En dansk drøm av en kjøkkenbutikk!

Kvalitet, design og damer med teft har inntatt Kvadraturen!

En drøm av en kjøkkenbutikk har åpnet midt i Kvadraturen - la deg begeistre og inspirere når dansk design inntar husets aller viktigste rom, kjøkkenet!

Store i Danmark - nå følger Norge etter
Svane Kjøkken har sitt utspring fra Danmark, og har blitt en betydelig aktør i markedet med sine 28 forhandlere Hovedkontoret og fabrikken finner man i Holstebro. Nå inntar Svane Kjøkken Norge, og butikken i Markensgate er nummer ti i rekken i Norge. Butikken hadde sin første offisielle åpningsdag 3. juni. 

Svane Kjøkken har et helt eget unikt uttrykk, unikt design og smarte løsninger, vi er superstolte over denne butikken og lokasjonen sier driverne, Inger Marie Palm og Marianne Halvorsen

Kvalitet og erfaring i alle ledd
Med en samlet erfaring på nesten 20 år i bransjen, møter du stor erfaring og kunnskap i butikken hos damene i Markensgate 9. Med erfaring både fra HTH og Sigdal Kjøkken, vil du garantert få inspirasjon og gode råd til smarte og praktiske løsninger - og et og annet nyttig råd på veien mot drømmekjøkkenet.


Hos Inger og Marianne finner du solide leverandører i alle ledd og ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Her finner du kvalitetsprodukter fra A til Å, med blant annet leverandører som Miele, kjøkkenarmaturer fra Vola og ikke minst høykvalitetsovner fra Gaggenau.

I tillegg til en rekke kvalitetskjøkken finner du også et godt utvalg i baderom - og garderobeløsninger.

Kom innom - eller book en avtale
Butikken er full av inspirasjon, nyheter, ideer og løsninger. Kom innom og la deg friste. Vil du se hvilke løsninger Marianne og Inger kan komme opp med for deg - book gjerne en avtale på forhånd. Da får du personlig oppfølging, rådgivning og en skikkelig god kjøkkenprat.

 

Velkommen til en fantastisk inspriasjonsbutikk! Kjøkkendrømmen oppfyller du hos Svane Kjøkken i Markensgate 9!

 

 

 

Drevne damer hos Svane Kjøkkenet!