Kjapp lunsj på Jonas B.

Spar tid - forhåndsbestill lunsjen via ny app

- JONAS B. INNTAR 2019 MED HELT NY APP, MED FLERE GJESTEFORDELER! -

3. januar 2019 lanserer Jonas B. sin nye app, som tar lunsjmarkedet i Kristiansand på alvor! I appen kan du forhåndsbestille mat, betale og velge tidspunkt hvor maten står klar i restauranten. Enklere blir det ikke!

Digitalisering av restaurantbransjen er et viktig verktøy for å både optimalisere gjesteflyt og ikke minst tilrettelegge logistisk slik at man blir enkle å velge som aktør og en naturlig «top of mind».

Jonas B. ønsker at flere skal ha tid og mulighet til å avvikle lunsj på et spisested kontra å løpe i dagligvarebutikken, bakeriet eller alltid smøre med seg matpakke.. Det er ikke alle som har tid eller mulighet til å bruke en time av sin arbeidstid på lunsjavviklling, og dette blir nå tatt på alvor. De aller fleste har faktisk kun 30 minutter til rådighet og vi ønsker at disse skal finne veien til oss.. Vi ønsker å gjøre den hellige halvtimen så stressfri som mulig, slik at du kan komme rett i restauranten, nyte maten, uten hverken på å vente på å få bestilt, vente på mat, vente på drikke og vente på betaling!

I appen finnes vil det også finnes en rekke rabatter og incentiver blant annet 50% på Pizza Margherita hver mandag ved bespisning i restauranten!

Velkommen til 2019 og Jonas B midt i hjertet av Kristiansand

Appen finner du både i Google Play og App Store!