Student i Kristiansand?

Som student i Kristiansand er det flere steder i sentrum som har egne studenttilbud, fasiliteter til kollokvie- og gruppearbeid.

STUDENTVENNLIGE STUDIESTEDER I BYEN
Nå kan du på flere steder i Kvadraturen benytte deg av fasiliteter til kollokvie- og gruppearbeid! Hvert sted har begrenset kapasitet. Kun drop-in. 

Fabriken Artisan
Beliggende mellom Kvadraturen og Campus, i Q42, vil dette være en naturlig "hub" for mange studenter. Fabriken har kapasitet til i overkant av 200 studenter, serverer glimrende mat og ferske bakverk og gir muligheten til romslige og gode studieplasser -for mange! Her jobber også en av landets aller fremste baristaer. 10 % studierabatt! 

Sham Syrisk Mat
Byens beste kyllingspyd og kebab? Sham Syrisk Mat tilbyr studieplasser, klippekort på kaffe og studentrabatt på mat! Sjekk også ut den utrolig digge bakgården, en oase midt i byen.

Teateret
Teateret skal huse flere forelesninger i år. I den koselige kaféen kan du sitte og jobbe i for- og etterkant av forelesningene. Nydelige foccacia, dagsferske supper og påsmurt mat. Fra ettermiddagen åpner også restauranten. 

Jonas B.
Velkommen til Jonas B. på Torvet! I 3 etasje vil du finne flere studie/arbeidsplasser tilpasset gruppearbeid. Jonas B. er også kjent for sin gode pizza, og hele august kjører de studentpizza til kun kr. 100 mandag til fredag. Deretter gjelder tilbudet hver torsdag

Kunsthallen
Midt på Torvet (i Biblioteket) ligger Kusnthallen. Kunsthallen tilbyr flere stuideplasser i et åpent rom. I tillegg kan man fra 22. august booke "formidlingsrommet", et eget rom med kapasitet til ca. 20 personer med prosjektor og lerret. For å bestille formidlingsrommet, kontakt Andreas: andreas@kristiansandkunsthall.no

Tiara Kaffebrenneri
Ta deg inn på langbordet på Tiara Kaffebrenneri i Rådhusgata. I denne koselige kaféen får du virkelig kvalitetskaffe - ja, en av byens aller beste! 

Thon Hotel Norge
Byens fresheste og mest nyoppussede hotell tilbyr studieplasser i lounge og lobbyområdet på ledig kapasitet. Legg også merke til den kule gatekunsten i hotellet. 

 


STUDENTTILBUD

Få byen rett i lomma - og last ned Bylivappen! Her finner du rabattkuponger, faste fordeler og spesielle studenttilbud på alt fra klær, sko, fritidstøy og rabattert mat og drikke på flere av byens spisesteder. Perfekt for deg som er student!

Last ned her: 

Google Play

App Store

Studentvennlige steder i Kvadraturen