Hvem har byens fineste julevindu?

Bli med å stem frem byens fineste julevindu! Du kan vinne gavekort på kr. 1000,-.

Kryss av for den butikken, restauranten mv. du mener har det fineste julevinduet i Kvadraturen!

I Julebyen Kristiansand er det mange som gjør en fantastisk jobb med å pynte til jul. Fasader, julevindu og juleutstillinger er med å gjøre Julebyen Kristiansand ekstra hyggelig i førjulstiden. DU kan være med å stemme frem hvem du synes har den flotteste utstillingen eller "julevinduet" i 2021. 

Dersom du ikke finner "din favoritt" i listen, så legg til. Dette blir automatisk oppdatert slik at neste som er inne for å stemme ser ditt forslag og kan stemme på det. 

22.desember kårer vi en heldig vinner av "ÅRETS JULEVINDU" i Julebyen 2021.

Vi trekker ut 3 heldige vinnere av dere sm har stemt - som da hver får sitt Kvadraturen Gavekort av en verdi på kr. 1000,-! 

 

GI DIN STEMME HER: 

🎁 "Byens fineste" kåres 22.desember 

Konkurransen varer frem til 22.desember kl. 11. Etter dette kåres "byens fineste" basert på innkomne stemmer. Da trekkes det også ut tre vinnere av dere som har levert inn stemme. 

Lagring av opplysninger

Når du stemmer oppgir du navn og epost. Dette er for at vi skal kunne registrere din stemme, samt kontakte deg dersom du blir trukket ut som vinner. 

Opplysningen vil kun bli brukt til dette formål, og din stemme er konfidensiell. Når konkurransen avsluttes, slettes opplysningen umiddelbart.