Nyhet: Julebyens Pølsebod

I år lanserer vi Julebyens egen spesialkomponerte julepølse! 

- Julebyens Pølsebod har vi hentet inspirasjon til fra julemarkedet i Tyskland, sier Rolf Øygarden i Kvadraturforeningen. Store pølsegriller er noe av det som er med å skape ekstra god stemning i de tyske julemarkedene, og vi har lyst til å lage vår egen lokale variant av det. 

JULEBYENS PØLSEBOD MED JULEBYENS EGEN JULEPØLSE 

Her har vi fått til et veldig godt samarbeid med kommunen som i år lager en spesialdesignet "pølsebod" hvor vi kan grille og selge pølser som er laget helt spesielt for Julebyen Kristiansand, forteller Øygarden. Vi fått med oss vår lokale pølsemaker Slakter Frivold til å lage egen julepølse for Julebyens pølsebod. Denne er spesielt utviklet for salg i julemarkedet. 

"WURST BY FRIVOLD"

- Det er skikkelig gøy å ha med Frivold som lokal slakter på denne satsningen, sier Øygarden. Julebyens egen julepølse skal være minst en halv meter! Og vi skal selvsagt ha konkurranse i pølsespising og mye annet gøy for publikum i førjulstiden. I tillegg til tyskinspirerte pølser av ulik slag, skal det serveres Julebyens egenkomponerte varme epledrikk. - Oppskriften er hemmelig og den er skikkelig god, for den er det nemlig jeg som har mikset- sier Øygarden med et glimt i øyet.

 

ÅPNINGSTIDER  

Perioden 24. november - 10. desember
De tre første helgene er Julebyens Pølsebod åpen lørdager og søndager 
Kl. 12 - 18


Perioden 11.desember - 21. desember
Fra 11. desember har vi åpent hver dag frem til og med 21. desember
Mandag - Fredag: 14 - 19
Lørdager og Søndager: 12 - 19

 

"Wurst by Frivold" Julebyens egen julepølse.