Make your beauty!

Topp til tå i Skippergata!

Make your beauty i Kvadraturen
Skjønnhet, helse, velvære og personlig pleie er mer populært enn noen gang. I Kvadraturen kan du bli behandlet fra ytterste tånegl til øverste hårstrå av dyktige fagfolk med mange års erfaring innen faget. 

Skippergata er for mange kjent i Kvadraturen som gaten for alle de trivelige nisjebutikkene - og det med god grunn; Her møter du lidenskapelige butikkdrivere utenfor store kjedekonsepter, hvor kvalitet, kremmerånd og kompetanse står i fokus! De senere årene har også gata vokst frem som en betydelig aktør innen helse, personlig velvære og skjønnhet.

Vegg i vegg i Skippergata finner du to gode naboer;  Clinic Quist og Rett fra Rio. Med kyndig kompetanse, personlig oppfølging og god service har Lene og Cintia skapt sine egne salonger for ditt personlige velvære.

Vil ikke bli Hollywood
Et av de aller viktigste prinsippene for meg er å drive med forbedring og ikke forandring når det kommer til skjønnhetsbehandlinger, kommer det raskt fra Lene Quist. Det å ikke drive med overbehandling er viktig for meg og jeg ønsker at kundene mine skal ende opp med et naturlig resultat som de skal være fornøyde med i overskuelig fremtid og ikke kun for å plukke opp trender. Vi ser at overbehandling er en av denne bransjens tøffeste utfordringer, men det er viktig for meg at vi ikke går i fella og blir “helt Hollywood”, supplerer hun.

Du kan finne mer om Lenes tanker rundt overbehandling og skjønnhetsidealer i bloggen hennes.

 

Ikke lenger tabubelagt

Som dermatologisk sykepleier og med over 10 års erfaring fra bransjen vet hun hva hun snakker om. Skjønnhetsbehandlinger har eksistert lenge, men har gått fra å være mer eller mindre tabubelagt og litt skummelt til nå å bli mer normalisert, og et tema som det kan snakkes mer åpent om i venninnegjengen.

- Vi merker økende pågang, nysgjerrighet og interesse,  og vi ser flere ønsker å gjøre hudforbedrende behandlinger nå enn før - og aldersspennet et bredt. Samtidig ønsker vi at kundene skal være ansvarlige og bevisste når de velger en behandling, derfor har Clinic Quist som en av to aktører i Norge en nedre aldersgrense på 20 år, og har i tillegg en ansvarlig lege engasjert inn i driften for å bistå med konsultasjon, veiledning og som sparringspartner.  Trygghet, sikkerhet og kompetanse er våre aller viktigste verdier, avslutter Lene.

 

Skikkelig fornøyde kunder!
Cintia Almeida Skagestad er det brasilianske fyrverkeriet bak salongen “Rett fra Rio”. Salongen i Skippergata 36 er ledende på voksing - og med lang erfaring og god kompetanse på området noe kundeanmeldelsene og tilbakemeldingene gir et bunnsolid inntrykk av; Her er det toppscore fra alle! Jeg tror grunnen til de gode tilbakemeldingene kommer av resultatene kundene mine opplever, den personlige servicen og at vi er gode til å anbefale produkter som gjør totalresultatet enda bedre, sier Cinta med et stort smil. Salongen har eksistert i Skippergata i 4 år. 

 

Eldgammel tradisjon
For deg som trodde av voksing og hårfjerning har vært en trend kun det siste tiåret får vi klart motbevist os Cintia: Voksing er ikke nytt, og har faktisk eldgamle tradisjoner bundet opp til både religiøse ritualer og av hygieniske årsaker. Selv Cleopatra drev med voksing, hvor hun dyppet tøystykker i varm voks for å blitt hårveksten.

 

Halvparten av kundene er menn!
Voksing er ikke lenger enn damegreie, og gutta har for lengst inntatt salongen til Cintia. Halvparten av kundene mine er menn, sier hun stolt. 

- Vi ser helt tydelig at gutta nå inntar salongene, og det er flere grunner til dette; Spesielt idrettsutøvere innen crossfit og svømming har det lenge vært en trend og vokse seg. I tillegg er det mange syklister som benytter seg av voksing da de opplever en del sår og skrubbsår på huden, og disse behandles og gror fortere uten hår på såret, dessuten er det lettere og holde såret hygienisk og rent.

 

Hvorfor skal man vokse kontra å barbere?
Vil du ha barnerumpe eller kaktus, ler Cintia. - Den faglige tilnærmingen ligger på at det er stor forskjell i å skjære håret kontra å fjerne det. Barbering kan skape mer hudirritasjon og være årsaken til røde nupper, inngrodde, tykkere og stivere hår. Voksing varer lengre og hele håret dras ut hver gang - derfor tar det også lengre tid før håret kommer tilbake igjen, derfor anbefaler jeg voksing, sier Cintia. 

 

Velvære OG helse
Mange vokser seg for å føle seg bedre for sitt egen og eventuelt sin partners velvære. Men kunder kommer også til Rett Fra Rio anbefalt fra leger for å få bukt med betente hårsekker, infeksjoner og hudproblemer.

Tidligere hadde voksing en tydelig høysesong før sommeren, men trykket er i disse dager jevnere hele året. Jeg tror folk er opptatt av å både føle seg bra og se bra ut hele året! Dessuten reiser vi mye mer også til varmere strøk utenom også utenom sommersesongen.

I tillegg til å være ledende på voksing tilbyr Rett Fra Rio tannbleking med utdannet helsepersonell, massasje, manikyr og pedikyr. I tillegg har salongen dyktige Marthe ombord; spesialist på vipper og bryn!

 

Klar for en ny opplevelse?
Velkommen til en personlig skjønnhet - og velværeopplevelse i Kvadraturen. Har du gavekort fra Kvadraturen kan du selvsagt benytte dette på begge stedene!

Timebestilling gjør du enkelt på nett:

Clinic Quist: Se alle behandlinger og bestill time her

Rett fra Rio: Timebestilling og meny finner du her 

 

 

Foto Clinic Quist: A. Hestsveen