Livet i byen akkurat nå

Fra fredag 11.juni kan igjen byens restauranter serverer noe godt i glasset.

Etter noen tøffe uker med skjenkeforbud og arrangementsforbud, er det fra og med fredag 11.juni igjen lov til å servere alkohol på byens restauranter og serveringssteder. 

Det er fremdeles begrensinger på deltakere på arrangement m.m. - men badeland, kino, museum, lekeland m.m. er igjen åpent fra fredag 11.juni. 

Her kan du se hvilke regler som gjelder i Kristiansand akkurat nå. 

BYEN ER ÅPEN!

Alle butikkene i byen har åpent som normalt, og sommerstemningen er på full fart inn i bylivet.

Vi i byen er alle opptatt av å være med å begrense smitte. Butikker og spisesteder har gode rutiner og system for smittevern slik at både du som kunde og vi som er på jobb skal ha en god og trygg opplevelse. Vi oppfordrer deg som kunde i byen til å følge regler om avstand og bruk av munnbind i innendørs i butikker og på restauranter m.m. samt ellers hvor det er vanskelig å holde 1 meters avstand. 

Husk at smittevernsreglene også gjelder for deg som har fått vaksine. 

Sitter du på hjemmekontor og tenker det er litt stress å dra inn til byen? 

Fortvil ikke - de fleste av byens butikker og serveringssteder har tilbud om hjemlevering og/eller bestill og hent i butikk. Her finner du en oversikt over de som har tilbud om dette. 

Det betyr ganske mye for byen at du akkurat nå velger å handle lokalt, selv om du ikke fysisk er i byen slik du pleier. Når du handler av din lokale butikk eller spisested i byen så er du nemlig med å bidrar til å både sikre arbeidsplasser og ikke minst opprettholdelse av det fine bylivet vi alle sammen gleder oss til å få tilbake.