Med hjerte for byen

Kan du Byvettreglene? Sammen gjør vi Kvadraturen trygg, trivelig og tilgjengelig!

Nytt år og ny hverdag ❤️
Vi skal sammen fortsette med å være flinke til å holde avstand og følge gjeldende retningslinjer. 
Samtidig er et viktig å presisere at det fremdeles er lov å dra til byen, både for å handle og ta seg en kanelsnurr eller en salat på bakeriet.
Byens butikker og serveringssteder har siden mars hatt fokus på hvordan tilrettelegge for en god og trygg handleopplevelse. Det er gjort vurderinger på hvor mange personer man kan ha i butikken samtidig, og som kunde får du oppfordringer til å benytte deg av antibac når du ankommer og forlater lokalene.
Alle gjør nå en ny gjennomgang slik at du som kunde skal få en best mulig opplevelse.
Dersom du synes det virker som det virker som litt mye folk der du skal inn, så er et tips å ta en ekstra beinstrekk utenfor til noen går ut og det blir "ledig". Møter du kjente, så ta gjerne praten ute på gata fremfor inne i butikken. Du kan også med fordel komme til byen like etter åpningstid eller rett før stengetid. Da er det gjerne mindre kunder enn midt på dagen.

Ta ansvar og ta vare på deg selv 
Ta ansvar og ta vare på deg selv, de du er sammen med og alle som driver virksomhet i byen. Sammen skal vi passe på overholde "byvettreglene" slik at vi kan ha det trygt og trivelig. Og er du pjusk blir du hjemme. 

BYVETTREGLENE 

1. Ikke kneg på naboen - en meter er lengre enn du tror #holdavstand

2. Ha sabla reine hender #vaskhendene

3. Bare dau fisk følger strømmen - stikk ud i sidegada #holdavstand

4. Bytt ud klemmen med "JAVEL" #holdavstand

 

 

Med <3 for byen

 

 

 

Med hjertet for byen

Med hjerte for byen