11. juni 2020

Lv Sushi åpner i Kvadraturen

Kvalitetsaktør inntar Dronningensgate 10

For mange er Lv Sushi allerede en etablert og kjent aktør på Sørlandet. Nå åpner endelig Lv Sushi en avdeling også i Kvadraturen. Dette er det tredje spisestedet i kjeden, som ellers består av lokasjonene Hunsøya og Sørlandsparken.
Ville tilbake til sentrum
For mange er daglig leder, Sang Cao Trang, et kjent fjes. Gjennom en årrekke er Sang drevet ulike spisesteder som blant annet Happy House i Sørlandsparken, samt Jafs og Davids Wok i Dronningensgate. Men visste du at Sang egentlig har utdannelse innen byggteknikk og jobbet mange år med prosjektering innen sanitær og ventilasjon?

De siste årene har Sang drevet og bygget opp Lv Sushi - og tatt grep om et stadig økende etterspørsel etter kvalitetssushi. Nå åpner han endelig i Kvadraturen, og i Dronningensgate 10 - stedet hvor faktisk Sang drev Davids Wok flere år tilbake!
Nyoppusset og fresht
Selvsagt er takeaway-markedet stort, men lokalet i Dronningensgate har fått et flott og fornyet utseende, nye møbler og fremstår nå meget innbydene for å kunne sitte ned og nyte maten på stedet. I bakgården legges det også opp til en hyggelig og lun uteservering. I underetasjen har det blitt bygget et eget selskaps- og møterom slik at du kan ha lukkede selskaper, eller legge din neste sushilunsjmøte til nettopp Dronningensgate 10.
Knallbra åpningstilbud - meny til kun 100 kroner! 
Lv Sushi åpner fredag 12. juni klokken 11.00 - og vil ha åpent hver dag til klokken 22. Hele åpningshelgen kjøres det et meget godt åpningstilbud på deres bestselger, "Tempura Sjømat" til kun kr. 100 mot normalpris 169,- . Sushielskere bør kjenne sin besøkelsestid.
Sjekk hele den innbydende menyen her 

Velkommen til byen!