Hva gjør vi?

Hva jobber Kvadraturforeningen med?

HVA GJØR VI?

Kvadraturforeningen jobber på vegne av næringslivet i sentrum for å sikre en fremtidsrettet byutvikling til glede for  våre kunder og bedriftene som er med i samarbeidet i foreningen.

Samarbeidet i Kvadraturforeningen inkluderer rett i underkant av 300 virksomheter innen handel, servering, tjenesteyting og opplevelse.  

Her er et utdrag av oppgaver og aktiviteter det jobbes med:

✔️Overordnet profilmarkedsføring og posisjonering av Kvadraturen: Kvadraturforeningen utvikler og markedsfører årlig en felles profilmarkedsføring for sentrum, slik at kunden skal oppleve Kvadraturen som et attraktivt sted for shopping, kultur og matopplevelser. Som en del av dette har Kvadraturforeningen har en partneravtale med Fædrelandsvennen som gir fordeler. 

Nettsiden kvadraturen.no er utgangspunkt for informasjon om Kvadraturen til forbrukeren. Dette er også landingsside for ulike kampanjer m.m.

Kvadraturforeningen eier og drifter Facebooksiden "Hva Skjer i Kristiansand" og Instagram kontoen "Kvadraturen.no" 

✔️Aktiviteter og marked: Kvadraturforeningen gjennomfører på vegne av næringslivet en rekke markedstiltak og aktiviteter gjennom året for å fremme byens næringsliv og få flere til å velge byen. Det er Kvadraturforeningen som er arrangør av tiltak som Handelens Dag, Julebyen Kristiansand, Spis Grønt Uka, ByMote m.m. I samarbeid med Fædrelandsvennen gir vi blant annet ut magasinet BYLIV og har felles salgs- og omdømme kampanjer gjennom året. 

✔️Bedriftsfordeler: Bedriftene som er med i Kvadraturforeningen har tilgang til vesentlige rabattordninger gjennom partneravtalen vi har med Fædrelandsvennen. Deltakelse i Kvadraturens gavekort og Handelens Dag er også forbeholdt bedriftene som er med i Kvadraturforeningen. Bedriftene har også mulighet til å delta på ulike kampanjer gjennom året, synliggjøring av tilbud og nyheter i Kvadraturens kundeklubb "Byliv" m.m.  

✔️Gavekort: Kvadraturforeningen markedsfører, selger og administrerer Kvadraturens gavekort som kan benyttes på over 250 brukersteder. Årlig selges det Kvadraturen Gavekort for ca. 22 millioner. Det er kun bedrifter som er med i Kvadraturforeningen som har anledning til å være på Kvadraturen gavekort. 

✔️ Offisielt talsrør: Kvadraturforeningen er offisielt talsrør på vegne av bedriftene som er med i samarbeidet, og er deltakende i alle reguleringsplaner, sentrale og lokale politiske høringer, samt et samordnet interessesenter for investorer, media og offentlige myndigheter.

✔️Bransjenettverk, samarbeid og kompetanse: Vi sikrer viktig informasjon til bedriftene som er med i Kvadraturforeningen angående reguleringer og kampanjevirksomhet, samt at vi er en servicebedrift for din virksomhet. I tillegg inviteres bedriftene til medlemsmøter og markedsundersøkelser, hvor bedriftene påvirker den retning man ønsker vi skal jobbe med for byen.