Endelig sommerrevy i Kristiansand!

Gled deg til humoristiske revydager på Teateret i sommer!

Grimstad har det og Lillesand har hatt det i mange år. Men i år kommer endelig Kristiansand etter. Det er tid for latter, humor og politisk satire når vi ønsker velkommen til sommerrevy på Teateret 17. - 20 juli!

De siste årene har vi merket oss at revytradisjonen står sterkt på Sørlandet, men at Kristiansand i motsetning til nabobyene ikke lenger har en skikkelig sommerrevy. Tidligere var Kristiansand en godt kjent revy-by, blant annet takket være de populære Tangarevyene på 80- og 90-tallet med blant andre Rune Andersen og Knut Nærum. Siden 1996 har det vært et stort tomrom på Kristiansands revyscene. Mange lokale komikere opplever at de må dra til andre byer for å få en scene å opptre på. Dette mener vi er synd. I det siste har vi gjennom improvisasjonsteater i Kristiansand oppdaget at det er et stort umettet marked for humor i Kristiansand, sier prosjektleder Marthe Elden Wilhelmsen.

Flere av aktørene har bakgrunn fra Revyskolen Solbakken FHS ved Skarnes i tillegg til ulike teaterutdannelser og /eller musikkutannelser og har gjort stor suksess på byens underholdningsscener. Både gjennom impro på Kristiansands ulike scener, blant annet på Kilden, Teateret, Charlies og Håndverkeren med minst en forestilling i uka. Regissør for forestillingen er Johannes Blåsternes.

Vi håper å lage skikkelig god sommerstemning og gleder oss til å se fulle hus med folk i godt sommerhumør!

Klar for sommerrevy? Billetter bestiller du her!