Ut å spise på 17. mai

17. mai på Harmanns Brygge

Hartmanns Brygge er stedet å være 17 mai! 2 bordsettinger: 11 - 16 og 17 - 23. Årets største fest med underholdning, musikk og show hele dagen!

17. mai på La Famiglia

Book bord på La Famiglia på 17. mai. Egen meny.

17. mai på Caledonien

17.mai frokost fra kl. 7, 17.mai brunsj fra kl. 13 og Club 21 med tapas og DJ m.m. Sjekk ut programmet og book bord her.

17. mai på Scandic Kristiansand Bystranda

Deilig frokostbuffet fra kl. 07. Lunsj fra kl. 12. Se mer og book bord her.

17. mai på Clarion Hotel Ernst

17.mai frokost, lunsj og middag - book bord i god tid.

17. mai på Hotel Norge

7. mai-frokost, stor middags- og dessertbuffet i Stup og A la carte på Dronningen på selveste nasjonaldagen.

17. mai på Café Rasmus

Bestill bord på Café Rasmus på 17. mai - beste plassering midt i Markens. Åpent fra kl. 11. Bordbestilling 2.etasje, drop in på uteservering og 1.etasje hele dagen.

17. mai middag på Teateret

Bestill bord på nasjonaldagen: deilig 3-retters meny og hyggelig stemning.

17. mai på Spiren

Bli med å feire nasjonaldagen i bakgården hos Spiren i Dronningensgate. Brunsj fra kl. 11, middag fra kl. 15. Se menyer og bestill bord her.

17. mai på Bakgården

Bakgården på Torvet åpner kl. 9 på 17. mai. Da er det servering både ute og inne. Ingen bordbestilling denne dagen, bare å komme og finne seg et bord.

17. mai på Gvino

Byens fineste beliggenhet? Åpent fra kl. 9 - 18 på nasjonaldaglen. PS! kun drop in, Ingen reservasjon Bli med oss og fest på våre spesiallagde 17. mai-frokost og lunsj fra à la carte-menyen! Vi er utrolig glade for å invitere deg til å delta i nasjonaldagsfeiringen hos Gvino for aller første gang!

Spiren Kafé - åpent hele dagen

Årets nasjonaldag i byens beste bakgård på Spiren Kafé! To ulike serveringer gjennom dagen; Brunch og middag! Vafler, is og svalende drikke får du hele dagen!

17. mai brunch på Kommandantboligen

Go Norway inviterer til 17. mai brunch fra kl. 12 - 16 på Kommandantboligen på Odderøya. En bordsetting, så her er det førstemann til mølla! Frist for reservasjon er 10.mai 2024, så fremt det ikke allerede er fullbooket. Vi har 20-års aldersgrense på dette arrangementet.

17. mai i Kunstsilo

Brasserie i første etasje i Kunstsilo holder åpent på 17. mai. Her er det drop-in fra kl. 11-22, hvor det serveres smørbrød og kaker.

17. mai i Kilden

Restaurant Frihavn i Kilden har åpent på nasjonaldagen. Bordbestilling anbefales. Se meny og bestill bord her.