Som medlem i Kvadraturforeningen har du en rekke fordeler.

Kvadraturforeningen sikrer våre medlemmer vesentlige rabattordninger gjennom partneravtalen vi har med Fædrelandsvennen. Deltakelse i for eksempel Kvadraturens gavekort og sentrums største handledag "Handelens Dag" er også forbeholdt medlemmer. 

Her finner du en oversikt over noen av fordelene du har som medlem. 

Markedsføring av tilbud og aktiviteter

Som medlem har du mulighet til å markedsføre tilbud og aktiviteter via Kvadraturforeningens kanaler (forbehold om tilpasning kampanjer).

Rabattavtale FVN

Kvadraturforeningen sikrer våre medlemmer vesentlige rabattordninger gjennom partneravtalen vi har med Fædrelandsvennen. Ta kontakt med oss for mer detaljer.

Kvadraturen Gavekort

Motta byens viktigste gavekort som betalingsmiddel. Kvadraturen Gavekort er et av Norges største sentrumsgavekort. Vi selger årlig gavekort for over 22 millioner kroner. Deltakelse i sentrumsgavekortet er forbeholdt medlemmer i Kvadraturforeningen.

Handelens Dag

Handelens Dag er årets største handledag i Kvadraturen. Arrangementet eies og driftes av Kvadraturforeningen. Deltakelse Handelens Dag er forbeholdt medlemmer i Kvadraturforeningen.

Kundeklubben BYLIV

Som medlem i Kvadraturforeningen har du eksklusiv rett til å synliggjøre tilbud i forbindelse kampanjer i BYLIV appen - Kvadraturens felles kundeklubb. Det er ca. 22 000 brukere av BYLIV appen (høst 2023). Som medlem har du mulighet til å ha fast visning av "fast fordel" og "studenttilbud".

Felles omdømme- og profileringskampanjer

Som medlem i Kvadraturforeningen har du mulighet til å bli med på felles omdømme- og profileringskampanjer for byen. Eksempler på dette er kampanjer på gavekort, "Med hjerte for byen", Julebyen Kristiansand, ulike tema- og bransjekampanjer gjennom året.

Kompetansekurs og seminar

Som medlem i Kvadraturforeningen får du årlig tilbud om deltakelse på ulike kompetansekurs og seminar med fokus på salg og markedsføring, service og økonomi til svært gunstige priser. Vi har fast samarbeid med Konsulentas om tilbud om salg- og servicekurs for ansatte og ledere. Vi samarbeider også med Fagopplæring Sør i forhold til fagbrev.

Informasjon og nyheter

Som medlem i Kvadraturforeningen har du løpende tilgang til oppdateringer om hva som skjer i Kvadraturen som påvirker tilkomst av kunder m.m. Herunder jevnlige nyhetsbrev og mulighet til å få nyheter, tips og dele erfaringer gjennom Facebookgruppen "Drivere i Kvadraturen". Du blir også invitert til frokostmøter og medlemsmøter med ulike tema og foredragsholdere.