Amen for Ramen!

Bli med oss på en liten reise "verden-rundt" og bli bedre kjent med noen spennende aktører i Kvadraturen. Her spiser du godt!

I byen kan du smake mat fra nesten hele verden. Fra norsk husmannkost, via italienske vinmarker og gatemat i Calcutta til den japanske snakkisen "ramen". Dett er mat for Mons - og alle andre som digger smaksrike opplevelser!

La Famiglia - et stykke Italia i Børsparken
På utsiden av Vestre Strandgate suser trafikken, men når du åpner dørene inn til La Familglia føles det som du setter beina inn i en italiensk bakgate i Trastevere i Roma. Hjertelig og raust med stor omtanke for gjester og omgivelser får du virkelig følelsen av å være hjemme og en del av den italienske storfamilien! Visste du at La Famiglia fikk utmerkelsen "byens beste pizza" under kåringen i 2019? Det forplikter! I tillegg til å levere nydelig pizza, finner du et godt utvalg anitpasti, pastaretter og italienske hovedretter av både kjøtt og fisk - og et godt utvalg i italienske viner. For å ikke snakke om den klassiske desserten Tiramisu ifølge med en kruttserk espresso! 
Bli med tilbake til Italia

Mother India - Indisk krydderglede i et kvart århundre!
Kåret til norges beste indiske restaurant og med fantastiske gjestetilbakemeldinger fra både lokale og tilreisende, ønsker Raj, Sarita og resten av teamet på Mother India deg velkommen inn i deres indiske oase! Krydderne, musikken, interiøret, lyktene, stemningen og settingen nede i det indiske skattekammeret tar deg med på en reise for alle sansene dine allerede før de indiske spesialitetene settes foran øynene på deg. Nylig feiret Mother India sine 25 første år i Kvadraturen, og vi ble også kjent med en valldøl som elsket veldig sterk mat - se livesendingen her.

Sham Syrisk Mat 
Velkommen til Sham Syrisk Mat - og familien Dhabaa. Å komme til Sham er som å komme hjem til en hjertevarm familie! Hummus har for lengst inntatt sørlandske ganer, men vi anbefaler alle å teste den fløyelsmyke hummusen hos Sham! Syrisk mat består ofte av ferskt, marinert kjøtt - gjerne fra kylling eller lam, med freshe og syrllige salater og himmelske dipper, men det finnes også et godt utvalg i vegetariske retter. I tillegg til himmelske hummusen, sjekk også ut dipspesialitetene "mtabal" og baba ganoush.

Kobu - Amen for ramen!
Kobu er stedet for sushielskere! Men det japanske kjøkkenet har mye mer å by på! Hos Kobu får du blant annet den velkjente og veldig populære ramensuppen; kraft kokt i timesvis fra scratch, med hvetenudler, stekt kimchi, svinekjøtt og grønnsaker. Bestselgeren er smaksrik, men dersom du ønsker mere punch har også Kobu en spicy ramenvariant! Kjøkkensjef Shintaro Hasegawa og teamet ønsker deg velkommen til en deilig og autentisk japansk matopplevelse. 

Sjekk menyen til Kobu her

Bakgården Både og - ekte, norsk husmannskost
Ekte, raust, ærlig - og skikkelig godt! Hver ukedag serverer Bakgården Både og deg husmannskost. Du kan velge mellom kjøtt eller fisk. Her finner du rause porsjoner med deilig, hjemmelaget mat! Flesk & duppe, fiskekaker med råkost og velsmakende gryter er noe av smakebitene. Borte bra - men hjemme best!  Sjekk ut ukas meny her

Foodie - en nyhet i Kvadraturen
Lørdag 14. mars åpner Foodie i Dronningensgate 24. Foodie har fokus på rask og fersk mat for folk i farta, med skikkelige råvarer, fresh og dagsfersk salat, kjapp service og digg meny! Menyinspriasjon fra både europeisk og asiatisk kjøkken.  Kanskje det frister med lune hjemmelagde falafler, i husets eget hjemmebakte pitabrød og sprø salat?

Psst! Stikk innom på åpningsdagen for ekstra gode tilbud!

Sjekk her om du er en "Foodie" !