Reparatøruka søker redesignere!

Er det dine kreasjoner som blir vist på catwalken i februar?

REPARATØRUKA 2023

Årets reparatøruke skjer i uke 5 (31. januar - 4. februar). Dette er en uke hvor vi setter ekstra fokus på reparasjon, varighet, kvalitet, kunnskap og sirkulærøkonomi i byen vår! Vi har utrolig mange flinke aktører innen fagfeltet og har lyst til at enda flere skal både få kjennskap og kunnskap til hvem - og hvilke tjenester som tilbys. Gjennom en hel uke blir det både digitalt innhold, butikkaktivteter og events. Det hele ender opp med ukas høydepunkt; DEN STORE REPARASJONSDAGEN på Teateret

REDESIGNSCATWALK
Under bylørdagen 4. februar skal vi arrangere DEN STORE REPARASJONSDAGEN på Teateret og et av innslagene skal være en redesingcatwalk! Her får alle som har en redesigner i magen mulighet til å jobbe frem en eller flere kreasjoner å vise frem. Vi søker deg som brenner for dette og syns dette hadde vært en knallspennende utfordring å være med på. Redesingscatwalken er et samarbeid mellom Kvadratuforeningen og Shalam - og ferdige designede plagg vil bli auksjonert til et godt formal!

 

LYST TIL Å VÆRE MED?
Send noen linjer på en mail til oss om hvem du er, hva du liker å redesigne og hvorfor du syns dette høres ut som en helt fantastisk mulighet! Vi rekrutterer fortløpende og har begrenset antall plasser!

Søknaden sender til til rolf@kvadraturen.no