The ultimate groomingexperience

Det har blitt hårfint og sylskarpt i mannehula nederst i Markens.

Du merker det fra du setter foten inn i "hula" i Markensgate 2. Chestefieldsofaer, fargetoner i cognac, grått og brunt, varme håndklær, sylskarpe sakser, velduftende skjeggoljer og hårprodukter som danner ramme rundt salongens største smykke: En diger motorsykkel, plassert midt i synsfeltet.

Lidenskap og profesjon
Yrkesstolthet, kvalitet, presisjon og service er grunnpilarene hos The Man Cave barber lounge. Her kan menn i alle aldre få en skikkelig overhaling på håret og skjegget, alt utført av husets dyktige barberere og frisører.

Historien bak
Salongen åpnet i august 2018, og drives av Dinya Walid og Ali Osman, begge født i Kurdistan. De møttes i England, hvor Ali selv er oppvokst og tok sin utdannelse innen barbering og drev sin egen barbershop.

Dinya er oppvokst i Kristiansand, dro til England for å ta sin frisørutdannelse. I Telford begynte hun å jobbe i barbersalongen, og barberkunsten har hun gradvis plukket opp og lært av Ali.  De flyttet tilbake til Kristiansand i 2016, og før oppstarten av The Man Cave har begge to jobbet på A-salong på Sørlandssenteret.

Herresalong

Salongen åpnet i august 2018, og å starte for seg selv har alltid vært en stor drøm for det unge paret.

- Vi får masse oppmerksomhet for salongen, og det er kjempegøy! Mange står også på utsiden og ser inn i salongen og tar bilder. Vi har også mange damer som kommer inn i salongen og spør om når vi skal starte opp med å klippe damer.

- Selv om vi er en ren herresalong, er damene varmt velkommen innom. Vi har mange fine gavetips til mannen som ønsker å gi seg selv litt egenpleie på hjemmebane, eller hva med å spandere en behandling i form av et gavekort på enten hår eller skjeggbehandling, oppfordrer Dinya.

 

Tre tips til et velpleid skjegg.

Har du noen tips som gutta bør tenke på når de skal pleie hår og skjegg på hjemmefronten?

Først av alt vil jeg si at dersom du skal ha et velpleid skjegg, kan det være lurt å ha et starter-kit bestående av skjeggsjampoo, skjeggolje og balsam. Dette pleier skjegget, gir god fuktiget og gjør at du ser freshere ut! Trim også skjegget jevnlig, og skal du investere i en god høvel vil jeg anbefale dere en skikkelig høvel fra Muhle, som blant annet slo knockout på alle andre barberhøvler i en forbrukertest på TV2 for noen år siden

Psst! Lyst til å teste en barbering hos Dinya? Sjekk ut tilbudet som nå ligger tilgjengelig i Byliv-appen! Her får du 20% rabatt på barbering, dersom du bestiller Dinya som din barberer!

Velkommen til en sylskarp og hårete luksusopplevelse i Markensgate 2.

Timebestilling? Klikk her