Kjøp gavekort bedrift

Bedrifter som ønsker å kjøpe gavekort til ansatte m.m. som ønsker tilsendt faktura kan enkelt bestille gavekort via vår online nettbestilling.

Når du bestiller gavekort som bedrift og ønsker tilsendt faktura kan du velge mellom å:

a) hente i butikk (ICON Markens 2.etg., Markensgate 34) 

b) få tilsendt i posten 

Vi anbefaler henting i butikk: dette er raskeste og sikreste alternativ. 

Bestill gavekort her

 

Vi gjør oppmerksom på at person som henter ut bestilte gavekort må kunne fremvise gyldig legitimasjon i henhold til bestillingen. 

📍 Gavekortene blir klargjort for henting/utsendelse så fort bestillingsskjema er mottatt. I hektiske perioder (spesielt november/desember) samt ved større bestillinger vil det kunne gå noe ekstra tid til ferdigstilling. 

📍Vi gjør oppmerksom på at det tilkommer kostnader for porto for tilsending pr. post, samt at bestillinger som overstiger kr. 10 000,- må hentes i butikk dersom ikke annet avtales spesielt.

📍Bestiller er selv ansvarlig for å oppgi korrekt adresse og sikker mottaker for forsendelser pr. post. Gavekort sendes ut som vanlig post, Kvadraturen i Kristiansand står ikke ansvarlig for evt. gavekort som kommer bort i posten. 

📍Bestillinger over kr. 10 000,- sendes normalt ikke i post. Har du bestilling på over kr. 10 000,- som du ønsker tilsendt, ber vi deg om å ta kontakt på post@kvadraturen.no for spesiell avtale om levering.

Dersom det er første gang du bestiller

Faktura sendes ut samtidig som bestilling. Dersom ditt firma ikke allerede er registrert som kunde, vil gavekort først kunne hentes/sendes etter at betalt faktura er registrert. 

Viktig informasjon kjøp av gavekort til jul

Dersom du ønsker gavekort tilsendt med posten, gjør vi oppmerksom på at levering kan ta opptil 6-8 dager avhengig av postgangen. 

Vi anbefaler derfor alle som ønsker gavekortene raskt om å velge "hent i butikk".

Som følge av stor pågang i november og desember på kjøp av gavekort, anbefaler vi å være ute i god tid med større bestillinger. 

Fra 21.desember kan gavekort som er bestilt "hent i butikk", hentes samme dag.

Bestill gavekort bedrift

Få tilsendt faktura. NB! Husk å lese betingelser for levering.