Med hjerte for byen

Kan du Byvettreglene? Sammen gjør vi Kvadraturen trygg, trivelig og tilgjengelig!

Sensommeren er over oss og høsten er på vei. Nyt Kvadraturen, med byliv, shopping, restaurantliv, opplevelser og aktiviteter. Følg hjertet - og bruk byvettreglene. På den måten er du med på å skape trygge og gode forhold for deg, de du er glad i og alle næringsdrivende. Med <3 for byen!

 

Shopping & byliv
En shoppingdag i Kristiansand byr på mange flotte opplevelser. En tur opp og ned Markens er obligatorisk, men ikke glem å ta en avstikker inn i ei av byens sidegater. I sidegatene finner du alle de unike og personlige nisjebutikkene, drevet av kjøpmenn med sjel og ekstra god service. Visste du blant annet at butikken Hansen & co i Skippergata har blitt kåret til norges beste innenfor interiør og hjem? Glem ikke å besøke Dronningensgate på byturen. Her finner du mange små og flotte nisjebutikker innen klær, sko, interiør og spesialbutikker. 

Mat & drikke
Det er tid for hygge og kos! Nyt byens beste spisesteder, med mat fra alle verdenshjørner. Hva med en døsig sensommerkveld på Fiskebrygga, en deilig utelunsj på Torvet eller en helaften på Smag og Behag? I byen har du alle muligheter. Husk å bestille bord på forhånd - da er du med å sikrer en trygg og god opplevelse for alle! 

Arrangementer og kunst
Hva hadde bylivet vært uten kunst, kultur, musikk og opplevelser. Selv om man ikke kan lage store festivaler og konserter, er det drøssevis med arrangement og mindre events tilrettelagt for en trygg og fin opplevese! Oppdag byen på nytt og med nye øyne, og vær turist i egen by. 

Få en oversikt over hva som skjer når her

 

Byvettreglene
Ta ansvar og ta vare på deg selv, de du er sammen med, alle turistene og alle butikkdriverne. Sammen skal vi passe på overholde "byvettreglene" slik at vi kan ha det trygt og trivelig! Og er du pjusk blir du hjemme!

BYVETTREGLENE 2020

1. Ikke kneg på naboen - en meter er lengre enn du tror #holdavstand

2. Ha sabla reine hender #vaskhendene

3. Bare dau fisk følger strømmen - stikk ud i sidegada #holdavstand

4. Bytt ud klemmen med "javel" #holdavstand

 

 

Med <3 for byen

 

 

 

Med hjertet for byen

Med hjerte for byen