Mange har tatt turen til Fabriken Artisan på Hunsfos i Vennesla for å spise deilig surdeigspizza, kanelsnurrer og annet digg som dette populære håndtverksbakeriet tryller frem. 

Nå har Thordis og Sigurdur tatt turen til byen - og åpnet en perle av et sted i Kanalbyen. 

Her er de nærmeste nabo til Kunstsilo. Og litt utpå brygga andre veien finner du den georgiske vinbaren Gvino. Litt av ei "stribe" som nå har etablert seg på gamle silokaia. 

Fabriken har åpent hver dag fra kl. 9 til et godt stykke utpå kvelden (i skrivende stund har vi ikke fått oversikten over når de stenger, men det oppdateres så snart informasjon foreligger). 

Gourmetbakeriet selger nybakt brød, kaker, boller med videre. Deilig kaffe og masse godt i disken gjennom hele dagen. Her får du også lunsj og ikke minst veldig god pizza i tillegg til andre retter som du fint kan koste på deg et glass vin eller annen drikke til. 

Fabriken har alle rettigheter - så her får du servert godt i glasset fra Hunsfos Bryggeri - både øl og ikke minst den prisbelønte ginen fra Hunsfos Bryggeri. 

Når ettermiddagssola smeiger er det ikke noe som er finere enn å sitte i solveggen på Fabriken. Kanskje du tar deg et bad også? Beliggenheten er "tean i tanga" rett og slett.