Ofte stilte spørsmål

📌 Hvordan sjekker jeg om gavekortet er gyldig og hvor mye penger som er igjen på kortet?

Du kan enkelt sjekke saldo og utløpsdato her.

📌 Jeg har et gavekort i "gull" som ikke virker (og jeg får heller ikke sjekket saldo) - hva gjør jeg?

Fra 1. april 2024 avvikles Kvadraturen "gullkort" til fordel for nye "sorte" gavekort. Det gamle kortet vil ikke lengre være mulig å bruke etter 1. april. 

Dersom du har et gavekort i "gull" som er gyldig etter 1. april, send en e-post til post@kvadraturen.no med nummer på gavekortet. Du vil da få snarlig beskjed om hvordan du skal gå frem for å bytte om til nytt kort som har 12 måneders løpetid fra ny dato.

Er du usikker på om gavekortet ditt i "gull" fortsatt er gyldig? Sende e-post til post@kvadraturen.no så sjekker vi det for deg. 

📌 Gavekortet er gått ut på dato - hva gjør jeg?

Du har i utgangspunktet ingen rettigheter når gavekortet er gått ut på dato.

Vi forsøker likevel å hjelpe kunder med gavekort som nylig er utløpt*.

Det påløper et fast adm.gebyr på kr. 200,- for utstedelse av nytt kort med 12 måneders ny varighet. Gebyr er uavhengig av saldo og tidspunkt for utløp av kort.

Send mail til post@kvadraturen.no hvor du oppgir nummeret på gavekortet. Du får da en beskjed om hvordan gå frem for å få nytt kort. 

*gavekort som er gått ut på dato for mer enn ett år siden, erstattes ikke.

📌 Jeg har mistet gavekortet mitt. Hva gjør jeg?

Kvadraturen Gavekort er et verdikort. Mistet gavekort erstattes ikke.  

📌 Gavekortet mitt virker ikke, hva gjør jeg?

Har du sjekket utløpsdato og saldo på kortet?

Dersom kortet er gått ut på dato slutter det automatisk å virke. Du sjekker enkelt saldo og utløpsdato ved å klikke deg inn på lenke som du ser i teksten her. Du kan også laste ned BYLIV appen for enkel tilgang til å sjekke utløpsdato og saldo. 

Om kortet er gyldig og det er penger igjen og kortet ikke virker, ta kontakt med oss på post@kvadraturen.no for hjelp. Husk å oppgi kortnummer. 

📌 Kan jeg bytte gavekortet i kontanter?

Nei, Kvadraturen Gavekort kan ikke byttes i kontanter. 

Dersom du har kjøpt en vare med Kvadraturen Gavekort og bytter varen i henhold til bytteregler i respektive butikk, må du forvente å få tilgodelapp på beløp. Du har ikke krav på kontanter tilbake. 

📌 Hvor lenge er Kvadraturen Gavekort gyldig?

Kvadraturen Gavekort er gyldig i 12 måneder fra utstedelsesdato. Husk at den som har gitt deg gavekortet kan ha kjøpt dette før du mottar kortet. Det betyr at det kan være avvik mellom når du mottar kortet og når det går ut på dato.  Du kan sjekke saldo og utløpsdato her. 

📌 Kan jeg benytte Kvadraturen Gavekort i nettbutikk?

Nei, Kvadraturen Gavekort gjelder kun for handel over disk. Kortet kan ikke benyttes i nettbutikk. 

📌 Jeg har fått digitalt gavekort, men vil helst ha et fysisk kort - hva gjør jeg?

Det er ikke mulg å omgjøre digitale gavekort til fysiske gavekort. Alternativt kan du gå til Icon i Markensgate 34 og kjøpe et fysisk gavekort, hvor du da benytter det digitale gavekortet som betalingsmiddel. 

📌 Jeg har bestilt gavekort for sending i posten, men har ikke fått gavekortet ennå?

Bestillinger for bedrift sendes normalt ut samme dag/dagen etter mottatt bestilling. Bestillinger sendes med Posten, så levering avhenger av lokal postgang. Dersom det er feil med mottakeradresse vil det forsinke levering.  

Vi gjør oppmerksom på at endringer i Postens leveringsdager har medført lengre leveringstid. Ved bestilling av gavekort til jul bør bestilling være gjort senest 10.desember for å være sikker på at det kommer frem til mottaker innen julaften. 

Viktig info! Fra 1. april virker ikke lengre Kvadraturen "gullkort"

Fra 1. april vil ikke lengre Kvadraturen "gullkort" virke i butikker og serveringssteder. Du har "gullkort" som går ut på dato ETTER 1. april, kan bytte dette om til nytt gavekort.

Digitalt gavekort

Nå kan du få Kvadraturen gavekort på mobilen din.