Hva gjør vi?

Hva jobber Kvadraturforeningen med?

HVA GJØR VI?

Kvadraturforeningen jobber sammen med medlemsbedriftene for å sikre en fremtidsrettet byutvikling til glede for våre medlemmer og våre kunder.

Her er et utdrag av oppgaver og aktiviteter det jobbes med:

 

✔️ Offisielt talsrør: Kvadraturforeningen og Gårdeierforenignen er offisielt talsrør for våre medlemmer, og er deltakende i alle reguleringsplaner, sentrale og lokale politiske høringer, samt et samordnet interessesenter for investorer, media og offentlige myndigheter.

✔️Overordnet profilmarkedsføring og posisjonering av Kvadraturen: Kvadraturforeningen utvikler og markedsfører årlig en felles profilmarkedsføring for sentrum, slik at kunden skal oppleve Kvadraturen som et attraktivt sted for shopping, kultur og matopplevelser. Som en del av dette har Kvadraturforeningen har en partneravtale med Fædrelandsvennen. Nettsiden kvadraturen.no er utgangspunkt for informasjon om Kvadraturen til forbrukeren, i tillegg til at det er landingsside for ulike kampanjer m.m. Kvadraturforeningen eier og drifter Facebooksiden "Hva Skjer i Kristiansand" og Instagram kontoen "Kvadraturen.no!" 

✔️Aktiviteter og marked: Kvadraturforeningen utvikler og gjennomfører en årlig markedsplan for hele sentrum. Vi gjennomfører markedstiltak som Handelens Dag, løpende/jevmlige markedskampanjeruleavis/program, utgivelse av BYLIV magasin, kalenderoppdateringer, finansiering av Blomsterbyen, julebelysning m.m.
I de 5 siste år har vi blant annet utviklet og gjennomført store konsepter som ”JULEBYEN”, ”SOMMERBYEN”, som er blitt dokumenter som særs viktig konsepter for å trekke folk til sentrum. Alt dette videreutvikler vi inn i årene fremover. 

✔️Medlemsfordeler: Kvadraturforeningen sikrer våre medlemmer vesentlige rabattordninger gjennom partneravtalen vi har med Fædrelandsvennen. Deltakelse i Kvadraturens gavekort og Handelens Dag er også forbeholdt medlemmer. 

✔️Gavekort: Kvadraturforeningen markedsfører, selger og administrerer Kvadraturens gavekort som kan benyttes på over 250 brukersteder. Årsomsetning på dette er p.t ca 25 millioner kroner.

✔️Bransjenettverk, samarbeid og kompetanse: Vi sikrer viktig informasjon til våre medlemmer angående reguleringer og kampanjevirksomhet, samt at vi er en servicebedrift for din virksomhet. I tillegg inviteres våre medlemmer til medlemsmøter og markedsundersøkelser, hvor medlemmer påvirker den retning man ønsker vi skal jobbe med for byen.