Ditt neste eventyr!

Midt på Odderøya finner du nå en av Europas største innendørs klatreparker. Bli med til XLAND - et helt nytt familieeventyr i mange høyder!

ADRENALINGARANTI

Du kjenner suset i magen når du går inn i XLAND på Odderøya! I opptil 13 meters høyde, på kryss og tvers, over og under hindre og utfordringer vrimler det av ivrige klatrere! Puls, fart, spenning og store høyder er stikkordene! Her finner både den erfarne og nybegynneren mange utfordringer – og det i timesvis!

Sikkerheten er i alltid i høysetet på XLAND, og alle skal føle seg sett, ivaretatt og komfortabel i klatreselen før du starter. Parken er bygd opp til å favne alle aldersgrupper, og du vil føle både mestring og læring underveis!

Etter noen timer i løypene kan du brekke av med et besøk i restauranten, hvor du får servert både kortreist og sunnere mat til å fylle på energilagrene for en ny økt!

 

VÆRGARANTI

Bekymret for at sommerferien ikke bare blir ensbetydende med «tean i tanga» i år? XLAND er en perfekt familiefavoritt på gråværsdager, hvor familien kan bruke god tid sammen på en aktivitet hvor ALLE kan være med! Dersom mor eller far trenger avkobling, kan de lene seg tilbake i stillesonen i kaféen hvor de kan nyte en god kopp kaffe og dagens avis, med panoramautiskt ned til sine små, håpefulle klatrere!

 

GØY FOR BEDRIFTER OG GRUPPER
XLAND passer utmerket for deg som skal arrangere dagmøter, konferanser, events og bursdager. Her kan du sitte i lufte og moderne møtelokaler, nyte lunsj i egen avdeling – alt uten lyden fra selve klatreanlegget! Når tiden er inne for sosialt påfyll, hiver du på deg selen og hopper ut i anlegget. Kanskje sjefen eller hedersgjesten får lov til å teste senterets største utfordring; Å kaste seg ut i 13 meters fritt fall!

 

Kjenner du suset i magen? Kom deg til XLAND. Her kan du kjøpe billetter !