele starter allerede klokken 10.00

Åpen Dag på Sørlandet Klatresenter 

 

Torsdag 5. oktober: LAG DIN EGEN MASKE

Gratis aktivitet for alle barn mellom 11 -17 hos Mellomstor i Henrik Wergelandsgate; Lag din egen maske! Drop-in!

 

5. og 6 oktober: ANISKTSMALING HOS FARGERIKE DRØMMER!
I høstferien blir det ansiktsmaling hos Fargerike Drømmer i Dronningensgate! Fra klokken 13 til 16 blir det aktivitet i butikken!  Sammen med profesjonelle ansiktsmalere kan du velge og vrake i ulike motiver!  I tillegg kan du lære og lage ballongdyr. Kanskje du også blir inspirert til dekor på din neste bursdagsfest eller party?

Ansiktsmaling hos Fargerike Drømmer 

 

Lørdag 7. oktober: BALLONGKURS MED FARGERIKE DRØMMER
Vil du bli kongen eller dronningen av dekorasjoner? Nå kan du endelig lære og bli ballongkunstner helt selv! En hel dag med inspirasjon, teknikk og kreativitet for deg som liker å skape med hendende! Kurset vil være en flott mulighet til å utvikle dine ferdigheter og utforske din kreativitet innen ballongdekorasjoner. Vår instruktør vil veilede dere gjennom hele prosessen og svare på eventuelle spørsmål dere måtte ha.

Påmelding til kurset kreves - se all informasjon her 

 

KULE AKTIVITETER HVER DAG I HØSTFERIEN!

Aquarama - timevis med badeglede
Våtere, villere, gøyere; Høstferie i Aquarama holder deg varm i kroppen og aktiv i mange timer; Hiv deg i sklia, drift rundt i bølgebassenget, ta en timeout i jacuzzi'n! Eller hva med å koble helt ut i voksensona på Aquarma Velvære? Høstferie for voksne er også lov!

Sjekk åpningstider og program hos Aquarama

 

Vitensenteret - fysikkshow
Det er duket for både smell og morsomme eksperimenter i høstferien når det legges til rette for FYSIKKSHOW på Vitensenteret. Bli med og ha det skikkelig moro! 

Sjekk programmet for Vitensenteret i høstferien her 

 

Sørlandet Klatresenter & Klatreverket
Visste du at Kristiansand har to av de aller beste klatresenterene i landet? Her får alle muligheten til å utfolde seg i veggen, nybegynner som erfaren klatrer! Med autobelay-systemet kommer du enkelt i gang - hekt deg i kroken, kanskje du blir hekta? Slapp av mellom klatreøktene i det sosiele kafémiljøet og fyll på med energi og god mat - og finn deg en ny klatrepartner!

Sørlandet Klatresenter finner du på Odderøya, og Klatreverket har lokasjon Jørgen Moes Gate, bak gamle CB-Bryggeriet i labbeavstand fra byen!

 

Escaperoom Kristiansand
Klarer du å løse gåtene og komme deg ut av rommene innen tiden er ute? Ecscaperoom passer utmerket for familiegrupper, studenter og voksne som ønsker å bryne seg på clues, gåter og kreativ tenking! En rekke spennende rom, alt fra Wonderland som tar deg inn i et søt eventyrverden og til en gal doktor i Experiment 33, som kan få pulsen opp på alle og enhver.

Sjekk ut Escaperoom i høstferien!

 

Høstferiens Kinoprogram
Film er best på kino! Popcorn er best på kino! Reklame er også best på kino! I høstferien finner du et rikholdig kinoprogram!

Finn din favorittfilm i høstferien her

 

 

 

Plutselig Sirkus - lørdag 30. september!

Familiekveld i Aquarama - åpent til 22!

Ansiktsmaling hos Fargerike Drømmer i høstferien!